מרוקאי נוסע ברכבת לחיפה. מולו יושב רוסי שלפתע מוציא חצוצרה מתחיל לתקוע בחצוצרה ברעש מחריד. המרוקאי מבקש ממנו להפסיק והרוסי אומר במבטא כבד:" סליחה אדוני, ברכבת חזרות! בחיפה יש הופעה סליחה!" מרוקאי יושב וסובל נורא מהרעש. "די כבר אתה משגע אותי עם החצוצרה שלך תפסיק!" הרוסי:" סליחה אדוני, ברכבת חזרות! בחיפה יש הופעה סליחה!"
המרוקאי פותח את מכנסיו מוציא את ה"צינור" ועושה ביד. הרוסי מסתכל עליו בהלם ושואל:"מה אתה עושה?!!!
המרוקאי:" ברכבת חזרות! בחיפה אני מזיין אותך!"
-----------------------------------------------------------------------------------------
יום אחד הבעל ביקש מאישתו שתיקנה לו מסור.
האישה הלכה לחנות לכלי עבודה וביקשה מהמוכר מסור.
- "אין לנו מסור", ענה המוכר. "אבל יש לנו משהו הרבה יותר טוב וזול - תוכי שמנסר".
- "מזה?! תוכי שמנסר?" נדהמה מהתשובה שלו.
-" כן", הסביר. "הנה, אראה לך. כל מה שצריך להגיד לו זה איפה לנסר והוא מיד מנסר".
המוכר ניגש לתוכי ואומר לו: "תוכי, תוכי על השולחן!"
תוך שתי שניות התוכי פורש כנפיים, עף בהסטריה לשולחן ,מנסר אותו במדויק וחוזר לכלוב.
האישה כולה נדהמה וגם רצתה לנסות: "תוכי.., תוכי על הארון!"
לא עוברת שניה והתוכי באטרף פורש כנפיים וטס לארון, מנסר אותו ושב לכלוב.
האישה כולה מרוצה מהעניין, קונה את התוכי ולא יכולה לחכות כדי להגיע הביתה ולהראות לבעלה את המציאה.
הבעל רואה את אישתו חוזרת עם תוכי ושואל בפליאה: "מה זה?! איפה המסור?"
- "עזוב מסור, קניתי משהו הרבה יותר טוב!, זה תוכי שמנסר!"
- "תוכי שמנסר?! ביקשתי שתקני לי מסור!"
- "אבל, אבל, אתה לא מבין, זה באמת תוכי שמנסר!"
- "מה תוכי שמנסר מה?!, תוכי, תוכי על הזין שלי!"...
---------------------------------------------------------------
נערה שואלת את אימא שלה, "אימא אני יוצאת היום עם בחור ואני לא יודעת איך להתנהג איתו בסוף הפגישה." האמא אומרת לבת המתבגרת שלה, "בסוף הפגישה אם הוא ירצה לחבק אותך אל תתני לו. אם הוא ירצה לנשק אותך אל תתני לו. ואם ירצה לעלות עלייך אל תתני לו. כי אם תתני לו זה יעשה שם רע למשפחה שלנו." למחרת האמא שואלת את הבת, "איך היה?". היא מספרת, "כשהוא רצה לחבק אותי לא נתתי לו, כשהוא רצה לנשק אותי לא נתתי לו, כשהוא רצה לעלות עליי לא נתתי לו ובמקום זאת אני עליתי עליו - שיהיה שם רע למשפחה שלו..."
--------------------------------------------------------------------------------------
אישה מגיעה לרופא עם בעיה של הרטבה במיטה, הרופא מורה לה להתפשט ולעמוד על הראש מול הראי, הבחורה מהססת אך מבצעת ואז הרופא ניגש אליה, מניח את סנטרו בין רגליה ומביט בראי. לאחר מספר דקות הוא מורה לה להתלבש ויוצא מהחדר. כשהוא חוזר שואלת אותו הבחורה על איזה טיפול הוא ממליץ והרופא עונה: " פשוט תקפידי לא לשתות לפני השינה והביתה תיפתר". ובשביל זה הייתי צריכה לעמוד על הראש מול הראי?" היא משתוממת. " אה, לא" עונה הרופא. "רק רציתי לדעת איך אני נראה עם זקן."
----------------------------------------------------------------------
תהנו

ציטוט ההודעה

:Boxing: