לא לא יעשה
הוא לא יסחוב עד סוף השנה לצערי כי הוא נפצע כמו שהכלבה שלי ממליטה[3 פעמים ב3 שנים]
אלירן לא צריך לתעצבן חח אני חושב שרונאלדיניו דווקא כן הוכיח את עצמו
אולי לא לקח צ'מפיונס אבל הוכיח שכשהוא טוב בארסה דורסת
לצערי 2
לא לא יעשה
הוא לא יסחוב עד סוף השנה לצערי כי הוא נפצע כמו שהכלבה שלי ממליטה[3 פעמים ב3 שנים]
אלירן לא צריך לתעצבן חח אני חושב שרונאלדיניו דווקא כן הוכיח את עצמו
אולי לא לקח צ'מפיונס אבל הוכיח שכשהוא טוב בארסה דורסת
לצערי 2
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
ראול בתקופת השיא שלו (לפני שהאריך שיער) היה ברמה של רונאלדיניו אם לא יותר טוב. ראיתי כמה מיקסים שלו הוא פשוט ענק
זה פאקינג ערוך במחשב הוא סתם הקפיץ כדור כמו שכל שחקן טוב יכול לעשות.
היה לי את הסרטון של זה...כמעט בטוח שזה ערוך.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
חחח לא צריך להגזים,ראול אף פעם לא הצטיין בכידרור,אבל תמיד היה לו את חוש ההבקעה המצוין שלו.נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
לדעתי היחיד שיכול לסכן את רונאלדיניו בשנים הקרובות בתואר שנתנו לו כשחקן הטוב בעולם[למרות שאני חושב אחרת]זה ליאו מסי.
רוביניו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שכחתי אותו,אולי גם הוא יסכן את מעמדו,למרות שנראה לי מסי זה כמו שילוב של זידאן ומארדונה.
רוביניו זה שילוב של פלה ורומאריו מתובלן ב-בבטו ודונגה.
אני לא תופסת מרוביניו בכלל אחרי שראיתי איך הוא בועט פנדל.
כי הוא יותר טכני מאשר שחקן
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אין מצב זה אמיתי זה ערוך במחשב עם כל הכבוד לרונלדיניו
רוביניו לא שילוב של כלום הוא שחקן ענק שמזכיר בסגנון משחק את את פלה ורומאריו אבל לא שילוב שלהם
יש לו טכניקה טובה אבל לא כמו של רונאלדיניו. אצל רונאלדיניו אפילו במסירות הרגילות שלו לשחקנים רואים שיש יותר טכניקה ממסירה רגילה של רוביניו, גם הפנדלים שלו עם הרבה יותר טכניקה..
אבל רוביניו עוד מתבגר כשחקן ואי אפשר לדעת לאיזה יכולת הוא יגיע לדעתי רוביניו עוד יהיה השחקן הטוב בעולם..
הנה הסירטון:
http://www.youtube.com/watch.php?v=aRHk8ol0vTw