היי לכל המתנדבים והמתעניינים =]
אני מתנדב במד"א ת"א, בוגר קורס 60 אוגוסט 2005, בנתיים אני עושה 2 משמרות בשבוע..
אולי שכל אחד ירשום איפה הוא מתנדב, כמה זמן, ומקרה מעניין אחד שהיה לו?
הנה מקרה מעניין שהיה לי: (זה מועתק מאיזה פורום שכתבתי את זה שם, פשוט אין לי כוח לכתוב שוב)
לידה!
הייתי במאז"ה..אמרו לנו חודש שביעי, ירדו המים..סבבה..
נוסעים..בדרך הודיעו שזה לידה, שנינו היינו - X___X, זאת גם הייתה לידה ראשונה שלו...
קיצור, אנחנו מגיעים: תאילנדית או משהו שוכבת על המיטה, התינוק עם חצי ראש בחוץ, כחול לגמרי, כבר דקה במצב הזה, היא פשוט חנקה אותו ככה..לא משנה..היינו בטוחים זה X..רומן אומר לה "push! push!" אז היא דוחפת והתינותת יוצאת, הוא חותך את החבל טבור, התינוק כל כך קטן...שבוע 26..פשוט כחול כהה, אתה יכול להשוות את הצבע שלו לצבע של המעיל מד"א שלך או משהו..
אני פותח חמצן, הוא מתחיל עיסויים, האט"ן בדרך..מוציא את המסיכה ונותן לו רק את הצינור, אמר לי לשים 4 LPM..הוא מחזיק את הצינור ליד הפה של התינוק, ועושה סקשן עם עוד קטטר בזמן העיסויים המהיריםהתינוקת לא בכתה..היה לה משהו כמו 3 נשימות לדקה לפני, וזה השתפר אחרי ההחיאה, הדופק גם היה בסדר אחרי ההחיאה..האט"ן הגיע ופינה אותה, אנחנו פינינו את האמא
מה דעתכם?
אה, והנה תוסף שהכנתי
![]()

התינוקת לא בכתה..היה לה משהו כמו 3 נשימות לדקה לפני, וזה השתפר אחרי ההחיאה, הדופק גם היה בסדר אחרי ההחיאה..האט"ן הגיע ופינה אותה, אנחנו פינינו את האמא