טוב אז נתחיל כעיקרון יש לי שני חברים , שאני אומר חברים זה חברים טובים טובים .
כמובן שיש גם חברים מהיסודי , מהחטיבה , מהתיכון . אבל זה לא אותה רמה של חברים .
עכשיו החבר הראשון הינו ביחד ביסודי אבל לא הינו ממש חברים יעני שלום שלום לא יותר (במונחים של יסודי כמובן חח) נהנו חברים יותר טובים מתחילת ז' ככה כי הינו באותה כיתה וגם הוא היה היחיד שאני מכיר מהכיתה החדשה והוא כנ"ל
עכשיו זה בעיקר חבר שאין לי עליו טענות עם יהיה בעיות או משהו אני יודע שאני יכול להתקשר בכל שעה של היום והוא יאבוא לעזור לי , הוא גם שומר על קשר מתקשר כל יום וכו .
עכשיו זה פחות או יותר הרקע , עכשיו החבר השני שאני מרגיש עליו יותר משיכה אנחנו חברים בערך אממ משהו כמו 6-7 שנים כלומר חברים חברים הולכים משחקים כדורגל יחד משחקם בחוץ כל יום ביחד וכו,בזמן האחרון אני מרגיש שהוא מתחיל להתרחק .
כלומר הוא גדול ממני בשנה , עכשיו פעם הינו חברים חזק חזק כלומר ינו רוב היום ביחד כל יום קשר כל יום לפחות איזה סיבוב בחוץ להתרענן .
בנינו כל שנה סוכה ביחד , הינו מביאים ויושבים שסוכה אני והוא לפעמים היו באים עוד חברים פחות טובים אבל כעיקרון הינו כמו זוג כזה , ( נישמע הומואי ומשעמם בטירוף כן כן .. אני יודע ) אבל ככה היה לנו טוב
עכשיו אחרי שחזרנו ללימודים אחרי סוכות השר התחיל להיתנתק , הוא התחיל לבלות הרבה יותר עם החרים מהכיתה שלו שמצד אחד אני מבין מאד
ומצד שני זה בא על פניי , כלומר הוא הולך איתם הוא לא הולך איתי , בהתחלה הוא והם כביכול הלכו לקלף נחושת ואז למכור , יש בית ספר נטוש לידנו ככה שפרמו אותו
באותה תקופה באתי עליו כמה פעמים דיברתי איתו על המצב ואיך שאני מרגיש אז הוא אומר לי " כן זה רק בגלל הנחושת זה תקופה זה עוד מעט יגמר "
אמרתי לו בסדר והבנתי אותו , אמרתי לעצמי רק תקופה יסיים עם זה ויאללה נמשיך להיות חברים כמו פעם .
אחרי כמה ימים או שבועות יצא לנו לדבר שוב ואני אורמ לו " נו סיימתם כבר עם הנחושת" אז הוא אאומר לי " כן זה לא משתלם בכלל זה מלא זמן עבודה וכל מיני חרטאות שאני כבר לא זוכר "
אמרתי לו "אז יאללה עכשיו חוזרים להיות כמו פעם וזה" אז הוא עוונה "כן בטח אחי " כמובן שהיה מוקדם מידי לפתח צפיות כי שוב לא ראיתי אותו כמה ימים לא טלפון לא כלום
יצא ל לדבר איתו שוב אחרי כמ ימים ואמרתי לו נו מה יש לך עכשיו לעשות אז הוא אומר לי לא סתם משחקים כדורסל אחרי הצפר .
עוד משהו שכנירא יועיל : אני לא ממש אוהב את הילדים שהוא מסתובב איתם לא בגלל שהם עשו לי משהו הם דווקה מתייחסים עלי יפה והכל , וגם הכדורסל משחק שאני לא סובל .
ומה שקרה זה שהוא משחק איתם כדורסל כל היום וזה מנתק את הקשר שלי איתו ... נגיד אני מתקשר עליו אני אומר לו "דבר איתי שאתה חוזר " וכמובן אין תשובה משהו שהתרגלתי עליו ממנו כי ככה זה האופי שלו .
עכשיו שהוא יפרד מהחברים שלו אני לא יכול לבקש ממנו כי אני חושב שאתם מבינים בעצמכם שזה בקשה ילדודית ושטותית , לדעתי לפחות .
אני חושב גם עם הוא יה מבקש ממני להיפרד מחברים שלי אחרים לא היתי רוצה או יכול לכבד את הבקשה הזאת .
עכשיו כל חופש חנוכה כימעט כל השבוע בכלל לא שמעתי ממנו , כי אני חושב שגם כימעט והפסקתי לנסות כי כימעט התייעשתי , תבינו זה מצב שמתרחש משהו כמו חודשיים כבר .
עכשיו ביום האחרון של החופש באתי עליו ב 2 ככה דפקתי לו בדלת אף אחד לא ענה ... אמרתי לעצמי זהו לא רוצה לא צריך .
אח"כ היתי צריך ללכת למכולת שנימצאת ממש מתחת לבית שלו ואמרי יאללה מתקשר עליו שיהח אחרונה לא עונה או לא רוצה ... שזהו ניגמר הקשר וברוך שפטרנו ... אז הוא עונה ל אמרתי לו שירד למטה ירד למטה .
אח"כ הוא עלה עליי ישבנו אצלי דיברנו וכל זה , והוא הציע שנילך אני והוא לאנשהו ... גם היתי צריך לנסוע למקום מסויים ... אז מה מה שעשינו נסענו יחד היה כיף והכל ..
למחרת הוא התקשר עליי והציאי לי שוב לצאת איתו סיבוב בחוץ ... בגלל הרוח ומזג האויר לא ממש יצא לסיבוב הזה להימשך יותר מידי זמן ...
בקצרה
כי מצד אחד אני מבין אותו עם הם מזמינים אז הוא הולך ועם הוא חוזר הביתה ב 9 בערב אני גם מבין למה אין לו כח לדבר איתי כבר ...
מצד שני אני לא רגיל ליחס כזה ממו כי פעם כל בעיה היתי מספר לו כל מה שהיה לי על הלב היתי מספר לו הוא תמיד היה לידי וכו , עכשיו זה אחרת .
כעיקרקון אני חושב שמי שקרא הבין שהוא חבר חשוב לי ואני לא רוצה לאבד אותו , אני רוצה שתביאו דעה עם מישהו קרא את כל החפירה הזאת , תודה מראש אגב .
מי שלא הבין מה אני רוצה ממנו אני רוצה שפשוט תגידו מה אתם חושבים האם ההתנהגות שלובסדר או שלי בבסדר ומה יש לשפר שני הצדדים , תודה .

ציטוט ההודעה