ראו בערוץ 2 לפני איזה 45 דקות את רונאלדיניו באימון לבד ככה מקפיץ מסוף הרחבה ככה עם הראש והכל ובועט למשקוף והכדור חוזר אליו וממשיך להקפיץ.. ככה הוא עשה את זה 4 פעמים! ! !..
איזה שחקן..
ראו בערוץ 2 לפני איזה 45 דקות את רונאלדיניו באימון לבד ככה מקפיץ מסוף הרחבה ככה עם הראש והכל ובועט למשקוף והכדור חוזר אליו וממשיך להקפיץ.. ככה הוא עשה את זה 4 פעמים! ! !..
איזה שחקן..
|
|
נו כל הסוסים האלה עושים אתזה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא רק הוא
גם רוביניו רונלדו והרבה שחקנים יכולים לעשות את זה
כן נו כל המשועממים האלה בברזיל שאין להם מחשב אז הם מקפיצים פחיות!!
חח
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רונלדו?נכתב במקור על ידי Orhan
הוא היה מת שתהיה לו שליטה כמו לרונאלדיניו
זה לפרסומת והם ערכו את זה הוא לא באמת עשה 4 פעמים ברצף.
רונלדו שחקן האדירים.
הוא אחד השחקנים הכי גדולים בעשור הקודם ללא צל של ספק.
כיום רונלדיניו קורע אותו אבל אם משווים את היכולת של רונלדו בעבר רונלדיניו לא מגיע לאלפית הרמה שלו
חחח לול הרגת אותינכתב במקור על ידי linkin
בחיים לא הייתה לו שליטה כזאת טובהנכתב במקור על ידי ג.ב
אתם מתעלמים מהעובדה שהם שחקנים שונים
חלוץ וקשר יצירתי
זה פשוט לא אותו דבר
בתפקיד של רונלדיניו ובמה שהוא מייצג הוא צריך אתזה יותר
רונאלדו עם הטיות גוף והטעיות ברחבה עם כוח מתפרץ אחד הטובים שיש
פשוט חלוץ ענק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
השחקן הכי טוב בעולם!!!
ברצלונה איתי בלב
נו באמת אתה רוצה אני יכול לתת לך פה רשימה של שחקנים שיודעים לעשות את זה:
זלאטן איברהימוביץ
זידאן
ליאו מסי
רוביניו
רונאלדו
כריסטיאנו רונאלדו
נו באמת כל שחקן עם יכול כידרור ברמה גבוהה יכול לעשות את זה והשחקנים שרשמתי למעלה בהחלט מסוגלים לעשות דברים כאלה.
חוץ מזה הפכתם את רונאלדיניו לאלוהים לא מבין למה נכון הוא שחקן טוב אבל בחייאת הוא לא הוכיח את עצמו לגמרי חוץ מזה שהוא לקח אליפות עם הקבוצה שלו אמממ כלום את הגביע עולמי הקודם רונאלדו הביא לבד ואני חוזר לבד,גם בצמפיונס הוא לא הוכיח יותר מדי,נכון יש לו יכולת כדרור מעולה והוא שחקן חכם אבל עשיתם ממנו אלוהים מוחמד ישו ומראדונה ביחד.
ד"א-בקשר לרונאלדו אם היית רואה משחקים שלו בברצלונה היית רואה מזה שליטה בכדור כזה יופי של יכול כידרור מזכיר את הרגעים הקסומים של מארדונה.
תאמין לי שראיתי.
הרבה..
אבל הוא אף פעם לא שיחק משוחרר ויפה כמו רונאלדיניו..
ואני מוכן לשים איתך כסף
שאף אחד מהשחקנים שהבאת ברשימה לא עושה מה שרונאלדיניו עשה
מה נראה לך לפגוע במשקוף זה דבר קל? ועוד 4 פעמים?
הוא חלוץ רבאק תבין מה אתה עובד עם בדידים?
לחלוץ יש סיגנון כידרור שונה מקשר כמו רואנלדיניו כמו שיואב אמר חלוץ צריך להשתמש בכוח שלו ובהטעיות אבל רונאלדו יש לו כידרור כזה טוב אולי זה ירד בשנים האחרונות אבל בשיאו היה לו כידרור הרבה יותר טוב משל הקופיקו הזה.
אההה ורק שאני יבין אתה רומז שזידאן לא יכול לעשות מה שרונאלדיניו עושה???
כי זה מעלה בי גיחוך קל שהקוף הזה יכול לעשות דברים שאלוהים 2[אחרי מאראדונה כמובן]לא יכול לעשות?
טחחחחח זה באמת מצחיק אותי כי זידאן שכח מה שרונאלדיניו עוד לא למד כי יכולת כידרור כמו של זידאן באמת לא להרבה יש ואני בספק אם האליל של כול אוהדי ברצלונה מאז שמינית גמר הצמפיונס ליג יגיע לרמתו.
יש דברים שמעבר לגבול יכולת של רונאלדיניו וזה לעשות דברים שזידאן עושה/עשה//יעשה[?]