שווה לצאת תגידו מי שיצא היה כיף?
ועוד מישהו יוצא לגדנ"ע יום ראשון?
שווה לצאת תגידו מי שיצא היה כיף?
ועוד מישהו יוצא לגדנ"ע יום ראשון?
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
|
|
גדנ"א בין הטיולים השולטים ביותרררררררררר
הכי צחוקים לרוץ כל היום לירות ברובה M16 אמיתי לקחת כדורים אמיתים הביתה לעשות טרור למפקדת לקבל 200 עונשים ולא לשים זין, לגעת בנשקים שבחיים שלך לא תראה כמו מאג, רימונים למניהן, AK47 (קלצ'ניקוב) ללמוד על הסוואה לקפוץ כמו משוגע כשהמפקדת צועקת שנפל רימון (כוס אמוק שכחתי מה הקיצור בלאטטטטט) ואז סופרים 21 22 וב 23 אתה מתפוצץץץץ.
לצאת אחרי שעת העוצר לאוהל של הבנות- להתפס- לעמוד שעה במסדר ב 3 בלילה ואחרי זה שוב לנסות לברוח חחחחחחח המפקדת שלנו לא ישנה בכלל חחחח כל פעם התקרבה לאוהל חבר שלי התחיל לעשות קולות צרחות בלאגנים הקפיץ לה ת'צורה והיא באה לבדוק מה קרה והוא כזה: חלום רע, ואחרי זה היא מתתתתהההההה לזיין אותו חחחחחחחחחחחחחח
לעבוד על עובדים השק"מ המטומטמים האלה שהביאו לי אוכל בחינם כמעט כל יום הייתי טוחן ת'מקום בגלל שבשעות הלחץ הם לא שמים לב מי מביא כסף ומי לא... אז חלק מביאים אחרי שמקבלים ת'אוכל חלק מביאים לפני שמקבלים ת'אוכל.... כשיש 30 איש שצועקים עליהם אפחד לא שם לב שאנחנו טוחנים להם ת'מקום חחחחח
וביום האחרון עולים על כל המפקדות ועל הרס"פ הבן זונה הזה עלינו עליוווווווווווווווווווו
עושים פוללל דברים כייפים שבחיים שלך לא תעשה !!!
זה טיול שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט חזרתי על חוויות של החיים שלי.
5 ימים של הנאה שאני מת לחזור לזה עד עכשיו !!!!!
עדיין יש לי תרמילים וכדור אמיתי מהמטווח. כבודדדדדדדדדד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צוות 11 ! כבודדדדדדדדד !!!
צוות 11 ! כבודדדדדדדדד !!!
צוות 11 ! כבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !!!!!!!!!
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה אחי יאללה איזה שכונה הולכת ליהיות משהו בסט
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
יש לי גם גדנע
אבל לא בתאריך הזה :\
בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה הכי שווה !!!!
כדאי לך אני לא אספר לך כלום אתה תהנה יותר !
אל תהיה מוכן לכלום !! אין מצב שאני לא יוצא אם עושים את זה שוב ...
תצא תצא !
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
רק תגידו לי בבקשה אם עירבבו אותכם עם ילדים שאתם לא מכיריםן או משהו?
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
תראה בעיקרון זה הבית ספר שלכם אבל שאתם יוצאים אתם עם אחרים ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
נכתב במקור על ידי AvixTz
מה קשור
אם יהיה עם חברים שלי
אהה טוב אמרו לי שכונה שם אפשר להתחלף בחדרים אם אני יוצא עם הפריקים האלה אני מדליק אותם
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
בטח שתצא מפגר
חח....
נשמע כיף רצח!
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
גם אני הייתי לפני שנה בצלמון חחח היה כיף רצח בהתחלה קצת מעצבן אבל בסוף היה כיף לא הקשבנו למפקדת שלנו כשאמרו לנו להסתדר ב "ח" בעוד 30 שניות אז לקחנו את הזמן אחרי דקה עשינו "ח" חחחחח אף אחד לא הקשיב למפקדת שלנו חחחח ועוד שביום הרביעי נישארו בצוות 7 אנשים חחחח את כולם העיפו הביתה חחחחח (הייתי מחלקה 4 וצוות 4 כבוד גם לי![]()
בקיצור שווה לנסוע לשם ועוד שיצא לי בפוקס שאני הייתי עם כל החברים שלי באותו צוות חחחחח איזה פוקס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח הלוואי עליי ככה איזה שכונה יהיה אם אני יוצא עם פריקים אני מדליק להם את השיערות הארוכות שלהם בלילה
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
יאללה שי יא תותח תהנה!
-ReMiX-
אוהב אותך ימניאקקק
"את כתבת לי מכתב פרידה