דיברתי עם מטורף באייסי בצהריים וחשבתי שאם כבר אפשר ויש סיכוי שפאולטה מגיע לבית''ר אז למה לא להביא את ג'ון דאל תומאסון? הרי בבית''ר הוא ירוויח יותר מאיפה שהוא נמצא עכשיו
דיברתי עם מטורף באייסי בצהריים וחשבתי שאם כבר אפשר ויש סיכוי שפאולטה מגיע לבית''ר אז למה לא להביא את ג'ון דאל תומאסון? הרי בבית''ר הוא ירוויח יותר מאיפה שהוא נמצא עכשיו
|
|
פאולטה לא שחקן , הוא רק מלך השערים של נבחרת פורטוגל בכל הזמנים ששבר את השיא של אוסביו האגדי והוא רק שחקן שכבש בצרפת למעלה מ-120 שערים אם אני לא טועהנכתב במקור על ידי linkin
אהה ואיזה שם בדיוק יצא לי?
לא יצא שום שם=] אני תמיד עושה את זה כדי לחמםחח תודה שזה העסיק אותך=]
בקיצור
גם אם פאולטה יבוא ואני לא חושב שהוא יבוא הוא לבד לא יוכל לעשות כלום
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תומאסון משחק בשטוטגרטנכתב במקור על ידי Sexy_Girl
הוא לא יעזוב את הקבוצה שלו באמצע כדי להגיע לבית"ר, אפילו לא בשביל שכר פי 2 , תאמיני לי
גאיידמק יצטרך לתת סכומים אדירים בשיבלו כדי שהוא יבוא ,והוא לא יביא לו כאלה סכומים.
יש יותר טובים ממנו שיכולים לבוא לבית"ר לדעתי
נכתב במקור על ידי linkin
![]()
![]()
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
לא יודע מה איתכם אבל כדי להביא כוכבים לישראל צריך קודם כל לתת שם טוב לליגה, ואני לא מחדש שאני אומר לכם שאין שם טוב.
בנורווגיה ובשוודיה יש שם הרבה יותר טוב מהליגה שלנו.
למה אתה חושב שגאיידמק משלם לפרננדס 9 מיליון בשנה ?נכתב במקור על ידי Hoobastank
בשביל שהוא יגיד מה צריך לשפר ? בשביל שהוא יהיה הגורם המבצע ?
הוא מביא אותו בגלל שללואיס פרננדז קוראים לואיס פרננדז ופרננדז זה שם דבר בעולם האימון ואין אחד שלא מכיר אותו , והמטרה של גאיידמק היא להראות את המגמה הרצינית שיש בבית"ר להתקדם ולהגיע לטופ של הטופ בעזרת הכסף והדברים האלה עוזרים.
פאולטה?!?!?
בשנת מונדיאל?!?!?!?
אבל אם הואו יבוא הוא יהיה ללא ספק השחקן הגדול ביותר שהיה פה בכל הזמנים