שמעו , כמו שאני מכיר את עצמי עד עכשיו
אז אני בנאדם שמתאהב מהר ושכוח מהר, אחרי שבוע שבועיים הבת כבר נמאסת עליי ואני בקושי מדבר איתה
תגידו שאני מאניק וזה אבל אני לא ואני מתייחס אל בנות מזה טוב , אבל ככה אני אין מה לעשות
וכל אהבה אני מתפלל שהיא לא תיגמר :\
בקיצור שמעו לפני שבוע חברה של חבר שלי הכירה לי את חברה שלה
בקיצור חברה שלה דלוקה עליי ואני יודע את זה לפי איך שהיא מדברת איתי והיא כל הזמן רוצה לראות אותי וגם חברה של חבר שלי רמזה לי שהיא דלוקה עליי
עכשיו דיברתי איתה והכול ואני גם מרגיש אליה משו
עכשיו עזבו ת'קטע של איך שהיא נראית , למה לא משנה מה יגידו אני לא שם זין על אפחד!
עכשיו יום שני היא נסעה לאילת דיברתי איתה בטלפון וזה, ויום חמישי היא אמורה לחזור, עכשיו תיכננתי שיום חמישי אני יציע לה לצאת בסילבסטר ושנעשה משו ביחד וזה, ומן הסתם ילדה שהיא לא מפגרת בשכל לא תקבע תכניות אחרות כשהיא דלוקה על מישו והיא יודעת שמאה אחוז אני יציע לה לצאת למה אמרתי לחברה שלה והיא בטח אמרה
אז היום באתי להתקשר אליה להגיד לה , ובדיוק לפני חברה שלה אמרה לי שיום שבת היא נוסעת לת"א, אבל יום שישי היא תצא איתנו וזה.
ואני כולי התבאסתי , יעני מה הקטע שלה? אני לא מבין , היא דלוקה על מישו ובמקום לחכות שאני יציע לה לצאת וזה בטוח יקרה היא קובעת משו אחר לא איתי, יעני היא מטומטמת או מה?
ועכשיו בסדר יום שישי אני יראה אותה ואנחנו נהיה לבד וכל הקטע וזה אבל יעני הסילבסטר נראה כמו מיני חג האהבה כזה שכולם מראים אהבה למי שהם אוהבים וזה מאודד מבאס אותי לחשוב שאני לא יהיה איתה בזמן שכולם יהיו עם מי שהם אוהבים והיא תבלה לה בת"א ואני יישב בבית.
תגידו לי צא למסיבה ותכיר בנות אחרות
בהתחלה גם אמרתי את זה לעצמי, שמקסימום אם היא תסרב אני ייצא למסיבה ויכיר ואני לא נראה רע בכללל
ועכשיו אני כולי בבאסה אין לי חשק לצאת למסיבה כי אני לא יוכל להתחיל עם בנות אחרות כשאני כל הזמן חושב עליה![]()
ועכשיו אני גם לא בטוח שמחר אני רוצה לראות אותה סבבה נשב נדבר נתנשק אני יתאהב בה עוד יותר ואז יום שבת זה ישבור לי ת'לב עוד יותר כשאני לא יהיה איתה ויישב לבד בבית :\
אני בבאסה אני לא יודע מה לעשות
תנחמו אותי :\

ציטוט ההודעה