כל מה שאמרתם הוא נכון..
אבל פחדנים הם לא.. למי יש אומץ להתאבד? זה הדבר הכי קשה לעשות
כל מה שאמרתם הוא נכון..
אבל פחדנים הם לא.. למי יש אומץ להתאבד? זה הדבר הכי קשה לעשות
|
|
קודם כל מי שאמר פה משהו
פתרון נצחי לבעיה זמנית זה התיאור הכי טוב שיכול לזה
ולמה אנשים מתאבדים במקרים מסוימים בשביל צומת לב או יותר עונש אם למשל אין חברים אז מתאבדים כדי שאנשים ישימו לב עליך וידעו ויצטערו עליך כי מה שמניע מתאבדים זה בדרך כלל המשפט הזה
"לא מעריכים משהו עד שלא מעבדים אותתו"
ולאנשים שמתאבדים בגלל חברה נגיד אגב זה היה בבית ספר שלי וראיתי את זה ושמעתי את זה
(לא נעים)
זה אנשים שרוצים להעניש מישהו שעשה להם רע בכל אופן אלה המניעים של מתאבדים
חחח תשאר קצתנכתב במקור על ידי PerfectioN
אתה בא ברגעים עקומים...
אמממ אני עדיין חושב שהם קצת מפחדים מהמציאות
יעני איתי תחשוב
אתה באמת חושב שהסיבה להתאבד היא סיבה מספיק טובה?
יעני מחר לא יהיה יום חדש?
הכל עובר...
אז קצת בוכים וקצת זה
הכל לטובה...
הם לא חייבים להיות פחדנים O_O
יש גם את האנשים שקשה להם בחיים והם לא יכולים להמשיך יותר אז הם מתאבדים
כמו השכנה שלי... היא כל הזמן ביקשה טלפון וכסף והיא בקושי ידעה עברית אז יום אחד היא כימעט התאבדה... ואז אישפזו אותה
והיה עוד אחד בבניין שלי שתודה לאל שהוא היה מטומטם אחו שרמוטה... גם לו היה בעיות שהוא פשוט רצה להפסיק אותם בהתאבדות, אז הוא הדליק את הגז ורצה לפוצץ את הדירה שלו ולעשות שריפה בקומה שלו.. בסוף לטיפש הזה היה מחניק אז הוא פתח את החלון וכל הגז יצא :|
בדיוק.. !!!!נכתב במקור על ידי AbSoLuT-VoDkA
זה פשוט ככה !!!
אנשים פחדנים
אנשים שבורחים ממה שקורה
אנשים שמחפשים תמיד את הדרך הקלה ביותר להפטר מהכול
ולברוח
אלה לא אנשים מפגרים או מטומטמים..
אלה אנשים עם הפרעה נפשית קשה מאוד..
אפילו לחשוב על התאבדות זו פעולה לקויה מיסודה!
זה לא פתרון הולם..
זה גם לא פתרון בכלל זה רק מוסיף לבעיה הקיימת לאו דווקא לאותו הבנאדם שמתאבד אלא לסביבה בה הוא חי.
[QUOTE=טאקו שמחרבן גלידה]הם לא חייבים להיות פחדנים O_O
יש גם את האנשים שקשה להם בחיים והם לא יכולים להמשיך יותר אז הם מתאבדים
זה נכון^.. הם פשוט לא יכולים יותר להתמודד עם המצב שהם נמצאים בו וזה מוביל אותם להתאבדות...
הכרתי ילד מהשיכבה שלי שהיה בפנימיה והוא רב עם המדריך ולא יכל להמשיך יותר להיות בפנימיה או משו כזה(זה מה שהבנתי..) והוא טלה את עצמו...
אבל הוא יכל להמשיך לנסות להתמודד עם זה וזה לא היה קורה הוא פשוט היה חלש...
אתם צודקים שאנשים מתים הם פחדנים אבל לידידה שלי קרה מקרה שאבא שלה התאבד הוא תלה את עצמו בגלל חובות כספיים היו עוקבים אחריהם ואיממו עליו שריצחו את הילדים שלו מול העיניים שלו ולא היה לו הרבה זמן להחזיר תכסף גם לא היה לו מאיפה אז הוא תלה את עצמו..!! מסכנה!
וגם שאתה שומע שמישהו מת מהתאבדות זה יותר קשה מאשר מישהו שמת מהתקף לב או משהו. זאתי דעתי..!