ראיתי במכון איזה מישהו עושה אמממ לאדע איך להסביר את זה.. כאילו מתכופפים ותופסים מוט מאחורה ומושכים קדימה (תרגיל ליד האחורית) בקיצור איזה מישהו עשה את זה.. והוא הגיע שהוא כבר לא הצליח.. החליקה לו היד והמוט טס לו על המצח חחחח
ראיתי במכון איזה מישהו עושה אמממ לאדע איך להסביר את זה.. כאילו מתכופפים ותופסים מוט מאחורה ומושכים קדימה (תרגיל ליד האחורית) בקיצור איזה מישהו עשה את זה.. והוא הגיע שהוא כבר לא הצליח.. החליקה לו היד והמוט טס לו על המצח חחחח
Bring the Violence-
|
|
חבר שלי פעם עלה על הליכון שפעל והוא לא שם לב הוא כמעט עף זה היה קורע....
פעם איזה אחת זקנה לקחה לי משקולת מהמוט ....מזל שזה לא היה תוך כדי שאני מתאמן חחחח....כאילו היא חשבה שמשמה לוקחים.....קיצור הייתי קצת בשוק מזה....
וזה תמיד מצחיק שמעלים מישהו על המכשיר הזה שדוחפים את הרגליים איתו לא יודע איך קוראים לו....
ואיזה אחד התעצבן על מישהו כי הוא תפס לו מכשיר באמצע סופר סט...
לי היה כשהתאמנתי עם חבר ושני חברים באו גם
הם התחילו לרוץ על ההליכון
פתאום לחבר שלי נדפק משהו....הוא החליט להצטרף לאחד מהם לריצה....
בשיא הפיגור הוא עולה על ההליכון שכבר פעל במהירות גבוהה יחסית
ועף אחורה....נמרח על כל הפרצוף
המדריך בחד''כ התעצבן והעיף אותו....כולם הסתכלו עלינו
איזה פאדיחות
"אני מיתר ומיתר זה אני"
יש לנו מכשיר שאפשר להעמיס משקולות גם מהצדדים וגם מלמעלה... קיצר הייתי חדש בחדר כושר וחשבתי שרק הלמעלה נחשב אז שמתי שם משל מתאים לי אבל בצדדים היה איזה 200 קילו\: אקיצר פתחתי תנצרה של המכשיר וכל הבאלגן פשוט צנח עלי.. אבל היה לי מספיק כוח בשביל לדחוף את זה למקום.. למרות שזה גמר לי את הרגלים..
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
אני זוכר יום אחד אני מגיע למכון והולך ללחיצת חזה והיה שם איזה אחד סוס רצח שם משקלים לא נורמליים... היה בכל צד אולי איזה 4 משקולות של 20 קילו הייתי בשוק :|
קיצר אני בא לשים ת'משקולות שלי אז מוריד משקולת 20 קילו כל פעם קיצר אחרי כמה משקולות המוט לא היה יציב הוא עף לצד השני כמעט פגע באיזה אישה זקנה שהייתה על הסטפל או איך שקוראים לזה כמו הליכון לבנות לאמן ת'תחת היא הייתה בשוק משו נדיררררר המוט עצר 2 ס"מ מהראש שלה ואני בעצמי בשוק :|
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בואנה מזה
סכנת חיים להיות איתכם במכון :\
ראסמי
חבר שלי כמעט עף מההליכון
אבל עדיין....
ולחיצת חזה זה הדבר שאתה שוכב על ספה ודוחף עם הידיים כלפי מעלה מוט עם משקולות בצדדים?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אמתנכתב במקור על ידי EmptyEyes
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי EviL BunnY
ולא הייתה לי ממש פאדיחה אבל ראיתי איזו אחתש הייתה על ההליכון מהשכבה שלי רצה בהמהירות מטורפת
המגבת שלה הייתה על הידית של ההליכון
והיא החליקה לה למטה על הרצפה [ המגבת ] , אז היא באה באמצע הריצה נסתה להרים
בווווווווווווווווווווווווום עפה אחורה נמרחה עם כל הראש שלההההההה חחחחחחחחחחח ואי אפילו אחותה צחקה עלייה
חחחחחחח מגיע להה..נכתב במקור על ידי YaBoy
הפיגור נוזל לה מהאוזנים
להתכופף באמצע הליכון ובעוד מהירות מטורפת .. lol
יצאה בזול... אפשר לפתוח תראש עם זה בכיףף..![]()
נכנסתי למכון כושר ומישהו אמר למאמן הבריטי שלנו ( פיטר ) אהלן וסהלן ופיטר שאל את הבן אדם " איזה לחם?" במבטא אנגלי חחחחח זה היה כל כך קורע... והפלתי כמה פעמים משקולות שעשו רעש בכל המקום והבאתי נוד לאיזה ילד בפרצוף..... חחחחח ושבאתי לעשות תרגיל לכתפיים במכונה היה שם איש שישב וישן שם על הספה של המכונה זה מוזר ...![]()
יהיה כיף!
אני לא במכון...
בעעע תאמת נשמע נחמד להיות במכון למרות כל הפאדיחות...
אני מתאמן בחוץ בקור...
אתם במכון בסבבה :]
שטויות כוח סיבולת... :]
היה אצלנו איזה משהו...
איזה סוס אחד עשה יד אחורית פולי עליון בעמידה כלפי מטה שם משקל 120 קילו שים סט סבבה, הוסיף עוד משקולת מעל של 10 קילו וככה המשיך עד הסט הרביעי.... בסט הרביעי הסתום הזה התחיל לעשות הוריד תמוט עם החבל למטה עם הידים ולא יודע שיחרר אותה ובום פגע לו בסנטר חחח זה היה מצחיק הוא עף אחורה נפל קיצור איזה באלגנים היו שם אמבולנס דםם... בסופו של דבר החדר כושר היה סגור שלושה ימים =/
Mirko Crocop K-1
הלכתי להרים משקולות לחזה והיה לי קקי והתמצאתי שמעו 50 קילו לא קל
ומה פלוץץץץץץ
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חח שלי הכי קורעת.....
היה איזה מכשיר אחד עכשיו חשבתי שזה מכשיר שעושים לחזה אתם יודעים שדוחפים עכשיו אני עושה ככה הרבה האנשים במכון מסתכלים וחלק צוחקים לא הבנתי למה חח התעלמתי
בקיצור בא איזה בחור אליי עושה לי לא משתמשים במכשיר הזה ככה
שאלתי אותו אז איך?
אז הוא עושה לי זה לשריר ידיים אחורי צריך עם הגוף למזרן ואז אם הידיים אחורה
איך הרגשתי מפגר באותו רגע חחחח