קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-03-2010, 20:21
  2. [סיפור]הדרך אל המוות - אוון הארט
    על ידי MooN LighT בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 21:14
  3. הלוויה של אוואן הארט ז"ל
    על ידי -עדי- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 09:58
  4. שני שירים יפים...לא תתחרטו!
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 20:28
  5. אני צריך המלצה על שני סרטים
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 00:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

שני מאמרים על אוון הארט

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני זוכר את הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין, הקבלה עוד אצ

ברירת מחדל שני מאמרים על אוון הארט

המאמרים האלו מרגשים מאוד ואפילו מעורירי דמעות.

המאמר שכתב The Maverick,מאמר מכליל מאות ונותן המון תשובות,תודה לתפוז.

הטרגדיה של אוון הארט

"אין לנו תשובות"
    וינס מקמהן בהצהרה שניתנה ב 24 למאי 1999

חמש שנים מאוחר יותר, יש לנו חלק מהתשובות. התביעה הסתיימה בהסדר על תשלום פיצויים בסך 18 מליון דולר, אך עדיין אין צדק.
    בחודשים המוקדמים של אביב 1999, ג´ף ג´ארט ואוון הארט בנו מוניטין כזוג חזק, כשדברה המנהלת שלהם. ההנהלה תכננה שהזוג יפרד בסופו של דבר, ואוון יחשוק בדברה, דבר שיכעיס את ג´ארט. מה שאמור היה לנטוע זרעים לפיוד מאד מריר ואישי.
    אוון, נשוי בשמחה במציאות, לא רצה שהילדים שלו יראו אותו בוגד באשתו בכל יום שני בערב, ולכן הוא סרב לאנגל הזה.
    התוצאה הייתה שאוון התפשר על הגימיק של הבלו בלייזר.
    הבלו בלייזר הייתה הדמות שהוא שיחק בשלבים המוקדמים של הקריירה שלו בתור ג´ובר מהולל, והוא הוכרח להחיות את הגימיק.
    זה היה בעצם עונש שהוא קיבל על הדחיה של האנגל, שנועד להשפיל את אוון, שהיה צריך לעשות דמות של סופר גיבור ולבלות חלק נרחב מהזמן שלו בחיקוי ולעג של מתאבקי WCW.

למרות שהוא היה תחת המעטה של הבלייזר, הכישרון של אוון עדיין היה ברור ונראה לעין, ובאובר דה אדג´ 99 הוא היה אמור לזכות באליפות הביניבשתית.
    לאחר הזכיה אוון היה אמור להשתחרר מהגימיק של הבלו בלייזר, ויעבור לגימיק בו הוא יקרא The Game ויכנס לתוכנית עם אדג´.

אוון הגיע לאולם אשר הכיל 19,500 מקומות בשעה 12 ביום ראשון, 23 למאי.
    מתאבקים מעודדים להיכנס אל הזירות בהן הם מופיעים לערך בשעה שתיים אחהצ, מאות שנים של היאבקות מקצועית ועדיין אין זמן מדוייק הניתן לכוכבים לגבי זמן הופעתם לעבודה.
    לא מתאבקים רבים היו אמורים להגיע להכנות לקראת האירוע הגדול בלילה, אבל הלילה של אוון תוכנן להיות מעט שונה מאשר של האחרים.

כשאוון אכל צהריים עם כמה חברים, הוא נפגש עם בובי טלברט אדם שנשכר במיוחד על ידי ה WWF להעמיד את הפעלול בו אוון מורד לזירה.
    אחת הסיבות בגללן טלברט נשכר הייתה שהוא כבר ביצע טריק זה בעבר עם סטינג ב WCW שנה קודם לכן. בעקבות הנסיון המוצלח שלו לפעלול לא שגרתי זה, הוא היה האיש לתפקיד.

אוון כבר ביצע את הפעלול בשני מקרים שונים בעבר בקריירה שלו. חצי שנה קודם לכן אוון ירד לזירה מהתקרה בסרבייבר סיריס 98 בסנט לואיס.
    לפי רבים, וינס מקמהן היה מתוסכל מאיך שהכניסה של אוון יצאה בטלוויזיה, כשרואים בברור את הבלו בלייזר נאבק על הקרקע כדי להשתחרר מהמתקן שעזר לו לרדת למטה.
    לפרפקטציונליסט שבוינס מקמהן זה לא היה מספיק טוב.

בובי טלברט קנה במיוחד חבלי שחרור מהיר , שיאפשרו לאוון להשתחרר בקלות ברגע שהוא נחת על הקרקע. טלברט קנה את הציוד מחברה בשם Amspec Inc, ואוון יותר לא יצטרך להתאמץ בשביל להשתחרר, אלא רק לשחרר טיפה את החבל.
    בנחיתה, בתנועה אחת, אוון יהיה מסוגל להשתחרר ולהמשיך כסופרגיבור בלי שום מכשולים. זה היה קל, או לפחות ככה טלברט גרם לזה להשמע.

בובי ביקש מאוון לעשות חזרות על הפעלול, מפני שהשניים מעולם לא עבדו יחד קודם לכן. אוון סרב. היה ברור שהוא שונא את זה, ולא רוצה לעשות את זה אפילו פעם אחת יותר ממה שחייבים.
    דיווחים אומרים שאוון ניסה לשכנע את ההנהלה שירידה מלמעלה לא הכרחית לדמות שלו בימים שלפני הפיי פר ויו, אבל וינס מקמהן התעקש אחרת.

כשאוון אכל צהריים עם חברים, טלברט דיבר עם אוון על הפרוטוקול של מערכת השחרור המהיר החדשה. סטיב טיילור, סגן נשיא הוו וו אי של הכנות לאירועים אמר לאוון שהוא יעשה את הפעלול על יבש.
    הובטח לאוון שהציוד נבדק בקפידה, וטלברט הצליח להוריד בהצלחה למטה שק חול במשקל 250 פאונד, ואת העוזר שלו, מאט אולמן, בשני ניסיונות מוקדמים יותר.

אוון היה אמור להגיע לאולם לחזרות על התרגיל ב 2 בצהריים, אבל מבלי שאף אחד ידע, הוא התגנב החוצה לנשום אוויר צח, ולא חזר עד 15:30. היה ברור שהוא עזב כדי להמנע מהחזרות על התרגיל, וחשב שאף אחד לא ירגיש בהעדרות שלו, וההנהלה תשכח מזה במהרה.
    אבל הם לא, והם לא היו מרוצים לגבי אוון.

בסופו של דבר נערכה נסיעת מבחן, והכל הלך טוב, עד לשלב שבו אוון נחת. אוון שכח את מה שטלברט הורה לו במפורש מוקדם יותר, הוא לא משך חבל השחרור, מה שגרם לכמה גורמים בו וו אף להתעצבן על אוון.
    הוא התבקש לעשו את הכל שוב, אבל סרב, וכדי למנוע כל ויכוח, הוא פשוט הלך בחזרה לחדרי ההלבשה. למי שראה את אוון באותו יום היה ברור הראש שלו לא מתמקד ברסלינג.
    בין המתאבקים שראו את אוון, היה דאסטי ראנלס שהבטיח לאוון שהכל יהיה בסדר.

לפני שהאירוע התחיל, הוו וו אי צילמו סצינה עם וינס מקמהן, שבו הוא מותקף על ידי הקופרייט מינסטרי, ונלקח באמבולנס, אוון צפה בסגמנט כשהקרב שלו התקרב והתקרב.

השעה הייתה 18:30,ואוון החליף במהירות לבגדי הבלייזר, והקליט פרומו שישודר מאוחר יותר באותו ערב, ממש לפני הקרב שלו.

בשעה 19:00 אובר דה אדג´ התחיל עם וידאו של טייקר שמבטיח שהערב
    Tonight, darkness will seize the land, destroy all you hold dear ...
    בקרב הראשון אקס פאק וקיין שמרו על תואר הזוגות שלהם נגד מארק הנרי ודי לו בראון.

באותו הזמן, אוון החליף לאוברול, ובדק שהוא לבוש בבגדים שיעזרו לו להתערות בקהל בלי למשוך תשומת לב. אוון עבר דרך הקהל, ירד למרתף, ועלה במעלית שלקחה אותו הישר לגג האולם, אשר נקרא אגף 221.

אולמות לא נבנים בצורה כזו שהגג שלהם נגיש במיוחד .החלק האחרון במסע של אוון כלל אותו הולך על מבנה צר, ואז מטפס על סולם ועובר על גבי מסלול צר.

מסלול המוות:

אוון לא רצה לאחר, וויתר על ההליכה במסלול הצר, לקח פנייה ימינה דרך מעבר צר לאורך 30 רגל. עכשיו במרכז בערך 100 רגל מתחתיו הייתה זירת הוו וו אי, ומסביבה 18,500 מעריצים שצפו בקרב בין אל סנו להאדקור הולי על תואר ההארדקור, אבל אוון פשוט לא יכל לתת לעצמו להסתכל למטה, בגלל שהוא סבל מפחד גבהים כל חיו.

אוון החל להתכונן, הוא הוציא את התחפושת שלו מהתיק, והחל להתלבש, אבל לא לבש כלום עד אשר הוא קשר את עצמו לרתמה. טלברט וידא שאוון מחובר כשורה, ועזר לו לשים את הגלימה, שהציקה להארט בחזרות.

ברגע שטלברט חיבר את החבל שינמיך את אוון, האורות התעממו, ואוון היה שניות בלבד מהגורל שלו. הייתה לו בעיה למקם את עצמו כראוי לפני שקיבל עזרה מעוזרו של טלברט. למשך כמה דקות אוון פשוט היה תלוי שם באוויר, מרחף, וטלברט היה אחראי לא לשחרר אותו עד שיקבל את הסימן.

כששודר הראיון שהוקלט מוקדם יותר הערב עם הבלו בלייזר, אוון הזיז את המרפק שלו הרחק מגופו וניסה שוב לסדר את הגלימה, ואז אוון בטעות הפעיל את השחרור המהיר, ונפל מגובה של 78 רגל אל מותו, צורח כל הדרך למטה, עד שנפל באלימות על צידו השמאלית, מנפץ את כתפו השמאלית, ופציעות פנימיות קטלניות, כשהקהל צופה באימה.

ובהודעה הבאה מיתוך הספר של מיק פולי.
    צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ

מיק פולי מדבר על אוון הרט ז``ל מספרו Foley Is Good.

אוון,

ה-23 במאי, אובר דה אדג´ פיי פר וויו (תשלום עבור צפיה. י.ג.) מקנזס סיטי, מיזורי היה האירוע הראשון מזה שנים שלא לקחתי בו חלק מרכזי. הייתי שקוע בקרב של 8 אנשים, בו יכולותי לא נראו לעין.
    בדרך כלל, שפעתי רעיונות ואף לקחתי חלק מנהיגותי בקרבות מסוג זה, אך הפעם החלטתי להתמקד בכתיבה (פולי כתב באותו זמן את ספרו – have a nice day”. י.ג.) במשך כל היום הזה בטקסס, ולהשאיר את הדאגות לקרב ליידי 7 חברי האחרים.

הייתי מאוד מרוצה מקצב הכתיבה באותו יום כאשר האירוע החל. כתבתי בתוך משרד הפקה ריק, בעל מקלט טלויזיה פרטי משלו. בשל עבודתי הצצתי במרקע רק מדי פעם. באחת ההצצות ראיתי ראיון עם אוון הארט שהיה לבוש בתלבושת ה-בלו בלייזר שלו. אוון שיחק את הבלו בלייזר כגיבור על מושפל, שטען בראיון הזה שהגודפאדר מרתיח את דמו הכחול. רבים הרגישו שדמות זו, שנכפתה על אוון, הייתה מעיין חבטה בדמויות ה-בייביפייס של שנות ה-80, וגם חבטה באחיו – ברט הארט, אך אני ראיתי זאת פשוט כדמות משעשעת ולא מזיקה.
    הבלייזר היה הייל באותה תקופה, אך לדעתי תוך כמה חודשים הוא היה מקבל תגובה אדירה כ-פייס.
    צפיתי בראיון (ללא קול), וחייכתי, כפי שקרה בכל פעם שצפיתי באוון, לפני שחזרתי חזרה לעבודת הכתיבה.

כשהחזרתי את מבטי לטלויזיה, המצלמה התמקדה בקהל, לזמן ממושך.שיערתי שיש בעיות טכניות, והמשכתי בכתיבה. כמה דקות מאוחר יותר הצצתי שוב במרקע, והקהל עדיין היה שם. עוד אני תוהה מה קרה, ואגדת ההיאבקות – פאט פאטרסון, נכנס לחדר, בשוויון נפש הוא שאל אותי אם ראיתי מה קרה? עניתי שאין לי מושג. אוון נפל מהמסלול היישר לזירה אמר, אך עדיין נראה רגוע. לא ידעתי מה לחשוב באותו רגע, אך קיוויתי שפאט, שאהב להתבדח עם הבחורים, סיפר עוד בדיחה גרועה. פאט, אתה צוחק? ,שאלתי, ולפתע פרץ פאט בבכי, הוא שוכב בזירה כבר 10 דקות, אמר, הם לא יודעים אם הוא חי או מת.

הרגשתי קור בכל גופי בשעה שרצתי החוצה מהחדר, משאיר מאחורי את פאט מתיפח בלי הפסקה. הגעתי למסדרון, מצטלב, ומתפלל עבור אוון. מאחורי הקלעים הייתה קבוצה של מתאבקים, חלקם עומדים בשקט, המומים, וחלקם בוכים בלי בושה.
    כשהגעתי לכניסה לאולם, בדיוק גלגלו את האלונקה עם אוון לאמבולנס שהמתין במקום. החובש עצר אתה אלונקה, וביצע החיאה לאוון, כאשר אנחנו מקווים עדיין שהוא נמצא בחיים. בחור הגיע מהאולם, וישר רצתי לעברו. הוא איננו ,אמר.

לא ידעתי מה לעשות. שום דבר בחיי לא הכין אותי למצב שכזה. נזכרתי שקולט (אישתו של פולי. י.ג.) והילדים הזמינו את האירוע בטלוויזיה, חשבתי עליהם, ועל הצורה בה הם מתמודדים עם הטרגדיה.
    דיואי (בנו של פולי. י.ג.) אהב את אוון, וידעתי שהוא יהיה מאוד עצוב. בנקודת זמן הזו עדיין לא ידעתי שרוב הצופים בבית כלל לא ראו את הנפילה.
    אוון היה אמור לרדת מהמסלול לזירה בעזרת ריתמה, שבצורה כלשהי השתחררה בזמן הירידה, וגרמה לו ליפול מרחק של קרוב ל-18 מטר לתוך הזירה. אפילו בזמן הנפילה למותו, אוון ביקש מהטכנאי והשופט לזוז מהדרך, ועל ידי כך, כנראה, הציל את חייהם.

ג´ים רוס אמר לי מאוחר יותר שמיד לאחר הנפילה אוון זז, כאילו ניסה להתישב, אך מיד נשכב שוב, ולא זז עוד.
    למרות שרוס ולולר המשיכו להגיד לצופים בבית שזה לא חלק מהתכנית, וזה לא קטע היאבקות, רבים מהצופים האמינו שזה כן חלק מהתסריט.

למשפחתי לא היה מושג מה קרה, הם חשבו, כמוני, שהייתה תקלה טכנית, והלכו לשחק בזמן העיכוב. שיחת הטלפון שלי הייתה הפתעה גמורה עבורם.
    הלו אמרה קולט, ואני מצאתי את עצמי לא מסוגל להוציא הגה מפי. פי נפתח אך כל קול לא נשמע. הלו, הלו... חזרה ואמרה קולט, פחדתי שהשתיקה בצד השני תגרום לה לנתק את השיחה. לבסוף הצלחתי לדבר, והמילים הקשות ביותר שאמרתי בחיי יצאו בצורה כה רכה: אני חושב שאוון מת. אוון מת?!?! צעקה קולט, וברגע זה הבנתי לראשונה שמשפחתי לא ידעה דבר. מיד שמעתי את דיואי פורץ בבכי, הדקות הבאות בשיחת הטלפון מעורפלות אצלי ואיני זוכר מהן דבר.
    אני זוכר את קולה הקט של נואל (ביתו של פולי. י.ג.), עדיין צעיר מכדי להבין מה קרה, שואל: איפה אוון? הוא בגן עדן, חמודה, אוון בגן עדן. היא עדיין לא הבינה ושאלה שוב: אבל איפה הוא?. בנקודה זו כבר בכיתי, וקולי רעד כשניסיתי להסביר. אוון עם המלאכים, קטנה שלי, הוא עם המלאכים בשמים נואל בכתה כעט יותר, אני חושב שזה משום שהיא אף פעם לא שמעה את אביה כל כך עצוב כמו שהיה בגלל אוון.
    אני לא חושב שהיא יכלה להבין את המשמעות המלאה של המוות. אבל איפה הוא?? ,היא התיפחה. קולט לקחה את שפורפרת הטלפון, בעוד היא מחזיקה את נואל ואומרת לה שהכל יהיה בסדר.

באולם שום דבר לא נראה בסדר. קרב נוסף התרחש בזירה. רציתי שהאירוע כולו יתבטל. מאוחר יותר אמרו הרבה אנשים שהתכנית המשיכה כי זה מה שאוון היה רוצה שיקרה. אין לי מושג מה באמת אוון היה רוצה, ואם בכלל מישהו יכול לנחש זאת. אחרי כל הזמן שעבר עדיין אינני יודע מה התשובה הנכונה, ואם בכלל יש תשובה נכונה במקרה זה.
    אישית, אם זה היה קורה לי, הייתי רוצה לא רק שהתכנית תופסק, אלא גם שכל העולם יעצר יחד איתה.
    אין כאן שאלה של נכון או שגוי, ואין מישהו להאשים אותו. עד כמה שאני מקווה שתהיה השלמה מצד משפחת הארט עם העניין, אינני יודע אם יש תשובה נכונה למה שקרה באותו לילה בקנזס סיטי.

על פטירתו של אוון הארט הכריזו דקות ספורות לפני התחלת הקרב שלי. הצופים בבית התוודעו ולחדשות הקשות, בעוד שלקהל באולם לא היה מושג מה קרה.
    שוב, אינני יודע אם הייתה זו החלטה ראויה, או אם יש בכלל החלטה ראויה במקרה שכזה.
    מה כן אני יודע הוא שפחדתי לצאת החוצה לזירה ולהשתתף בקרב, בלילה שהיה הלילה הנורא ביותר בתולדות הספורט שלנו.

הייתי חסר תחושה בשעה שחציתי את המסך. השופט הזהיר אותנו מחור בזירה, בדיוק ליד הפינה שלנו.
    עמדתי ליד החור מעל ל-10 דקות ולא הבנתי שהחור נגרם כתוצאה מנפילתו של אוון. הסתכלתי על כתמי הדם, במרחק של לא יותר מ-3 פיט מרגלי, ולא הבנתי שזהו דמו של אוון. הרגשתי בחילה, ואף שנאה, כאשר הקהל עודד בזמן הקרב.
    אני זוכר את צ´יינה בוכה לאחר הקרב שלה, חושב לעצמי איזה אדם יתיח בה עלבונות כה קשים בצילה של טרגדיה כל כך גדולה. אף אחד מאיתנו לא ידע עדיין כי הקהל באולם אינו יודע דבר על מותו של אוון.
    אני רוצה לחשוב שאוהדי היאבקות, בכללותם, אינם קרי לב. אני רוצה לתת לצופים באולם באותו ערב להנות מהספק. בתקווה, הם לא ידעו מה קרה לאוון. יכול גם להיות, שהם ראו כל כך הרבה תעלולי צניחה על סף מוות, עד שלא חשבו שטרגדיה כזו יכולה לקרות.
    אני מאמין שהמתאבקים האחרים גם הוציאו אפשרות כזו ממוחם. אני מסתכל כעט אחורה למצבים שהעמדתי את עצמי בפני סכנת חיים ומבין שבזמנים הללו לא נתתי לפחדים כאלה להכנס לתוך מוחי, ואילו הייתי אף מזלזל בסיכונים הללו.
    כשאנו מתמודדים עם דוגמאות אותנטיות של התמותה של עצמנו קשה לנו לקבל את הדברים. אנחנו לא מוכנים להודות שטרגדיות קורות.

כש-דרן דרוזדוב נפצע בצוואר ב-נאסאו קוליסיאום, 7 באוקטובר 1999, כולנו חשבנו שהוא יעמוד בחזרה על הרגליים. מחשבות הפכו לתקוות, ותקווה לתפילות. התפילות הפכו למציאות. דרן דרוזדוב נלקח באמבולנס, ולא שב ללכת עוד מאז. היה לנו משמר עבור דרוז באותו הלילה בבית החולים.
    לפחות 20 מתאבקים,כמו גם משפחת מקמהון, חיכו לפיסת מידע על מצבו של דרוז. די לו בראון, שהיה עם דרוז בזירה בזמן הפציעה, התכנס עם עצמו בצער. אחרי כמה שעות, דרן הובל החוצה על אלונקה, וביקש לדבר עם די לו. ממקום מושבי יכולתי לשמוע את דרוז אומר ל-די לו לא להאשים את עצמו, ושזו הייתה אשמתו שלו. זה היה הדבר האמיץ ביותר ששמעתי.
    מאוחר יותר באותו לילה קיבלנו חדשות שצילום הרנטגן של דרוז יצא שלילי, והרופא אמר שיכול להיות שהתחושה ברגליו של דרוז תחזור ביום שלמחרת. כולנו, אני חושב, לקחנו את זה כמובן מאליו שההרגשה ברגליו תחזור למחרת היום, והאוירה בחדר ההמתנה הפכה לעליזה יותר. הרגשנו חסינים מכל פגע.
    התחושה לא חזרה לרגליו של דרוז ביום למחרת, גם לא ביום שלאחר מכן.
    ביקרתי את דרן פעמיים בבית החולים ושלחתי לו 2 מכתבים לאחר מכן. ואחר כן...כלום. אני חושב על דרוז כמה פעמים בכל יום, אך אני לא מתקשר.
    לא הייתי חבר קרוב במיוחד של דרן, אבל כן הייתי חבר. נהניתי במחיצתו, ותמיד אזכור את מה שאמר לי בחדר ההלבשה לאחר ה-רויאל ראמבל. אני יודע שהוא העריץ אותי, ונהנה לשמוע ממני. אני לא מחשיב עצמי כקר לב, ואני חושב שאני כן אכפתי. אני חושב שלא שמרתי על קשר עם דרוז מאותה הסיבה שלא דיברתי עם אשתו של אוון, מרתה, ומאותה הסיבה שלא דיברתי עם אחיו של אוון – ברט.
    זה בגלל שכמו רוב האנשים במקצוע הזה אני מפחד. מפחד שלא אדע מה להגיד. מפחד שלא אדע מה לעשות.אבל במיוחד מפחד, כי זה יכל לקרות גם לי.

פדרצית ההיאבקות העולמית (wwf) הקדישה את תכנית יום המחרת לאוון.
    כל מי שלא רצה להתאבק, לא היה חייב. אני כן השתתפתי, ומצאתי את זה מרפא. לא היה תסריט. מי שרצה יכל לדבר על אוון, והקטעים הללו שודרו בתכנית. הלוואי ויכלו להראות קטעים של אוון, אך אני מבין מדוע לא עשו זאת. רוב הרגעים הגדולים של אוון ב- wwf היו כהייל מתועב. היה זה חסר טעם להראות קטעים בהם השדרנים מטיחים האשמות באוון.
    הרגשתי שהתכנית הייתה מכובדת בכוונותיה, אך מרבית המרואיינים לא הכירו את אוון האמיתי. חלקם דיברו על כך שהוא חי כדי להופיע בפני מעריציו. אחרים דיברו על כך שמתאבקי ה- wwf היו כמו המשפחה השניה שלו.
    אני מרגיש שהכרתי את אוון בצורה טובה מאוד. לא כמו אחרים, אבל מספיק טוב כדי לדעת איפה שכנה התשוקה שלו. אוון נהנה מההופעה, ולעיתים אפילו אהב אותה עד מאוד, אך הוא לחלוטין לא חי עבור ההופעה. אוון אהב את המתאבקים, חלקם יותר, חלקם פחות, אך הם לא היו המשפחה השניה שלו.
    הייתה לו משפחה – אשה, בן ובת שאותם אהב, ועבורם הקדיש את חייו.

נכחתי בהלוויה של אוון בקלגרי כמה ימים לאחר מכן, כמו רוב המתאבקים שהכירו אותו במרוצת השנים.
    מאוד חשוב היה לי לשמוע שמשפחת הארט העריכה את דברי בתכנית המיוחדת שהוקדשה לאוון.
    חשוב אף יותר הייתה העובדה שמרתה הארט סיפרה לי שהייתי מהאהובים על אוון, ושהוא החשיב אותי אחד מהחברה הטובים.

אוון הארט איננו, אך הזיכרון ממנו נשאר.
    סיפורים על המתיחות האגדיות שלו מועלים בחום, וזיכרונות ממנו עדיין גורמים לי לצחוק גדול. חלק עדיין גורמים לי לבכות. תמונה עתיקת יומין של אוון, טרי פאנק ושלי, לבושים כגנרלים ממלחמת האזרחים שמורה במקום של כבוד בנפשי, ובכל תמונה של שנינו יחד נראה חיוך או צחוק משותף.
    ילדיי עדיין מבקשים לראות את הקרבות שלו, גם דיואי וגם נואל מחזיקים בתמונה שלו על קירות חדרם.
    דיואי הצטרף למסעותי כמה חודשים לאחר מותו של אוון. בהיותו משוגע היאבקות, הביא דיואי את קלפי ההיאבקות שלו במחברת מיוחדת.
    כשפתח את המחברת, ראיתי תמונה של דיואי ואוון ביחד מודבקת לצד הפנימי של העטיפה. פניהם המחייכות העלו דמעות בעייני. בצורה מסוימת, אהבתו של דיואי לאוון, גורמת לי להרגיש הצלחה של תפקידי כאבא.

בטיסה חזרה מהלווייתו של אוון, כתבתי את זכרונותי מאדם דגול. בעוד אני כותב, מילים משיר של צ´רלי דניאלס שנקרא ריפלקשנס (השתקפות. י.ג.) עברו במוחי. עיבדתי את המילים בזהירות, ופירסמתי אותן בספרי הראשון. אני מעוניין לעשות זאת גם כעת:

אוון, חברי, מעל כל השאר
    אני מתגעגע עד מאוד ואוהב אותך כמה שאפשר.
    ועתה שאתה איננו, אני מודה לאלוהים על שבורכתי...
    רק להכיר אותך.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

מרגש אחי ממש מרגש
    תודה רבה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    to beer or not to beer

ואו תשמעו זה אחד הקטעים הכי הכול שקראתי על ראסלינג
    זה גם מזעזע וגם יפה
    באמתשאין לי מילים לתאר את זה

"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלום
    לפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    8

תודה גבר איזה השקעה

"ועתה שאתה איננו, אני מודה לאלוהים על שבורכתי...
    רק להכיר אותך."

מאיפה הכרת אותו?!

חח

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTribe
    "ועתה שאתה איננו, אני מודה לאלוהים על שבורכתי...
    רק להכיר אותך."

מאיפה הכרת אותו?!

חח
    מיק פולי כתב את זה בסיפרו,הוא היה אחד החברים הכי טובים של אוון ז"ל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל סבבה מה איתך?

חבל מאוד הוא היה ממש כמו אגדה הבלייזר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect