יש לי צלע שבורה והיית אצל רופא הוא אמר שאין מה לעשות עם זה לא גבס או משהו כזה למישהו קרה פעם או שלא ומכיר עצות שיכאב פחות? להפחית את הכאב שזה קצת יקל עליי...?
יש לי צלע שבורה והיית אצל רופא הוא אמר שאין מה לעשות עם זה לא גבס או משהו כזה למישהו קרה פעם או שלא ומכיר עצות שיכאב פחות? להפחית את הכאב שזה קצת יקל עליי...?
|
|
ככה...לנוח ולא לבצע פעילות ספורטיבית עד להחלמה.
אל תפעיל לחץ על בית החזה.
כמה שפחות לחץ יותר טוב גם ככה העצם תתאחה יותר טוב ולא יהיה שינוי צורה \(בגלל שהעצם התאחה לא במקום)
בשינה להשתדל לישון על הגב..
ישיבה בעיקרון איך שנוח לך... בדר"כ ישיבה זקופה יותר תקל על הכאב.
כדולים לשיכוח כאבים... אם יש לך מרשם מרופא לקחת בדיוק מה שכתוב במרשם...
אם אין לךך ותבקש מרשם תגיד שכואב לך...וכל זה..
(אלא אם כן אתה יכול לסבול...כמה שפחות תרופות יותר טוב בכללי אבל זה יקל לך על השינה)
כל המשככי כאבים למניהם.. אם אתה לוקח על אחריותך... אבל לא להגזים עם כדורים כדי לא לפגוע בכבד ובתפקודים אחרים פשוט אם אתה לא יכול לסבול יותר תכאב לך לרופא.
כמובן לא להשתולל/ ללכת מכות.....חחח תגן כמה שיותר על בית החזה שלך שלא יספוג מכות.
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 11-11-2005 בשעה 12:33.
ממ...לי פעם היה סדק בצלע.... כעיקרון כמו שקומפלקס אמר... לא להפעיל הרבה לחץ.... תתן פשוט לעצם להתאחות... משכך כאבים עזר לי אישית... תתיעץ עם מומחה ותראה מה הוא כבר יתן לך...
החלמה מהירה =)
תודה ל- Fire Man על המדהימה שלמעלה!
גם לי נשברה פעם צלע.
היו לי כאבים חזקים ובאמת אי אפשר להשים שם גבס.
ומה אני יגיד לך, הצלע חוזרת לקדמותה אחרי 6-7 חודשים..
זה לא בית חולים במקרים כאלה תילך לרופא!
הוציא לי תמילים מהפה..נכתב במקור על ידי CompleX
חח סתם אחי..כמו שהוא אמר תעשה..אם הוא מנהל את הפורום הזה..אז בטוח יש לו כישרון בזה
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
כשאנחנו נושמים בית החזה מתרחב ומגדיל את נפח הריאות כדי שיכנס אוויר לתוך הריאות שבית החזה מתרחב גם הצלעות טיפה נמתחות אז תשתדל לעשות פחות פעילות גופת כדי שלא תצטרך לנשום מהר וזה יגרום לכאב תנוח תנששום לאט לא נשימות יותר מידי עמוקות, בקיצור תנוח כמה שיותר עד שהשבר יתאחה.