קאנן ועזורי יעמדו על הקווים של ביתר עד סוף העונה ככה החליט היום גאיידמק.
את ההחלטות המקצועיות יקבעו שתיהם!
קאנן ועזורי יעמדו על הקווים של ביתר עד סוף העונה ככה החליט היום גאיידמק.
את ההחלטות המקצועיות יקבעו שתיהם!
|
|
א. גאיידמק נכשל ולא יעזור
ב. תמיד טענתי ואתם יכולים לחפש בסקרים אפילו שעזורי יאמן את ביתר וגם שזו הבחירה הנכונה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תגידו לי מה אתם רוצים , מה גאיידמק נכשל?
מה אתם חושבים , שכל מאמן שאפילו שומע 3 מיליון דולר לעונה יבוא ישר לישראל?
תפסיקו כבר לבלבל ת'מוח עם השטויות ,עאלק נכשל
במבחן התוצאה נראה אם גאיידמק נכשל כשמינה את קאנן כמאמן.
סתם שתדעו , אנשים למקצוע וקולגות של קאנן בהולנד ובאירופה אומרים שמדובר באדם עם ידע אדיר בכדורגל ויכול להיות בין הטובים באירופה אם יתנו לו ת'במה , גאיידמק כנראה הבין שכמו שבית"ר נראית עם קאנן ועזורי , ככה היא צריכה להיראות ולפי דעתי גאיידמק עשה בשכל שהשאיר את קאנן כמאמן עד תום העונה.
דדבר ראשון
הוא רצה משהו לא הצליח=כשלון אין מה להתווכח עם זה
דבר שני
הוא השאיר את קאנן ואת עזורי כברירת מחדל כי הוא רואה שזה הולך יפה
דבר שלישי
שלא תעזזז להגיד בסוף העונה אם ביתר תשחק יפה ותצליח שאמרת לנו שקאנן ועזורי הייתה בחירה טובה כי אני צועק את זה כבר שבועיים ואפ אחד לא מקשיב לי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פליפה סקולארי???
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
למה לא? כבר ניסו הכל..וחוץ מזה בזמן שהוא לא אמן את פורטוגל הוא יכול לאמן את בית''ר. הכנסה נוספת.נכתב במקור על ידי linkin
חחחח הוא גם יסכים בטח,תכף קאפלו יגיד שהוא רוצה את בית"ר..
תהיו ריאליים[לא מדרידאים]אף מאמו מכבוד לא ירצה לבוא לאמן קבוצה דרג ז' שלא משחקת באחד מגביעי אירופה אפילו בליגה שהרמה בה יותר נמוכה מהליגה באנדורה אפילו בעד 3 מיליון בעונה...
לא, את באמת מצחיקה....נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
זה כמו שאני אגיד שמוריניו יגיע להפועל טייבה
אמרתי בצחוק שסקולארי יכול לבוא לבית''ר. ולפי התגובה שלך חשבתי שאתה צוחק עליי בציניות.נכתב במקור על ידי MeToRaF
דעה שלי: פרננדז לא סתם אמר שהוא לא דיבר עם גאיידמק אלא לדעתי הוא באמת לא דיבר עם גאיידמק.
לדעתי גאיידמק שילם איזה 100 אלף דולר ליו"ר הקטארי כדי שהוא ישתף איתו פעולה ויגיד שפרננדז בא לביתר ירושלים..
לדעתי מהתחלה גאיידמק רצה שקאנן ועזורי יהיו המאמנים אבל בינתיים הוא רצה לעשות כותרות עד שהעניינים עם המסמכים של קאנן יסתדרו
יענו לדעתי הכל מבויים ומכך תחילה הרצון של גאיידמק היה להשים את עזורי עוזר מאמן ואת קאנן מאמן.
וואלה מחשבה ממש חכמה מה אני יגיד לך הכל פה מבויים אתה צודק איך לא חשבתי על זהנכתב במקור על ידי shimon341
![]()