כאמור, אני משחק כדורגל 6 שנים עוד מעט {קריירה מגיל 9 !!} וכרגע אנחנו מקום 2 בליגה ויש לנו משחק מכריע נגד מקום 4 והם קבוצה חזקה כי יש להם שוער ממש תותח, אבל ממש!! השגתי עליו מידע בלשיבן 16 בעוד שבועיים, מטר 65 {גבוהה בהשאווה עליי,נמוך מה לעשות} ושמן {איזה 69 קילוגרם בהשאווה עליי} והוא חייה הודף הכל ואני בתפקיד קשר אבל אנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה כי יש סיכוי שמקום 5 ישחק נגד מקום 7 ויתכן שהוא ינצחק את מקום 7 והוא יעלהה רק עם מקום 4 יפסיד 4 -1 (או אפס..) ואם נצח גם 3-1 אנחנו נרד ל5 בעע זה מוזר הסיבה הזו אבל ככה הסביר לנו המאמן שאם ננצח 3-1 נרד 2 מקומות ואם ננצח 4-1 נישאר ויהיו לנו הרבה נקודות ואז מקום 1 ישחק נגד 3 ואולי נעלה..
בקיצור מסובך, אנחנו חייבים לנצח !
ההורים שלי קנו לי נעלי כדורגל חדשות, פומה ב700 שקל משהו נדירר ! !
תתאחלו לא בהצלחה ולא יותר.
גיא וינובר.

בן 16 בעוד שבועיים, מטר 65 {גבוהה בהשאווה עליי,נמוך מה לעשות} ושמן {איזה 69 קילוגרם בהשאווה עליי} והוא חייה הודף הכל ואני בתפקיד קשר אבל אנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה כי יש סיכוי שמקום 5 ישחק נגד מקום 7 ויתכן שהוא ינצחק את מקום 7 והוא יעלהה רק עם מקום 4 יפסיד 4 -1 (או אפס..) ואם נצח גם 3-1 אנחנו נרד ל5 בעע זה מוזר הסיבה הזו אבל ככה הסביר לנו המאמן שאם ננצח 3-1 נרד 2 מקומות ואם ננצח 4-1 נישאר ויהיו לנו הרבה נקודות ואז מקום 1 ישחק נגד 3 ואולי נעלה..
ציטוט ההודעה