מה אתם תופסים מליאו מסי? זה יחזור על המקרה של סביולה.
כוכב ארגנטינאי מגיע ישר לקבוצה גדולה והופ מסיים בקבוצה בינונית. זה גם מה שיקרה לרוביניו.
מה אתם תופסים מליאו מסי? זה יחזור על המקרה של סביולה.
כוכב ארגנטינאי מגיע ישר לקבוצה גדולה והופ מסיים בקבוצה בינונית. זה גם מה שיקרה לרוביניו.
|
|
אבל הוא מצליח בבארסה......רוביניו לא מצליח בריאל.
הוא לא מצליח ולא נעליים.נכתב במקור על ידי O-MaN1
חכה תראה שבארסה אפילו לא יעברו את צ'לסי
חחח מזה קשור?מסי יכול לשים שלושער וצ'לסי יעלו(סתם אני אומר)....בארסה לא תלויה במסי....נכתב במקור על ידי russian vodka
אבל כשחקן הוא משחק ברמה גבוהה והוא מגיע להזדמנויות למרות שהוא לפעמים מחמיץ, הוא עולה מהספסל , הוא מבשל שערים, הוא מתקדם ביכולת והוא בקרוב יתפוס תמקום של ג'ולי באופן קבוע אם זה עדיין לא קרה (אני לא עוקב).
רוביניו קיבל מקום בהרכב ועד עכשיו הוא לא עשה משהו מיוחד.....
הוא אפילו לא בנבחרת ארגנטינה הבוגרתנכתב במקור על ידי O-MaN1
חחח יש לו זמן הוא עדיין בנבחרת הצעירה.....יש הרבה שחקנים עם יותר ניסיון ויכולת ממנו בארגנטינה.....עוד שנה אם הוא לא יפצע הוא יהיה בנבחרת ולך תדע אולי ישימו אותו בסגל למונדיאל....(אם הוא לא ילך למונדיאל עד גיל 21)נכתב במקור על ידי russian vodka
כריסטיאנו רונאלדו עוד בגיל 17 היה בנבחרת פורטוגל (אבל גם הוא מעאפן)
כי הרמה של פורטוגל זה לא הרמה של ארגנטינה......ולדעתי הוא בסגל נבחרת ארגנטינה....נכתב במקור על ידי russian vodka
ורונאלדו שחקן מצוין על מה אתה מדבר?הוא שחקן מוביל בקבוצה בין הגדולות באירופה (מבחינת מעמד על היכולת אני לא מדבר)
חכה ותראה מאיפה לך לדעת.
תחושת בטן (או שפשוט בא לי לחרבן)
הוא מצליח בבארסה ואם הוא מצליח בבארסה אלו כבר סימנים טובים
תגידו מה אתם אומרים יש סיכוי שסביולה עונה הבאה יבוא לביתר? בנאדם צעיר מושאל מבארסה משחק בסביליה אז למה לא?![]()
באמת למה לא? יש גם מגעים להביא את מוריניו בתור מאמן ואולי גם דל בוסקה שנעלם יחזור לאירופה בגדול.נכתב במקור על ידי hai60
שוער? קסיאס מאוד רוצה לבוא לבית''ר ולהראות שהוא השוער הטוב בישראל כי בספרד רק יורדים עליו.
חלוצים? אנטוניו קאסנו עזב את רומא כבר והוא שחקן חופשי..גאדימק ישוחח איתו מחר, גם סמאואל אטו מעוניין להרוויח יותר והוא ידבר עם ארקדי.
וגם דייויד בקהאם שגילה שיש לו שורשים יהודיים להוט להגיע לארץ.
אתה טועה
עונה שעברה חשבתי כמוך,
אבל זה ממש לא המקרה
הוא יגדל להיות שחקן תותח
לא מראדונה הבא .. אבל תותח
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."