תסתכל... אין משו קבוע שצריך לעשות כחברים, וזה בעצם תלוי באופי של שניכם.
מה שניכם אוהבים לעשות ?
איזה מקומות אתם אוהבים ?
כל זוג עושה מה שהוא רוצה. יש זוגות שאני מכיר שבכלל הפעולה האינטימית היחידה בחודש הראשון היא חיבוק ונשיקה על הלחי (וזה נובע מביישניות שלדעתי דיי מוגזמת של אחד הצדדים), יש כאלה שבידיוק ההפך, באים לבית של אחד מהם ועושים את שלהם.... (לא בהכרך סקס, אלא הכל מחירמונים, נגיעות ונשיקות... וכמובן גם סקס אבל לא רק).
סה"כ זה צריך איזון כלשהו, על פי האופי שלכם. יש כאלה בחורות שישר יקפצו על הקטע האינטימי, ויש כאלה שיהיה להם נורא קשה להיות בחורות זורמות בקטע הזה, אבל לדעתי אתה פשוט שואל אותה מה היא רוצה ולפי זה מתקדם לאט לאט ע"פ הרצונות של שניכם, אבל ללא כוח. זה בקטע המיני
בקטע הלא מיני כמו לצאת יחד, אז זה תלוי בשניכם...
יש כאלה שאוהבים להיות בבית מחובקים וזהו... וזה דווקא מתאים למה זה חורף

יש כאלה שאוהבים לצאת למסעדות, פאבים, ושאר מקומות של אוכל ושתייה
יש שאוהבים מסיבות
יש שאוהבים ת'ים (אפילו בחורף... אני מת על הים ;] )
כל אחד ואחת בדעתו, אהבתו, והמקומות שהוא אוהב לצאת ;]
מה המקומות שלכם ? המקומות ששניכם אוהבים...
לבד או עם אנשים ? גם זה תחליטו לבד... לפי ההעדפות שלכם.
האם יש צורך "להתנזר" מול השאר ? לפי מה שנוח לכם. בהתחלה לפעמים לא אוהבים להפגין ואחר כך אין בעיות... אבל לא כולם
לגבי הסתם פגישות בבית הספר.....
כמובן שצריך לדבר איתה... זה הדבר החשוב ביותר. בלי לדבר אז כאילו איזה קשר יש בניכם ?
לגבי חיבוקים נשיקות וזה.... כפי היציאות עם אנשים... לפעמים בהתחלה יש אי נוחות להפגין ברבים.... אחרי זה אין בעיות.
עוד דבר חשוב... מה שאמרת ללכת איתה כל הזמן... אין צורך ללכת שניכם כל הזמן.
לפעמים צריך לתת לבחורה מרחב להיות עם החברות שלה, והידידים שלה, כי אי אפשר להיות איתה 24 7 זה לפעמים חונק....וכנ"ל שלא תעשה את זה עליך, כי גם אותך זה חונק.... אבל כמו כללללל התשובות שלי פה.... זה לפי ההעדפות של שניכם...
מה ההעדפות ? איך תדע ? הכל נבנה על דבר בסיסי אחד שאתה חייב לעשות- לדבר.
זה הדבר הבסיסי ביותר בכל קשר, החל מידידות ועד חברות.
תהנה וקשר נעים ;]