קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]איך אני יכול להשמין בצורה משמעותית?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 01:02
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 19:20
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 01:30
  4. אתגר קטן משל עצמי ----פרס ראשון ::200 נק'::
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 10:04
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

ביקורתי כלפי עצמי בצורה מעוררת רחמים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    1
    נקודות
    450

ברירת מחדל ביקורתי כלפי עצמי בצורה מעוררת רחמים.

אני פשוט לא מצליח להבין את עצמי ולא יודע איך אמשיך בעתיד, אני פשוט ביקורתי מדיי לגבי עצמי אני אספר עלי ותבינו.
    כיום אני בן 16 ותשעה חודשים, אני תלמיד טוב מאד עד מצטיין וכמו כן ספורטאי, לא חסר לי חברים וכמו כן יש לי חברה (שהאמת אני לא יודע אם אני רוצה אותה אבל לא נכנס לזה עכשיו), אני טוב, גוף שרירי וללא שומן מיותר בלונדיני עיינים ,כחולות ופנים נקיות, וכמו כן מתלבש יפה, אך עדיין אני עושה מכל עכבר פיל, וזה מגיע עד ככה שאם אני מקבל 92 במתמטיקה אני מתעצבן כי במתמטיקה יש לי יכולת יותר גבוהה, ואני פשוט לא יכול לסלוח לעצמי, אני בכאילו מנסה להגיע לשלמות ואני לא מבין למה.
    אני אפרט יותר נרחב על נושא נושא:
    • לימודים : לעומת שנה שעברה, השנה הציונים הם גורם משמעותי בחיים שלי, קיבלתי עכשיו בוחן באנגלית 82 שיחסית זה בסדר כי זה היה על נושא שאני הכי חלש בו (כתיבה), אך עדיין אני לא סולח לעצמי למרות שאני יודע שזה פשוט ציון בסדר ואף יותר.
    • ספורט, תזונה ומראה כללי : כיום יש לי 4 פעמים בשבוע כדורסל ומכון כושר 4 פעמים בשבוע, מה שקורה שבגלל כל הלחץ שיש עלי, אני מפסס מכון פעם בשבועיים ואני פשוט מתעצבן עלי בצורה מטורפת ואני פתאום אומר "שיוו אתה תהיה שמן, תתחיל להזיז ת'תחת שלך" והקטע שאני לא מתאצל פשוט אין זמן, כמו כן אני לא אוכל בריא אני גם משתגע.
    • חברים וחברה : כל מה שאומרים לי חברים או מה שאני אומר להם זה קריטי מבחינתי, אני אומר מילה לא במקום שלא דווקא גורמת למריבה, יאנו אני אומר משהו שלא קשור לעולם ואז אני יוצא אידיוט אני חוטף דיכאון, ובקשר לחברה - כמו שרשמתי באשכול השני, אני לא בטוח כמה אני רוצה אותה, בטוח שכן אבל לא יודע עד כמה, ואני בטוח שהיא רוצה אותי מאד, כי היא יזמה את הכל עד עכשיו, ובגלל זה אני מרגיש פשוט חרא עם עצמי.
    אני מודע לכך שאני מחמיר עם עצמי ואני לא צריך להיות כ"כ אובססיבי לגבי, אבל זה המצב ואיתו אני מנסה להתמודד, בתקווה בעזרתכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

תשמע אחי, בכל הקטע הזה שאתה בעצם מגדיר אותו קקטע שלילי יש סה"כ גם צדדים חיובים.
    אתה שואף להכי גבוה- ושתדע לך שלמרות שאתה רוב הפעמים לא תגיע למטרה שלך ב 100% אבל כמה שתשאף יותר ותתאמץ יותר ותנסה ותסחט מעצמך כמה שיותר- אתה גם תשאף ל 100% הזה שרצית. לא תגיע אבל ככל שאתה מגדיל ת'רף אתה אולי בחייים לא תגיע לרף- אבל אתה כל הזמן קרוב וככל שתעלה אותו כך יותר גבוה תגיע. הפרפקציונזם שלך עוד בגבול המותר ואפילו לפעמים רצוי.
    קיבלת 92 במתמטיקה ? למבחן הבא אני מניאק אם לא תשקיע יותר מהמבחן הקודם כדי להגיע ל 100 ולממש את היכולת עד הסוף !
    אכלת משו לא בריא השבוע ? אני מניאק אם בשבוע הבאה אתה תיגע במשו שאפילו יש לו ספקקקק כלשהו שהוא לא בריא.

זה לא דבר כל כך רע ואני מנסה להציב לך זוית ראיה שונה ממה שאתה מסתכל עכשיו.
    סה"כ אני איכשהו מתחיל להכיר את האופי שלך ולמיטב זכרוני זהו כבר האשכול ה 3 שאתה פתחת בפורום זה במהלך הזמן שאני מפקח (תקן אותי אם אני טועה :\ הזכרון לא הכי טוב) ואני יכול להגיד בבטחה- אתה בן אדם טוב מאוד. אתה אכפתי, ואתה רוצה טוב- כמה שיותר טוב. זאת תכונה דיי נדירה וזה לצד הטוב. אתה צריך לפתח מודעות גם לכך.

כשאתה מפתח מודעות גם לדברים הטובים שבך יהיה לך יותר קל להשלים עם עצמך- אבל מצד שני אתה עלול "להתרכך" וזה אתה לא רוצה. לדעתי מבחינת הרצונות אתה לא עברת איזה גבול אדום כלשהו שאפשר להגיד לך תשנה פה ותשנה שם.

פשוט יש מקום לגמישות ולדעתי בקטע החברתי הגמישות צריכה לבוא כי שם אתה לא צריך להיות "על המשמר" על הדברים הקטנים כי זה נותן לך פחות מקום להשתחרר ולהיות פתוח ולהיות באמת אתה על כל דעותיך, רעיונותיך, וההומור שלך. כשאתה מנתח כל יציאה קטנה אז זה פשוט ייצור סתם עצבים. פה- תהיה אתה. אם אתה חושב שאתה אידיוט אתה טועה. פה המודעות העצמית שלך חייבת לבוא. זה גם חלק מהבטחון שבך יחפה על הקטע שביישת קצת את עצמך. ואני יודע שיש לך בטחון עצמי ואני יודע שהוא לא קטן אלא במידה מעולה, ולכן גם ההישגים שלך גבוהים ולפי ההודעה אתה גם מודה למה שהשגת.

זה הכל לדעתי, אתה נורמלי לחלוטין, ולדעתי יותר מכך, בחור טוב עם ראש על הכתפיים שיגיע עוד רחוק, רק צריך עוד טיפה גמישות והגמישות תבוא עם הזמן, הניסיון, והשאיפה למושלמות שלך (למרות שזה נשמע לך כמו פרדוקס...).

מאחל לך כל טוב,

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

pilpel
    אורח

תקשיב .. זה האופי שלך..גם לי יש בעיית אופי ממש ממש מוזרה.. שאני מודע אליה(לא משנה מה.. )וואני כועס על עצמי מאוד עליה...ואני גם אומר לעצמי.. אשאני חייב לשנות את המצב..וכל עוד המצב נשאר ככה אני די מדוכא...
    בכל מקרה שום דבר לא עוזר לי.. זה פשוט האופי שלי..אבל במקרה שלך זה אולי טוב כי אתה באמת תמיד שואף לשלמות ומגיע לתוצאות שהם קרובות לשלמות.. עצם העובדה שאתה כועס על עצמך..זה בעצם מקור הבעיה.
    למה שלא תנסה לחשוב בהיגיון.. ובמקום לכעוס על עצמך..לתת לעצמך מחמאות?! נגיד קיבלת 82 באנגלית...תגיד.."ואיי זה ציון בין הגבוהים בכיתה ועוד בנושא שאני מתקשה בו...ואיי אני ממש תותח"..נסה אולי זה יעבוד..זה הכל פסיכולוגי אח שלי..גם הבעיה שלי..ואני מנסה להילחם בה בטירוף.. מקווה שבסוף יהיה טוב לשנינו

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

תראה, זה לא משנה כמה שתשאוף לשלמות אתה בחיים לא תצליח..
    אין כזה דבר מושלם.. אבל יש קרוב..
    חוצמזה, זה טוב לשאוף למושלם
    כי תכלס, יהיו לך חיים נורמאלים לחלוטין..

אבל אתה לא צריך להחמיר עם עצמך כמו שאתה עושה עכשיו.. אתה יום אחד פשוט תתמוטט מעצבים..
    1) בקשר לבצפר.. אם זה רק בוחן אז זה די בקטנה.. אבל אם זה מבחן זה יותר חשוב.. תחשוב על הדברים היותר חשובים ואם
    כבר להחמיר אז תחמיר בהם..
    82 באנגלית בכתיבה זה ציון בסט !!! ועוד אמרת שזה אחד הנושאים שקשה לך איתם זה מצויין !!! 92 במתמטיקה.. תמיד יבוא 100
    אתה לא צריך לעשות מכל דבר ביג דיל.. פשוט תשנה את החשיבה שלך( אני יודעת שזה קשה .. ועוד בתחום הלימודים.. גם אני
    דיי מחמירה עם עצמי.. כי גם אני שואפת לשלמות.. כמו כל אחד, לא?!) בכל אופן.. אני בטוחה שאם תשקיע עוד טיפונת.. טיפונת.. אתה תצליח בדברים שבאמת חשובים לך.. =] ואז לא תתעצבן...
    2) בקשר לספורט.. אז פיספסת מכון כושר כמה פעמים.. אז מה!? תמות!? לא! יש לך גם כדורסל ! גם לימודים ! גם חברים ! גם חברה! גם חיים !!! אתה צריך להנות מהחיים האלווו אפילו שאתה שואף להצליח !!! ואתה לא תהיה שמן !!! חח אל תדאג, אמרת שאתה גם אוכל אוכל בריא.. אז אני לא רואה שום בעיה בזה..
    אתה יותר מידי מלחיץ את עצמך.. אתה חייב להפסיק..
    3) מילה, 2 לא במקום לא תגרום לך לאבד את החברים שלך.. אז בקטנה צחקו עלייך.. אתה לא צריך להיכנס לדיכי בגלל זה..
    חוצמזה, חברים יש בכל מקום ואפילו יותר טובים.. (כן זה קשה לעזוב את הישנים) אבל אם זה באמת מפריע לך תדבר איתם..
    אל תשמור דברים בבטן.. צריך להוציא הכל החוצה ! לפני שיום אחד הכל הכל הכל הכל הכל יתפרץ !!! וזה מסוכן
    ובקשר לחברה שלך, אם היא יזמה את הכל.. ואתה מרגיש חרא עם זה .. אולי כדאי שתתדברו (כי אתה לא בטוח שאתה רוצה אותה) או בעצם לא היה לך זמן (כי אתה עושה מלא דברים במקביל בכדי ליזום משהו..)
    אז אולי תפנה גם קצת זמן אלייה.. ותנסה ליזום משהו..
    אם הולך סבבה.. אם לא.. אז אולי כדאי שתרד ממנה.. כי אחרת היא תיפגע.. וגם אתה..

מקווה שעזרתי ! =]
    בכל אופן, בהצלחה
    וזה טוב לשאוף לגבוה =]
    בסוף יוצא מזה משהו אחד טוב או אולי כמה דברים טובים =]

שלך, שני

מצטער אבל אתה מפגר... (אם כבר התחלנו את הקטע של הביקורת...) אתה לא יכול ולא תגיע לשלמות בחיים שלך... אם תלך למכון פעם בשבוע או פעמיים בשבוע אתה לא תיהיה שמן אם תקבל 90 בכל המקצעות או 80 זה לא אומר שאתה תלמיד גרוע... אתה לוקח יותר מדי דברים ברצינות אז תפסיק כי זה לא טוב לעצמך.... אתה יותר מדי לחוץ כל הזמן... וזה לא בריא

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אחי המצב שלך טוב מאוד ..
    המצב שלי ---> בקנטים ..

משתמש אנונימי
    אורח

אתה סתם לחוץ, גם אם יהיה לך 80 זה ציון טוב.
    גם אם תילך פעמים שלוש בשבוע למכון זה עדין נחשב טוב, וזה שת'בכדורסל בכלל אין מצב שבעולם שתיהיה שמן
    היתי גם ופרשתי ואני יודעמזה אימון שם ..

בקיצור אתה סתם מחמיר עם עצמך פשוט תירגע ..
    אתה צריך חופשה או משו כי אתה בלחץ!

חוצמיזה בקשר לחברים שלך .. הם חושבים שתדפוק.. כל דבר הם עוצרים ואומירם "אויש שתוק .. מה הקשר .. וכדומה"
    דבר איתם תנסה להסביר להם מה שאתה רוצה בעצם,

זהוו .. בהצלחה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ואה ואה אני כמוך בדיוק בדיוק... רק שבלי העינים הכחולות חחחח....
    אם אתה טוב במתמטיקה אז ככה זה החיים כמו אסימפטוטה היא תמיד תרצה לשאוף ל x מסוים והיא כל הזמן רק מתקרבת ומתקרבת לא יודע מזה קשור אבל סתם היתה לי דוגמה חחח...

וגם אני ככה מתבאס שאם אני מדבר שטויות כזה אם חברים... או שבבוקר לא הולך לי טוב אם הפאן אני תמיד חושב שאני מכוער רצח והכי מצחיק זה שחברים שלי והילדות בבית ספר ממשיכות לדבר איתי רגיל... היו פעמים שאפילו באתי מוקדם לבית רק בגלל זה.... בעע אני גם צריך לעבוד על עצמי שלא להילחץ מכל שטות
    נערך לאחרונה על ידי itay; 14-11-2005 בשעה 15:27.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    1
    נקודות
    450

קודם כל תודה לכולכם ובפרט לאלכס ושני על הודעתכם המושקעת, שנית אני רוצה לציין שחלק ממה שרשמתי כאן זה בגדר הדוגמא, זה לא דברים אמיתיים (קיבלתי עד עכשיו במת' בוחן ומבחן 100 [מואאה], לא קורה לי שאני אומר משהו דפוק ומצחיק אלא סתם דוגמא כללית).
    אני אחשוב על זה ואגיב בהמשך תודה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל סבבה מה איתך?

לדעתי יש לך דווקא יופי של חיים אבל אתה צריך לתת לעצמך קצת הנחות כי עדיין אתה די צעיר ואתה צריך להנות מה חיים כל עוד אתה יכול.
    באיזה קבוצה אתה משחק?

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    ~MV OnE wOrD aNd YoU WilL dIe`

גם אני כמוך שאני מקבל ציון גבוה אני תמיד רוצה יותר
    קיבלתי 98 הייתי מרוצה מאוד אבל רציתי מאה והתחננתי למורה שתעלה בשני נקודות אבל היא לא רצה :\
    כדורסל זה אחלה מקצוע. זה קשה מאוד להתאמן 4 פעמים בשבוע וגם להתאמן בכדורסל 4 פעמים בשבוע זה לחץ כך שאין לך על מה להתעצבן על עצמך ובקצב הזה אתה עוד תהיה מקלון כי אתה גם משחק כדורסל שזה שורף המון קלוריות וגם מתאמן בחדר כושר חח
    וגם אני כמוך בחברה מתעצבן אם אני אומר משהו לא במקום אבל אז ישר אני מתנצל וזה... אתה לא צריך לכעוס על עצמך כ"כ אחי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,433 | הודעות: 8,151,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect