התחלתי לשחק בליינגאייג ישראל =]
היום ..
רמה 13![]()
zHitman
|
|
איך זה סתם מסריח.....
תשחק באקסטרים הכי טוב אם כולם
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
תעוף משם ומהר שרת מעפןןן ברמות תשחק באקסטרים יש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מ100 אנשים מחוברים פחחחח אולי 3000 או יותר וגם שמה שום דבר לא עולה כסף לעומת הישראלי שנשקים לגרייד
A
ו
S
עולים כסף
הרבה הרבה יותר אנשים :\ נו באמת באקסטרים אין מקום לשחק שמה הכל מפוצץ :\ בDVC זה ממש מלאה אנשים..נכתב במקור על ידי ron4ever
ושמה כולם כבר תופסים גובה, HITMAN אתה יודע רוסית נכון? אז תתחבר לTEAMSPEAK 84.94.230.173 זה שרת של הISREAL אז כל שאלה שאתה רוצה לשאול תשאל יש שמה אנשים יעזרו לך בכייף :\
GMS שמה ממש אחלה ואני משחק בISREAL תעלה רמות תתקבל לקאן הכי טוב בשרת רוסי 100%![]()
ron4ever מה קרה נמעס לך כבר מהסרבר? :\ זה מה שקורה שילד בן 15 פותח סרבר על המחשב שלו...
וHITMAN כל מה שאמר RON4EVER זה מתוך השפעה של MAJOR עוד ילד "גדול" בגלל שהעייפו אותו מהשרת בגלל סיבות טובות ולא סתם כי מתחשק להם אז הוא בוכה פה :\
ולגביי הGRADES
S
A
זה נכון אבל תראה אף אחד לא מכריח אותך ואתה תראה שתוכל גם להנות בלי הGRADES האלה.. וזה גם לא עולה ממש יקר.. למרות שאני לא יקנה בחיים..
ותבין למה הם עושים הם קנו שרת פרטי והם צריכים לשלם עליו לא? אז ככה הם "משלמים עליו "...
וGMS אמרו עוד השרת עובר לשרת פרטי יותר חזק מעכשיו..
ועם אתה רוצה עזרה משהו תרשום ככה: FreezeR" במשחק ועם אני יהיה אז אני יעזור לך![]()
יש אנשים שאוהבים שאוהבים ניצול .... אז שיהיה לבריאות....
יש מספיק שרתים בארץ ... שלא צריך לפנות שרתים שדורשים תשלום.... במיוחד שאין בהם מספיק שחקנים...
שרתים ישראלים שעומדים על שרתים פרטים שהכל פתוח שמה?נכתב במקור על ידי major
ולא צריך לשלם על כלום?
אוהבים ניצול לא אוהבים אותי זה לא מעניין עם להגיד לך את האמת אבל העובדה שאתה מחזיר מתחת לחתימה שלך את
" אדמין לשעבר של ISREAL " אז למה אתה מראה את זה?עם אתה כולכך מאוכזב מהשרת? תן לי לנחש אולי בגלל שהשרת הזה יחסית פעיל יש בו אנשים ביום ועכשיו יוצא גם 150 מחוברים בו זמנית! הדברים השתנו מאז שהלכת..
אז אתה מחזיק את זה כדי להראות את זה בתור גאווה ? שהינה בניתי שרת שעכשיו יחסית מצליח ועל תשוואה אותו ל אקסטרים :\ זה שרת מחוץ לארץ בכלל.. אני לא מבין אך אתם יכולים לשחק בשרת שבו 50% מהשחקנים לא סובלים אותכם בגלל שאתם יהודים :|.. זה שרת ישראלי!! יש TEAMSPEAK אתה יכול לדבר שמה עם אנשים וזה.. בע :\ חוויה שונה לגמריי..
דבר ראשון 50 אחוז בשרת לא מישראל בכלל.
אני לא מאוכזב מהשרת\שחקנים - אני דווקא מאוד מעריך אותם ואני מאוד שמח שהוא מצליח.
הבעיה שלי היא עם זה שצריך לשלם בשביל חפצים מA גרייד ומעלה ....
מה שהופך את זה לניצול ....
50% האלה הם רוסיםנכתב במקור על ידי major
חח
אבל לפעמים יוצא לי לראות שחקנים מארצות רחוקות כמו GR ואז לא GERMAN..
אבל הקטע שהאדמינים וGMS הם ישראלים והם אחלה עונים לך על הכל! לא כמו בשרת כמו אקטרים תשלח PM תקבל באן :\
ולגביי GRADE A וכאלה..
אני לא מבין אותך... :\ אתה חושב שהכל פה זה בחינם? השרת הוא עומד על שרת פרטי ... שהקנו והם משלמים עליו..
אז אתה רוצה שהם ישלמו עליו בלי לקבל תמורה? :\ הקניות של החפצים הם אלה שמחזיקים את השרת...
כדי לשחק בשרת נורמלי בלי לאגים.. ולא כמו בשרת של RON4EVER שהיה ברור שיסגר..
"לא ממש עולה יקר"נכתב במקור על ידי FreezeR
על הזין שלי האדמין אתה באמת חושב שאני ישלם לו שקל על משחק פחחחח זה שאתם פרייארים שיהיה לכם בכיף :|||
"ככה הם משלמים עליו"
אין כסף אל תפתחו
הם לא מכריחים אותך :\ לקנות בו נגיד ככה.. רוצה תקנה לא רוצה לא צריך...נכתב במקור על ידי ron4ever
מזה אמור להיות "אין כסף אל תפתחו" חוצפן אתה אה..
אם לא הכסף כולם היו משחקים עדין על שרתים כמו שלך על מחשב פרטי שמפוצצים בלאגים..
נכתב במקור על ידי ron4ever
אז למה קניתה קאונטר? >.<
סתם
ומה קשור אתה שולח pm אתה מקבל באן? ושתוק מה הוא יהיה מנהל ואני צריך לשלם לו על זה?!
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
פחח עוד ילד שחיי בסרט :\נכתב במקור על ידי veronix
אין מה לעשות זה נכון אבל כל אירופה שונאת אותנו בגלל שאנחנו יהודים :\ וגם זה מתבטא במשחקים.. הילדים סתם יתחילו לקלל אותך.. למה ? כובע אבל במקרה שלך כי אתה יהודי :| לא הוגן ? תבכה לאימא..![]()
נו באמת.. אתה לא יודע מזה משל?!?!?!? סעמק..נכתב במקור על ידי veronix
לא מקבל באן אבל הוא לא יענה לך נקודה! ולא יעזור לך זה בטוח.. ונגיד נעלם לך חפץ תפנה עליהם הם יענו לך בעוד שנה..
אבל אתה אוהב את אקסטרים ת ה נ ה!
ומה קשור מנהל וצריך לשלם לו על זה? דיי אתה לא קשור בטילים.. ועוד כותב לי בכל הודעה "מה קשור מה קשור "..
LOL אקסטרים אפילו הגרמנים אוהבים אותי ....
[תוכל ז*ן ]
נ.ב אני באקסטרים אני נ ה נ ה ! !!!!!![]()