קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה|כנסוו
    על ידי •°®iMO†°• בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-07-2008, 20:49
  2. בעיה| מסךךךךך :( כנסוו כוללםםםם
    על ידי GB100 בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 18:10
  3. בעיה | כנסוו ....
    על ידי moviman בפורום Maple Story
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 21:44
  4. [בעיה] *3* בעיות מעצבנותתתת....כנסוו :]
    על ידי ZoharisH בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-07-2006, 03:12
  5. [בעיה]כנסוו בבקשהה
    על ידי Baros בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 23:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

בעיה =\ כנסוו

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    בחורה זה כמו מצית מדליקה אבל שתרוצה אותה אתה אף פעם לא מוצא...(קח גפרורים)

ברירת מחדל בעיה =\ כנסוו

יש מצב שחלק ממכם זוכרים אותי כי הגבתי לפני חודש בערך שיש ילדה שאני רוצה להיות חבר שלה והיא בבצפר שלי וזה לא חשוב בקיצור אנחנו חברים כבר חודש ושבוע....ואנחנו לא עושים כלום כאילו שאלתי אותה עם היא מתביישת להיתנשק בבצפר והיא אמרה "פאדיחות" ככה מה יעני היא מתביישת בי מה הקטע דוגרי אני לא יודדע מה לעשות איתה ויש לי הרגשה שאנחנו לא אוהבים אחד תשני....
    חוץ מזה כל הבנים בכיתה מתחילים איתה ומצחיקים אותה והיא מדברת עם ילדים בכיתה יותר איתי זה משגע אותי...עזרה בקשהה...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

תגיד לה ככה ועכשיו ברצינות
    מה את חברה שלי לבד
    אבל בציבור את לא?
    =\
    היא פוסטמה ההיא תגיד לה שתלך להזדיין
    ותזרוק אותה
    אם אתה באמת מפקפק בזה שאתה אוהב אותה אינלך מה לעשות איתה!

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

קודם כל, מזל טוב ענקי על החברה ;] אני מקווה שמשהו ממה שאנחנו ייעצנו לך עזר לך בדרך כלשהי, כי זה מחמם את הלב לעזור, וגם להצליח.
    בנוגע לנושא הדיון: שמע...אם אתם חברים זה טוב, אבל יש חוץ מבית הספר את שעות הפנאי אחר הצהריים שמוקדשות למעשים כאלה.
    בהתחלת הקשר ישנה תמיד טיפה "בושה" וחוסר רגילות להתנשק בבית הספר ובמקומות פובמיים וזה מובן ועל זה אין צורך ללחוץ, אלא פשוט להתנשק מחוץ למקומות הפובמיים ולתת את הזמן לעשות את שלו כי זה זמן התסתגלות גם לחברה שלך, גם לך, וגם לכל השאר. אל תלחיץ אותה בקטע הזה אין שום בושות.

כמו כן אין שום דאגה אם היא מדברת עם בחורים אחרים ולא איתך במהלך שעות בית הספר כי איתך היא לא יכולה להיות כל הזמן. היא חייבת גם לשמור על קשרים עם אחרים אפילו אם אתה מרגיש שגם אתה רוצה והיא טיפה מזניחה אבל אני חושב שזה פשוט טיפה קנאות מבצבת בך. לפעמים זה טוב כשזה בגדר הקנאה בלבד וזה בפנים... ככה זה גורם לך לתת הרבה יותר מאמץ לקשר ולהשקיע יותר בכל דבר קטן, וזה עושה את הקשר יותר עסיסי. יותר מידי יכול לגרום לקשר להשבר וצריך להיות זהירים בקטע הזה.
    גם אם תחשוב על זה.... אתה אחד ונגיד אתה מקבל X דקות. היא באה לאחרים שמדברים איתה נגיד פי 10 יותר ממך (בהגזמה ברורה כמובן :\ ) אבל תחשוב שזה לא 10 בנים... זה פעם בן פה פעם בן שם... זה יוצא הרבה יותר מ 10 בנים ולכן אם ת'חושב על זה.... אתה מקבל יותר מהחברים האחרים. ואל תשכח בחיים שלך, שאתה אפילו אם תהיה חבר, אם תתערב בחברות הטובות של החברה שלך, או האנשים הקרובים האחרים אפילו אם זה בנים...אז הדעה שלהם קובעת הרבההה מאוד בשביל בחורה. הרבה יותר מדעה של הסביבה על גבר. לכן גם להם מגיע זמן ודווקא בהתחלה לפעמים יותר ממה שמגיע לך. אל תשכח שחוץ מלהרשים אותה צריך להיות פסדר עם החברים הטובים שלה.

עכשיו לגבי הלא עושים כלום.... לפי הפרופיל שלך אתה בן 13. אני מכיר בנות בגיל 17 שתוך חודשיים גם מפחדות להתנשק בפעם הראשונה. אני בטוח שאני אמצא גם מעל 17 אם אני אתאמץ. זה גיל כזה של הרבה פחדים הרבה סביבה הרבה השפעות הרבה שיקולים ופשוט אסור לך להלחיץ ת'חברה שלה אלא לתת לה את המרחב ות'זמן ולהיות שם פשוט עד שהיא תבין שהיא מוכנה נפשית.
    כניראה שהיא לא מוכנה נפשית לזה עדיין, ואין לזרז אותה כי זה לא כיף בשבילה הנשיקה הראשונה. אולי בשבילך היא תהיה כיפית, אבל בשבילה זה לא יהיה מהנה בכלל כי היא לא מוכנה לכך, ואם אכפת לך ממנה, תמנע את זה ממנה (שלא לדבר שזה משפיע על כל הקשר הנשיקה הראשונה ובכלל על כל הקשרים שיבואו אחריך... לפחות הראשונים).

אני רק יכול להגיד לך.... כך את הזמן... תנסה להתקרב יותר ולדבר איתה על הרגשות שלך והציפיות שלך... אבל אל תדרוש, אפילו אל תבקש אלא תסביר בהכי עדינות שיש... אל תעשה כלום שילחיץ אותה לעשות מהלך שבסוף תצטערו שניכם עליו. ואין לך הרבה מה לעשות פה.... אם היא לא מוכנה נפשית יש'ך 2 בררות: לחכות, או לחתוך. זה כבר שיקולך ;]

אמממממ זהו ניראה לי.

קיצר, אתה כבר יודע.... שיהיה הרבה בהצלחה וקשר מהנה ביותר ;]

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    קודם כל, מזל טוב ענקי על החברה ;] אני מקווה שמשהו ממה שאנחנו ייעצנו לך עזר לך בדרך כלשהי, כי זה מחמם את הלב לעזור, וגם להצליח.
    בנוגע לנושא הדיון: שמע...אם אתם חברים זה טוב, אבל יש חוץ מבית הספר את שעות הפנאי אחר הצהריים שמוקדשות למעשים כאלה.
    בהתחלת הקשר ישנה תמיד טיפה "בושה" וחוסר רגילות להתנשק בבית הספר ובמקומות פובמיים וזה מובן ועל זה אין צורך ללחוץ, אלא פשוט להתנשק מחוץ למקומות הפובמיים ולתת את הזמן לעשות את שלו כי זה זמן התסתגלות גם לחברה שלך, גם לך, וגם לכל השאר. אל תלחיץ אותה בקטע הזה אין שום בושות.

כמו כן אין שום דאגה אם היא מדברת עם בחורים אחרים ולא איתך במהלך שעות בית הספר כי איתך היא לא יכולה להיות כל הזמן. היא חייבת גם לשמור על קשרים עם אחרים אפילו אם אתה מרגיש שגם אתה רוצה והיא טיפה מזניחה אבל אני חושב שזה פשוט טיפה קנאות מבצבת בך. לפעמים זה טוב כשזה בגדר הקנאה בלבד וזה בפנים... ככה זה גורם לך לתת הרבה יותר מאמץ לקשר ולהשקיע יותר בכל דבר קטן, וזה עושה את הקשר יותר עסיסי. יותר מידי יכול לגרום לקשר להשבר וצריך להיות זהירים בקטע הזה.
    גם אם תחשוב על זה.... אתה אחד ונגיד אתה מקבל X דקות. היא באה לאחרים שמדברים איתה נגיד פי 10 יותר ממך (בהגזמה ברורה כמובן :\ ) אבל תחשוב שזה לא 10 בנים... זה פעם בן פה פעם בן שם... זה יוצא הרבה יותר מ 10 בנים ולכן אם ת'חושב על זה.... אתה מקבל יותר מהחברים האחרים. ואל תשכח בחיים שלך, שאתה אפילו אם תהיה חבר, אם תתערב בחברות הטובות של החברה שלך, או האנשים הקרובים האחרים אפילו אם זה בנים...אז הדעה שלהם קובעת הרבההה מאוד בשביל בחורה. הרבה יותר מדעה של הסביבה על גבר. לכן גם להם מגיע זמן ודווקא בהתחלה לפעמים יותר ממה שמגיע לך. אל תשכח שחוץ מלהרשים אותה צריך להיות פסדר עם החברים הטובים שלה.

עכשיו לגבי הלא עושים כלום.... לפי הפרופיל שלך אתה בן 13. אני מכיר בנות בגיל 17 שתוך חודשיים גם מפחדות להתנשק בפעם הראשונה. אני בטוח שאני אמצא גם מעל 17 אם אני אתאמץ. זה גיל כזה של הרבה פחדים הרבה סביבה הרבה השפעות הרבה שיקולים ופשוט אסור לך להלחיץ ת'חברה שלה אלא לתת לה את המרחב ות'זמן ולהיות שם פשוט עד שהיא תבין שהיא מוכנה נפשית.
    כניראה שהיא לא מוכנה נפשית לזה עדיין, ואין לזרז אותה כי זה לא כיף בשבילה הנשיקה הראשונה. אולי בשבילך היא תהיה כיפית, אבל בשבילה זה לא יהיה מהנה בכלל כי היא לא מוכנה לכך, ואם אכפת לך ממנה, תמנע את זה ממנה (שלא לדבר שזה משפיע על כל הקשר הנשיקה הראשונה ובכלל על כל הקשרים שיבואו אחריך... לפחות הראשונים).

אני רק יכול להגיד לך.... כך את הזמן... תנסה להתקרב יותר ולדבר איתה על הרגשות שלך והציפיות שלך... אבל אל תדרוש, אפילו אל תבקש אלא תסביר בהכי עדינות שיש... אל תעשה כלום שילחיץ אותה לעשות מהלך שבסוף תצטערו שניכם עליו. ואין לך הרבה מה לעשות פה.... אם היא לא מוכנה נפשית יש'ך 2 בררות: לחכות, או לחתוך. זה כבר שיקולך ;]

אמממממ זהו ניראה לי.

קיצר, אתה כבר יודע.... שיהיה הרבה בהצלחה וקשר מהנה ביותר ;]

שלך, אלכס

אחי תודה רבה לך עזרת לי מאוד גבר, יש לי עוד כמה שאלות....היתנשקנו כבר על השבועיים הראשונים (צרפתית) ובקיצור זה היה בבית שלי ולבד..בחדר,חוץ מזה אנחנו גרים ממש רחוק היא בכיתה שלי אבל אנחנו גרים רחוק ובקושי יכולים ללכת אחד לשני פעם בשבוע...אחי איך אפשר להיתנשק פעם בשבוע??? חוץ מלהיתנשק זה לא כיף להיות ביחד כל הזמן בבית הספר יש כל הזמן את הילדים שמפריעים ואומרים לך (דפקת אותה כבר??,זיינת אותה??) זה משגע אותי ואני מת מעצבים מזה יש את האלה שאני נותן להם מכות ואומר להם להפסיק אבל זה לא עוזר מה אתה מציע להיתעלם פשוט....כמו שאמרת אני באמת קצת קנאי ויש ילד שיושב לידי וכל הזמן מצחיק אותה וזה...אוליי זה פשוט לא ילך בינינו אני לא יודע...יש כל כך הרבה בעיות.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמע... אני אגיד לך דוגרי, לא משנה המרחק... מה אתם גרים בערים אחרות או מה ? אין אוטובוסים אין הורים ?
    אי אפשר ככה קשר שנפגשים פעם בשבוע כשאתם באותה כיתה :\ מקסימום בבצפר תמיד יש פינות סודיות שאתם יכולים לשבת שם בשקט ולעשות מה שתרצו שאתם לא מספיקים לעשות אחרי הלימודים חחחח. תעשה מאמצים להגיע אליה יותר... הרבה יותר זה יכול לפתור לך הרבההה ולחזק את הקשר מאוד.

הילדים שמדברים איתך על מה עשית, אל תשים לב... לא סתם אמרתי שצריך את התקופת הסתגלות לך, לה וגם לחברים שלכם. זאת בידיוק הסיבה למה. פשוט תתעלם מה אכפת לך מה ת'שם עליהם ? משעמם להם כי אין להם חברה בעצמם והחיים קשים.

ואם אתה קנאי, אז תרגיע לאט לאט... אני נשאר עם העצות שלי. אתה גם חייב להבין שאי אפשר לחיות ככה בקנאה להשתגע ולא כל בן שמצחיק בחורה זה אומר שהוא יגרום לה לבגוד בך. תהיה יותר משוחרר בקטע הזה... יותר קליל....

ושיהיה בהמון הצלחה ;]

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ

תודה אחי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

אחי זה באמת באסה שחברה שלך בכיתה שלך זה כזה לא נוח
    קרא חוקים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציטוט נכתב במקור על ידי SmEk
    אחי זה באמת באסה שחברה שלך בכיתה שלך זה כזה לא נוח
    מה אתה אומרר!
    נוח מאוד, זה מצוין.

לגבי הבעיה שלך, היא מתביישת ממך אני חושב.
    יש לה בעיה עם זה אני רואה :\
    לא'דע לדעתי היא ילדותית טיפה ואם אתה לא דלוק עליה בכלל.. (עצם העובדה שאתה חושב ככה לדעתי אומר שלא בטוח בכלל שאתה דלוק עליה) אז.. תפרדו, מה לעשות, לא מתאימים.

או שתבהיר לה מה אתה רוצה שיהיה בקשר, מה שמומלץ קודם...
    או שפשוט תפרד ממנה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

בעעע ירדן באמת חשבתי שאתם מתנשקים כל החיים \: מצטער אחי תראה כמו אביב ושיר איך הגלגל מסתובב...
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

גם אני חשבתי ככה עם חברה שלי
    שאנחנו לא מתנשקים בבצפר..
    היא אמרה משפוט צודק..

- לכל דבר יש מקום וזמן -
    ובצפר זה לא המקום.. ולא הזמן להתנשק ..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אין דבר כזההההההההה!!!!!
    אין מקום מסויים ואין זמן מסויים
    מתי שיוצא אני מרוצה!!!

נסה להיות איתה יותר ואם אתם באותו ביצפר אני מניח שאתם באותו עירר אז אל תהיה עצלן ותשקיע קצת כסף לאוטבוס או שתעשה קצת כושר ולך ברגל אליה..כל פעם כזאת אתה מרוויח!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי CrasH`
    בעעע ירדן באמת חשבתי שאתם מתנשקים כל החיים \: מצטער אחי תראה כמו אביב ושיר איך הגלגל מסתובב...
    עופר אתה יודע בחיים לא היה לי אומץ להגיד לך את זה אבל אולי תפסיק לדבר על קשר של אנשים אחרים ותמצא לך קשר משלך ווניראה כמה אתה מסתדר עם זה?? מה אתה חושב שבקשר יש רק נשיקות??
    רק חירמונים??? לי חשוב עוד דברים חוץ מזה אז תפסיק לעצבן בקשה..

הא ולך..
    אין דבר כזההההההההה!!!!!
    מתי שיוצא אני מרוצה!!!

נסה להיות איתה יותר ואם אתם באותו ביצפר אני מניח שאתם באותו עירר אז אל תהיה עצלן ותשקיע קצת כסף לאוטבוס או שתעשה קצת כושר ולך ברגל אליה..כל פעם כזאת אתה מרוויח!

אחי אנחנו גרים ממש רחוק לא באותו עיר=/ זה ממש מעצבן ואני לא יודע אפילו עם יש לשם אוטובסים אני יבדוק..תודה בכל זאת=)
    נערך לאחרונה על ידי P1oneer`; 13-11-2005 בשעה 00:04.

סע אליה לפעמים...לפחות פעמיים בשבוע... אבל לפני זה דבר איתה ושאל אותה מה קורה בינכם...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

ציטוט נכתב במקור על ידי P1oneer`
    עופר אתה יודע בחיים לא היה לי אומץ להגיד לך את זה אבל אולי תפסיק לדבר על קשר של אנשים אחרים ותמצא לך קשר משלך ווניראה כמה אתה מסתדר עם זה?? מה אתה חושב שבקשר יש רק נשיקות??
    רק חירמונים??? לי חשוב עוד דברים חוץ מזה אז תפסיק לעצבן בקשה..

הא ולך..
    אין דבר כזההההההההה!!!!!
    מתי שיוצא אני מרוצה!!!

אחי אנחנו גרים ממש רחוק לא באותו עיר=/ זה ממש מעצבן ואני לא יודע אפילו עם יש לשם אוטובסים אני יבדוק..תודה בכל זאת=)
    מה קשור????.... ??? .. ??? ....??? מישדיבר אכפת לי בככללל מה אתה עושה עם חברה שלך ??... שאלתי אותך משו??.. עם אני מעצבן אותך על דבר איתי..
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ

עופר תיסתכל מה כתבת...
    כמו אביב ושיר אתה ממש ביאסת אותי שאמרת את זה ואפילו אתה לא יודע מה אנחנו עושים....
    פשוט לא הרבה...
    אין לי מה להגיד לך יותר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect