חחחחחחחחחח גבר לא נעים לי להגיד לך שהחבר שלך שמבין דיי דביל ולא מבין מהחיים שלו ... גם אם תנסה לא תצליח לעצור לעצמך את הגדילה!
חחחחחחחחחח גבר לא נעים לי להגיד לך שהחבר שלך שמבין דיי דביל ולא מבין מהחיים שלו ... גם אם תנסה לא תצליח לעצור לעצמך את הגדילה!
|
|
לסיכום כל אחד אומר משהו אחר לגמרי מהשני... חח כמה מחלקות יש פה
קיצר לפי מה שהבנתי מכולם אי אפשר לעצור לגמרי תגבייה לגמרי אבל אם נגיד בשנה אני גובה 5 ס"מ ועכשיו אני יתאמן אז אני יגבה 3 ס"מ
תגידו אם זה נכון והגיוני..
תודה...
הא וחבר שלי מבין פי מיליון מי כל מי שאמר שהוא לא מבין למה יש לו גוף של מתאמן מקצועי אז שבו בשקט
אז מה גם לי יש גוף של מתאמן מקצועי וגם אני מתאמן הרבה יותר מכולם פה אז מה ואני אומר שזה לא עוצר שום גביהה ואני מבין יותר מהחבר שלך הזה תאמין לי
אם אתה צריך לגבוה 5 ס"מ זה מה שאתה תיגבה לא משנה מה יקרה
חוץ מיזה מה אתה דפוק לגמרי?!@!!!!!
אז אתה תיהיה 2מטר מה קרה?!!!!! יש אנשים נמוכים שהיו מתיםםםםםםםםםם להיות חצי מהגובה שלך ואתה רוצה לעצור אותו(אם אתה בכלל צריך כי כנראה שאתה כבר לא תיגבה יותר מ5 ס"מ על הסוף של ההתפתחות)
ועוד אתה מוכן לפגוע בגב שלך שזה ממש לא חכם וגם דפוק אחושרמוטה כי זה הדבר הכי קל לעשות
והרבה יותר קשה זה לשמור על גב חזק וטוב ואם אתה באמת תהרוס לך ת'גב תאמין לי שאתה תצטער על זה מאודדדד
בקיצור ת'פסיק לזיין ת'שכל תיגבה כמה שאתה צריך וזהו בלי לעשות יותר מדיי שטויות
חוץ מיזה מה אמר שאתה תיגבה עוד.?!?!!!! אתה בן 16 אז כנראה שאתה כבר בסוף הגדילה
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
הגדילה גם קשורה באוכל לא?
קראתי מאמר שאם עושים דיאטה יחסית רצינית + מתאמנים בצורה סדירה וקבועה זה יכול לפגוע בגדילה.. אבל אמרו שזה גם יכול לפגוע בפוריות :| אז לאדע..
Bring the Violence-
תעשה תרגילים עם משקולות ותרים את הידים למעלה ולמטה לאט לאט
יש עוד הרבה..
אבל את הגביהה אפשר לעצור קצת אבל תמיד תגדל עוד..
די לחרטט פה מתאמן מקצועי או לא.. הוא ילד
כנס לפורמים בנושא ותקרא על זה הודעות מפי פרופסורים שהם כבר 40 שנה במקצוע!
לסיכום :
אתה לא יכול להפסיק את הגביהה.
אבל אפשר להאט אותי... במקום לגבוה 5 אז 3.. לא יודע זה שאלה אם הרבה מחלוקות..נכתב במקור על ידי Yellow Slider
ותודה לכל מי שהגיב פה הרבה עזרו לי...
וזה חרא להיות גבוה רק שתדעו...
אני לא גבוה אז אני לא יודע.. אבל אני חושב שזה חרא להיות גבוה אם אתה גם רזה.
במקום לנסות להפסיק את הגבייה תפתח גוף ותרחיב אותו, תהיה יותר מוזק, יותר יציב ואז זה בכלל לא יהיה חרא!