אנשים קודם כל תודה על זה שאתם עוזרים לי.....
יש ילדה אחת שאני אוהב כבר 3שנים ואני מרגיש שהיא האחת שלי ואני חייב ללכת להגיד לה את זה ואני פשוט לא מצליח אני ילד בישן וזה מהווה לי בעיה.....
יש לכם עצות איך להגיד לה שאני אוהב אותך?
אנשים קודם כל תודה על זה שאתם עוזרים לי.....
יש ילדה אחת שאני אוהב כבר 3שנים ואני מרגיש שהיא האחת שלי ואני חייב ללכת להגיד לה את זה ואני פשוט לא מצליח אני ילד בישן וזה מהווה לי בעיה.....
יש לכם עצות איך להגיד לה שאני אוהב אותך?
|
|
קודם כל..נכתב במקור על ידי shavit
אתם ידידים טובים?
מדברים הרבה?
אייסי? מסנג'ר? בבצפר?
משהו..???
תפרט קצת..
אחי אם היא לא מכירה אותך אל תגיד לה שאתה אוהב אותה למה זה בום גדול בשבילה ולא נראה לי שהיא תרצה..
קודם כל תתקרב אליה תנסה להיות ידיד טוב שלה תכיר אותה ואחר כך תגיד לה..
ואם אתם ידידים טובים זה עוד יותר טוב תשאל את חברות שלה אולי אם היא שמה עין על מישהו...
Vicious Delicious 2006
אח שלי תפרט קצת יותר ..
תגיד מה היא בשבילך ...
כמה קרוב אתה אלייה .... אתם מדברים ביחד ? מכירים טוב ? מה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
גם לי הייתה בעיה דומה קודם על תכיר אותה טוב טוב (אם אתה עדיין לא ידיד שלה) אם כה אז פשוט תחכה לרגע מתאים אני יודע תזמין אותה הבייתה תשבו תדברו ותנסה לספר לה...(אם היא תבוא אליך זה כבר טוב) ואפילו אם לא זה לא סוף העולם .. תמשיך לנסות להגיד לה עד לנקודה שהיא לא תשאיר לך שום סיכוי איתה
לדעתי זה שונה לגמרי גמרי......
לדעתי אם אתה רוצה שיואהבו אותך אתה צריך לאהוב את עצמך לחשוב שאתה יכול להיות המושלם... ומתי שתגיעה לדרגה כזאות (במחשבה שלך שאתה יכול להיות המושלם של אותה הילדה) היה לי פי מיליארד יותר קל לדבר איתה וככה גם לא תתביש...
אבל שוב זאות רק דעתי ולי השיטה הזאות עזרה ועוזרת לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןן
אחי 3 שנים ולא עשיתה כלום ??? תתחיל לקחת תעצמך בידיים לך תגיד לה ותדע שאין לך הרבה מה להפסיד
קרא חוקים
תפרט קצת...?
קרא חוקי חתימות
אם אתה יודע שיש סיכוי כל שהו שתהיו ביחד ועדיין אין לך את האומץ להגיד לה שאתה אוהב אותה פנים מול פנים אתה יכול להגיד לה במכתב או באי סי קיו או משהו כזה...
בהצלחה אחי