שונא מכת פציעות שונא!!!!
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=69332&bz=11
שונא מכת פציעות שונא!!!!
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=69332&bz=11
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
אם אתה שואל אותי זה טוב לריאל :\
נראה לי אפילו לושמבורגו קצת שמח בסתר
אגב....
איקר בוא ליונייטד!!!!!!!!!!
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
רונאלדו פצוע ראול צוע גרסיה עוד שניה מאבד רגל בגלל העומס וודגייט פצוע גראבסן פצוע זידאן בן מאה חאלאס אוף איזה טימינג מניאק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
איזה מזל רע תוקף את ריאל..אם ריאל תפסיד לליון יום רביעי בברנבאו היא תיכנס למשבר רציני..........
לפחות היא הבטיחה את העלייה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כל הקבוצות בעולם במשבר
חלאס כבר עם המשברים האלה זה הכול קישקוש
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
או לא אבל יש מצב זה יביא משו טוב למדריד
מה טוב ?. לשחק בלי הקפטן בלי השחקן הכי חשוב .. זה ראול של שנה שעברה .. ראול הבקיע לא קצת העונה .
ריאל יחסרו אותו מאוד
Indianapolis colts Champions!!!
מסכנה ריאל,כל כך הרבה שחקנים פצועים וזה מאוד משפיע על צורת המשחק שלהץ
חבל מאוד.
תתעצבן עוד מאיך שהוא נפצע....מבעיטה בכדור לא תגיד מישו תיקל אותו.....סתם הוא מושבת 3 חודשים על כלום...
הוא לא עשה את זה בכוונה האמת ישר שראיתי ידעתי שזאת לא פציעה קלה .. זה קורה חלק מהמשחק אין מה לעשות ..
Indianapolis colts Champions!!!
זאת בעיה מאוד חמורה שיש לריאל ולמרות הסגל העמוק שלהם המכת פציעות מנצח אותם :\
כנראה שזה המחיר שהיא צריכה לשלם על הטעויות שלה [וויתרה על אואן]
לדעתי ריאל השנה לא תיקח אפילו לא תואר אחד אליפות נו באמת תגידו לי אתם היא יכולה על בארסה? לי לא נראה... רונאלדיניו עושה מהם בדיחה אחת גדולה
צ'מפיונס? היא עולה אבל מה אז? שהיא תגיע למפגשים עם הגדולות האם גם אז תהיה להם מכת פציעות? אם כן אני לא חושב שהיא תוכל להתמודד מול אריות אירופה וגם מול הנמרים
בקיצור ריאל צריכה להתפלל שמכת הפציעות תחדל עד משחקי השמינית גמר כי היא עלתה כבר בוודאות... אז המכת פציעות לא כ"כ תשפיע עליה אלא אם כן הפצועים לא ישחקו בשמינית הגמר חוץ מראול אם לא תהיה עוד כמה פציעות חריגות אני חושב שכולם ישחקו בשמינית הגמר כך שזה לא ישפיע עליהם כ"כ.