אם אני בן יחיד ויש לי פרופיל בטוח של 97 ואין מצב שחותמים לי להיות קרבי וזה... ואני באמת רוצה ללכת לאיזה יחידה טובה של מחשבים ותכנות כזה... והדרישות שלהם בדר"כ פרופיל לא קרבי אז במקרה שלי אני נחשב?
ואם מישהו יכול לתת לי יחידות כאלו אני אשמח...
אם אני בן יחיד ויש לי פרופיל בטוח של 97 ואין מצב שחותמים לי להיות קרבי וזה... ואני באמת רוצה ללכת לאיזה יחידה טובה של מחשבים ותכנות כזה... והדרישות שלהם בדר"כ פרופיל לא קרבי אז במקרה שלי אני נחשב?
ואם מישהו יכול לתת לי יחידות כאלו אני אשמח...
|
|
לפי מה שאני יודע אין תפקיד שהדרישה שלו היא פרופיל לא קרבי
פשוט נותנים עדיפות ללא קרביים כדי שהקרביים ילכו לקרבי ( הרבה ק.ר.ב )
כל מקרה .. אם לא חותמים לך
אתה נראה לי נחשב לא-קרבי, ולא משנה מה הסיבה ( פרופיל / אישור הורים )
ולסיכום - אני חושב שלא תהיה בעיה לקבל אותך
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אם אתה בן יחיד לא יתנו לך לשרת בקרבי ללא אישור זה קודם כול.
עכשיו תלוי גם מה הקב"א שלך אם יש לך קב"א שמתאים ליחידת מחשבים אני מניח שתצטרך להתמיין לשם כי לפי מה שנראה לי,לא מקבלים כל אחד,בכול מקרה גם אם יש לך קב"א פחות גבוה אז יש לך אפשרויות לקצונה מהירה כאילו כל החיל חימוש לוגיסטיקה וזה לא משו רציני,או שבסוף תהיה בקרייה ליד הבית כול יום מ8 בבוקר עד 2 בצהריים וזהו.
יש המון אפשרויות,פשוט זה תלוי בקב"א שלך כמה שיותר גבוה יהיה לך סיכוי להתקבל לתפקיד ביחידה מובחרת יותר[לא קרבית]כמה שנמוך תצטרך להסתפק בתפקידים פחות מובחרים אבל עדיין טובים[ואני לא רומז על מש"ק ממטרות]
דבר ראשון אין דבר כזה בטוח- בצה"ל..
צור קשר עם חיל המודיעין בטלפון:
03-6092550
"יחידת האיתור של חיל המודיעין"
שלחו לי משהו בקשר לפרוייקט גאמא- למרות שבראיון האישי הדגשתי וחזרתי שאני לא רוצה שום דבר שקשור בהפעלת מחשב בצה"ל..
ד"א
יש פרוייקט חבצלות, סיגמא ועוד איזה חרא קרא באתר הבא:
http://www.idf.il/aman
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Alon; 13-06-2011 בשעה 20:16.
כל עוד אתה בן יחיד וההורים שלך לא נותנים לך קרבי
והקב''א שלך מתאימה (ונתונים אחרים תלוי לאן אתה רוצה) אין סיבה למה שלא תלך ...
יש אנשים עם פרופיל 97 שעכשיו מכינים קפה ומשדכים דפים
"אני מיתר ומיתר זה אני"
מה זה עם מחשבים? איזה יחידה זאת? מה אתה אומר בצו ראשון שאתה רוצה משהו עם מחשבים?!
nadavos
באימות נתונים שואלים באיזה מגמה אתה- אם אתה בטכ"מ אתה מציין את זה- הם מתים על אנשים כאלה..
במידה ואתה לא בראיון אישי תציין שאתה רוצה לשרת במודיעין באחת מיחידות המחישוב ויש לך רקע אולי יישלחו משהו..