אני מצטער אם את חלק מהבדיחות את מכירים. :o
בלונדינית נכנסת לחנות נעליים ואומרת למוכר: "אני חייבת לקנות את הנעליים האלה שבחלון הראווה".
המוכר אומר לה: "אלה נעלי תנין, והן עולות 1,500 דולר".
"זה יקר נורא!!!", צועקת הבלונדינית.
"זה המחיר", אומר לה המוכר.
"אבל אני חייבת נעליים כאלה בזול", היא אומרת לו.
למוכר נמאס: "בבקשה, פשוט תגשי לביצה ותצודי לך תנין בעצמך".
נגמר היום והמוכר נוסע הביתה. בדרך הוא עובר ליד הביצה, ופתאום הוא רואה את הבלונדינית עם רובה ביד ומאחוריה מגיח תנין ענקי. בלי להתבלבל היא מסתובבת, יורה לו כדור בין העיניים וגוררת אותו החוצה מהביצה. המוכר עוצר את האוטו, רץ למקום שהיא יוצאת, רואה את הבלונדינית יושבת מדוכאת וסביבה עשרה תנינים מתים. "אני לא מאמינה, גם לזה אין נעליים."
----------------------------------------------------------
ברונטית נכנסת לחנות מוצרי חשמל, ניגשת למוכר ואומרת לו: "אם אני אגיד לך איזו טלוויזיה הכי יקרה פה בחנות, אתה תיתן לי אותה?".
המוכר חושב ואומר: "אין בעיה, לכי על זה".
הברונטית ניגשת לאחת הטלוויזיות, מצביעה עליה ואומרת "זאת".
המוכר מסתכל עליה ואומר: "עכשיו לי יש עסקה - את תחזירי את המיקרוגל למקום ואני אגיד לך מה הצבע האמיתי של השיער שלך".
בלונדינית חכמה, בלונדינית טיפשה ושלגיה הולכות ביער. הן מוצאות 100 ש"ח מי מרימה?
הבלונדינית הטיפשה כי בלונדינית חכמה ושלגיה יש רק באגדות...
טסים במטוס אחד ג'ורש בוש, בלונדינית, סבא ונכדו. הטייסים אומרים שיש תקלה והמטוס הולך להתרסק וכולם שיקחו מצנח ויצנחו. הנכד אומר: מה עושים? יש רק 3 מצנחים ואנחנו 4 אנשים??
ג'ורג' בוש אומר: אני חייב לצנוח יש לי מדינה לנהל, אני חשוב. לוקח מצנח וצונח. הבלונדינית אומרת: אני הבלונדינית הכי חכמה שיש אני חייבת לחיות. לקחה וקפצה. הנכד אומר לסבא: סבא, מה נעשה? יש רק מצנח אחד ואנחנו 2 אנשים. הסבא אומר לנכדו: אל תדאג בני, הבלונדינית לקחה את את שמיכה.
שאלה: מה ההבדל בין בלונדיניות חכמות לחייזרים?
תשובה: חייזרים אפשר למצוא...
-------------------------------------------------------
בלונדינית עולה לאוטובוס עם תינוק על הידיים. אחרי חמש דקות היא פותחת את החזיה ומנסה להניק את התינוק. כשהוא מסרב היא אומרת לו: "אם לא תאכל, אני אתן לאדון לאכול במקומך". אחרי חמש דקות היא מנסה שוב. כשהתינוק מסרב היא חוזרת: "אם לא תאכל אני אתן לאדון אכול במקומך". בפעם השלישית כשאמרה זאת פנה אליה האיש שישב לידה ואמר: "גברת, את מוכנה להחליט? הייתי צריך לרדת כבר לפני שתי תחנות!!!".
מקווה שאהבתם את הבדיחות...
תגובות בבקשה!

ציטוט ההודעה

:Boxing: