הצעה שלי - תוציא את הכבל של המחשב, שמחבר אותו לחשמל ותן להורים, שלא יחזירו לך למשך שבוע..
עובד - תאמין לי, אתה פשוט צריך להחליט את ההחלטה!
הצעה שלי - תוציא את הכבל של המחשב, שמחבר אותו לחשמל ותן להורים, שלא יחזירו לך למשך שבוע..
עובד - תאמין לי, אתה פשוט צריך להחליט את ההחלטה!
|
|
תתחיל לחרוש בעסקי בנות.... תאמין לי אפילו שזה לא ממש מביא לך דברים טובים... והרבה כאב ראש.. אבל ממחשב בטוח תשכח.... חח
DimA
היה לי מקרה דומה..כיום אני בכיתה י'..שנה שעברה ט'...היתי בדיוק כמוך רק שלא השמנתי..אבל כל היום במחשב איך שאני מגיע מבית ספר זורק תתיק על המיטה הולך למחשב..בבית ספר..אני אומר לעצמי מחר יש לי מבחן..אני הולך להתכונן סוף סוף בבית..איך שאני רואה את המחשב אני מהופנט אליו!
ככה זה היה המון המון זמן..אפילו עד סוף שנת הלימודים הנ"ל.
חופש גדול הייתי כל היום במחשב בלילה כמעט כל יוםם!! כל יוםם! יוצא עם חברים סתם אפילו לא לאיזה מקום לאכול או משהו סתם יושבים על ספסל עד 3-4 צחוקים וזה כיףףף........
השנה זיינו לנו תשכל בביצפר שהשנה זה בגרויות והכל חומר מצטבר ואם לא תעקבו אחרי החומר לא יהיה לכם בסיס ולא תידעו הלאה בחיים בלי ההתחלה..
ותאמת אני מודה להם שהם עשו את זה כי זה עזר לי..אמנם אני מודה עדיין קשה לי ואם יש לי מבחן אני מביא את המחברת שם אותה על השולחן ליד המחשב..ויושב במחשב במקום לתכונן..איך שאני מתחיל להתכונן מישהו שולח הודעה ואז נפתח נושא לדיון..
אבל בזמן האחרון אני מכבה את המסך והולך למקום אחר בבית להתכונן..
מה שאני מציע לך מכל זה זה להתחיל ללמודדד דבר ראשון..אני אומר לך תאמת! זה חשוב אתה לא יודע כמה..והחומר לא כזה קשה מספיק שתעבור על החומר יום לפני המבחן..במידה וזה תנך היסטוריה כל הבולשיט שצריך לכתוב ולא לפתור..וים לפני מספיק לשון מתמטיקה אני מציע לך יומיים-שלוש לפני!
זה בקשר ללימודים, עכשיו חברים..זה דבר לא פחות חשובבב! תקפיד אבל תקפיד כל יום שישי לצאת עם חברים זה כיףף זה מנקה את הראש ואתה גם מנותק מהמחשב ורואה שאתה יכול גם לעשות חיים בלי המחשב..
הרי מה זה מחשב?! דבר שמעסיק אותך בשעות הפנאי..לימודים זה לא שעות פנאי וכמובן יש לעשות אותם לפני המחשב.
חברים תקפיד כפי שאמרתי כל שישי לצאת איתם..בביצפר להיות איתם הרבה בהפסקה ומידי פעם לצאת גם בימי חול רגילים סתם...לא חייב בלילה אפילו אחה"צ או בערב..
והדבר האחרון שאני רוצה להגיד לך זה תתחיל לתפוס צורה תפסיק להשמין לך לחדר כושר..וזה אני יודע שזה דיי קשה..אבל תעשה את זה!!
בינתים חורף..תפתח גוף..ואז איפה אתה גר??אם יש ים יהיה לך גוף לים בקיץ
ותתחיל בינתים להתעסק עם בנות..לשחק איתם עד שתאהב את האחת .. בחורף זה כיף לשבת עם החברה מתחת לפוך..מניסיון!
בקיצור תתחיל לתפוס את עצמך ביידים, אור.
תרשם לחוגגגגגג
אתה לא יודע איך זה ישנה לך את החיים...יהיה לך מה לעשות.. אתה תכיר אנשים חדשים....אני הייתי ממליץ לך על קפואירה(זה אדיר מניסיון)
אבל אתה יכול להירשם לכדורגל, כדורסל, טניס .. מה שאתה אוהב...
אתה יכול גם סתם לדבר עם חברים ולשאול אותם מה הם עושים ולקבוע איתם ללכת לכל מיני מקומות.. זה מה שאני עושה+הקפואירה...