תביאו את דעתכם.
ואני אומר: אין סיבה שלא ויש הרבה סיבות שכן.
עדיף כבר בסורביבור להכניס אותו להיכל התהילה ומה שהכי עצוב הוא שהוא כנראה יהיה המתאבק הכי צעיר שיכנס לשם...
תנו דעות
תביאו את דעתכם.
ואני אומר: אין סיבה שלא ויש הרבה סיבות שכן.
עדיף כבר בסורביבור להכניס אותו להיכל התהילה ומה שהכי עצוב הוא שהוא כנראה יהיה המתאבק הכי צעיר שיכנס לשם...
תנו דעות
|
|
כן מגיע לו להיות בהיכל התהילה
מגיע לו
מי שכותב מגיע לו שיגיד למה.
אדי להכיל התהילה,לא יודע,יש כן ויש לא :
כן:
אדי הוא אחד מהמיתאבקים הכי פופלרים אבר,יש לו אבר מפואר,יכול מיקרופן,יכולת זירה ויוכלת מישחק נהדרת.
לא:
לא היה לו מספיק זמן,הוא עוד לא סיים "להניח את החותם" הסופי שלו ברסלינג כדי להיכנס להכיל התהילה.
תכליתו לבד.
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .
הוא עוד יכנס להיכל התהילה רק זה היקח עוד הרבה זמן עד שיכניסו אותו
הוא הרבה זמן ברסלינג לא הפסיק מאז שהוא מת ז"ל רק זה לוקח זמן עד שהוא היכנס
אבל אואן לא תרם בגרוש לרסלינג... תגיד מה שתגיד 2 קרבות טובים זה מה שיספיק?
אדי מצד שני פיתח לעצמו אופי יותר שונה ונתן את חייו לרסלינג.
ביום שאואן מת הוא גם רצה לפרוש... אדי לא הצהיר על פרישה
מה מה מה אתה מזבל בשכל?נכתב במקור על ידי Esheep
אוון רצה ליפרוש?
אוון היה בגיל של מייקלס,הוא היה אז בשיא הקרירה שלו,הוא אחד המתאבקים הכי טובים אבר(כן כן יותר מאדי)
יכול מיקרופון לא חסר לו.
לאוון היו שני קרבות טובים?! תן לי לנסח את זה יותר נכון-לאוון היו שני קרבות לא טובים,הוא גרר כל חרא נכינס איתו לזירה,מסטיבן בלקמן ועד דה רוק,אוון,לא אגדה,נכון,אבל,רק עוד כמה שנים,כמה שנים והוא היה ה-מיתאבק.
צ'אק נוריס יכול ליירט מטוסים כשהוא עושה אקדח עם האצבעות ואומר: "בנג". .
לא עוד כמה שניםכ בר בתקופת WWF הוא סיפק רגש לכל אוהב רסלינג הוא היה מתאבק ענק במיוחד בקרבות אחד על אחד במיוחד בזה...הפיוד עם ברט היה אחד הפיודים היותר טובים שעולם הרסלינג ידע גם בגלל שהם שני אחים וגם בגלל ששניהם נערצים על ידי כל אוהבי ההיאבקות אז אל תזבל במוח
גם כשאוון זילזל בוינס כל התקופה שלו בWWF וינס השאיר אותו למה אתה שואל?כי זה הביא לו כסף חד וחלק..אוון היכנס להיכל התהילה וזה שהוא מת זו ה-טרגדיה בעולם ההיאבקות אי פעם אי פעםם כי זה קרה בשידור חי אין לי מה להגיד יותר על כך.
כן, הוא יכנס אבל זה יקח כמה שנים כי ההכנסה לHOF היא לפי דורות.
תגיד Esheep אתה מתפוז במקרה?
לא נראה לי שיכניסו אותו
לפחות לא בזמן הקרוב
לא היה לו מספיק זמן בWWE והוא היה אלוף רק פעם אחת
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)