קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם חושבים על חבר/ה אתיופית?
    על ידי SoulMan בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 25-08-2009, 20:42
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 22:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מה אתם חושבים-מצב עם חבר - חפירה :)

GaM3oVeR
    אורח

Arrow מה אתם חושבים-מצב עם חבר - חפירה :)

טוב אז נתחיל כעיקרון יש לי שני חברים , שאני אומר חברים זה חברים טובים טובים .

כמובן שיש גם חברים מהיסודי , מהחטיבה , מהתיכון . אבל זה לא אותה רמה של חברים .

עכשיו החבר הראשון הינו ביחד ביסודי אבל לא הינו ממש חברים יעני שלום שלום לא יותר (במונחים של יסודי כמובן חח) נהנו חברים יותר טובים מתחילת ז' ככה כי הינו באותה כיתה וגם הוא היה היחיד שאני מכיר מהכיתה החדשה והוא כנ"ל

עכשיו זה בעיקר חבר שאין לי עליו טענות עם יהיה בעיות או משהו אני יודע שאני יכול להתקשר בכל שעה של היום והוא יאבוא לעזור לי , הוא גם שומר על קשר מתקשר כל יום וכו .

עכשיו זה פחות או יותר הרקע , עכשיו החבר השני שאני מרגיש עליו יותר משיכה אנחנו חברים בערך אממ משהו כמו 6-7 שנים כלומר חברים חברים הולכים משחקים כדורגל יחד משחקם בחוץ כל יום ביחד וכו,בזמן האחרון אני מרגיש שהוא מתחיל להתרחק .

כלומר הוא גדול ממני בשנה , עכשיו פעם הינו חברים חזק חזק כלומר ינו רוב היום ביחד כל יום קשר כל יום לפחות איזה סיבוב בחוץ להתרענן .

בנינו כל שנה סוכה ביחד , הינו מביאים ויושבים שסוכה אני והוא לפעמים היו באים עוד חברים פחות טובים אבל כעיקרון הינו כמו זוג כזה , ( נישמע הומואי ומשעמם בטירוף כן כן .. אני יודע ) אבל ככה היה לנו טוב

עכשיו אחרי שחזרנו ללימודים אחרי סוכות השר התחיל להיתנתק , הוא התחיל לבלות הרבה יותר עם החרים מהכיתה שלו שמצד אחד אני מבין מאד

ומצד שני זה בא על פניי , כלומר הוא הולך איתם הוא לא הולך איתי , בהתחלה הוא והם כביכול הלכו לקלף נחושת ואז למכור , יש בית ספר נטוש לידנו ככה שפרמו אותו

באותה תקופה באתי עליו כמה פעמים דיברתי איתו על המצב ואיך שאני מרגיש אז הוא אומר לי " כן זה רק בגלל הנחושת זה תקופה זה עוד מעט יגמר "

אמרתי לו בסדר והבנתי אותו , אמרתי לעצמי רק תקופה יסיים עם זה ויאללה נמשיך להיות חברים כמו פעם .

אחרי כמה ימים או שבועות יצא לנו לדבר שוב ואני אורמ לו " נו סיימתם כבר עם הנחושת" אז הוא אאומר לי " כן זה לא משתלם בכלל זה מלא זמן עבודה וכל מיני חרטאות שאני כבר לא זוכר "

אמרתי לו "אז יאללה עכשיו חוזרים להיות כמו פעם וזה" אז הוא עוונה "כן בטח אחי " כמובן שהיה מוקדם מידי לפתח צפיות כי שוב לא ראיתי אותו כמה ימים לא טלפון לא כלום

יצא ל לדבר איתו שוב אחרי כמ ימים ואמרתי לו נו מה יש לך עכשיו לעשות אז הוא אומר לי לא סתם משחקים כדורסל אחרי הצפר .

עוד משהו שכנירא יועיל : אני לא ממש אוהב את הילדים שהוא מסתובב איתם לא בגלל שהם עשו לי משהו הם דווקה מתייחסים עלי יפה והכל , וגם הכדורסל משחק שאני לא סובל .

ומה שקרה זה שהוא משחק איתם כדורסל כל היום וזה מנתק את הקשר שלי איתו ... נגיד אני מתקשר עליו אני אומר לו "דבר איתי שאתה חוזר " וכמובן אין תשובה משהו שהתרגלתי עליו ממנו כי ככה זה האופי שלו .

עכשיו שהוא יפרד מהחברים שלו אני לא יכול לבקש ממנו כי אני חושב שאתם מבינים בעצמכם שזה בקשה ילדודית ושטותית , לדעתי לפחות .

אני חושב גם עם הוא יה מבקש ממני להיפרד מחברים שלי אחרים לא היתי רוצה או יכול לכבד את הבקשה הזאת .

עכשיו כל חופש חנוכה כימעט כל השבוע בכלל לא שמעתי ממנו , כי אני חושב שגם כימעט והפסקתי לנסות כי כימעט התייעשתי , תבינו זה מצב שמתרחש משהו כמו חודשיים כבר .

עכשיו ביום האחרון של החופש באתי עליו ב 2 ככה דפקתי לו בדלת אף אחד לא ענה ... אמרתי לעצמי זהו לא רוצה לא צריך .

אח"כ היתי צריך ללכת למכולת שנימצאת ממש מתחת לבית שלו ואמרי יאללה מתקשר עליו שיהח אחרונה לא עונה או לא רוצה ... שזהו ניגמר הקשר וברוך שפטרנו ... אז הוא עונה ל אמרתי לו שירד למטה ירד למטה .

אח"כ הוא עלה עליי ישבנו אצלי דיברנו וכל זה , והוא הציע שנילך אני והוא לאנשהו ... גם היתי צריך לנסוע למקום מסויים ... אז מה מה שעשינו נסענו יחד היה כיף והכל ..

למחרת הוא התקשר עליי והציאי לי שוב לצאת איתו סיבוב בחוץ ... בגלל הרוח ומזג האויר לא ממש יצא לסיבוב הזה להימשך יותר מידי זמן ...

בקצרה

כי מצד אחד אני מבין אותו עם הם מזמינים אז הוא הולך ועם הוא חוזר הביתה ב 9 בערב אני גם מבין למה אין לו כח לדבר איתי כבר ...

מצד שני אני לא רגיל ליחס כזה ממו כי פעם כל בעיה היתי מספר לו כל מה שהיה לי על הלב היתי מספר לו הוא תמיד היה לידי וכו , עכשיו זה אחרת .

כעיקרקון אני חושב שמי שקרא הבין שהוא חבר חשוב לי ואני לא רוצה לאבד אותו , אני רוצה שתביאו דעה עם מישהו קרא את כל החפירה הזאת , תודה מראש אגב .

מי שלא הבין מה אני רוצה ממנו אני רוצה שפשוט תגידו מה אתם חושבים האם ההתנהגות שלובסדר או שלי בבסדר ומה יש לשפר שני הצדדים , תודה .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    No Psy No Life

ומה עם החבר השני איפה הוא בכל הסיפור? הם מכירים שני החברים הטובים שלך?
    נערך לאחרונה על ידי Wizard Lizard; 04-01-2006 בשעה 20:16.

Vicious Delicious 2006

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

תראה ההתנהגות שלו ושלך נורמלית.

זה תמיד קורה, הרי לך לא מפריע להסתובב עם ילדים גדולים ממך, אתה הרי נחשב קול כזה. אבל לו, הוא הרי הסתובב איתך כבר כמה שנים, ומצא חברה מהגיל שלו שהוא יכול לעשות אותם דברים שהוא עושה איתך, למי אתה חושב שהוא ילך? לבני גילו. אני לא אומר לך להפסיק לדבר איתו לגמרי אבל תרד קצת ממנו. תעשה בדיוק מה שהוא עשה. הוא מצא חברים טובים בגילו, תעשה גם אתה ככה. יש לך כבר אחד מהכיתה, תתחבר עם עוד אנשים. כמה שיותר אנשים.

בהצלחה

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

GaM3oVeR
    אורח

חחח אתה לא מבין ...הוא תמיד הכיר אותם זה לא שהוא הכיר אותם רק השנה או החודש .
    אגב הפרש חצי שנה פחות או יותר בגיל זה לא כזה הפרש גדול , אגב אני יכול לשאול אותך מה הגיל שלך ?

ו Wizard Lizard כן , זה רק כדי לתת לך קצת יותר רקע .

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan
    תראה ההתנהגות שלו ושלך נורמלית.

זה תמיד קורה, הרי לך לא מפריע להסתובב עם ילדים גדולים ממך, אתה הרי נחשב קול כזה. אבל לו, הוא הרי הסתובב איתך כבר כמה שנים, ומצא חברה מהגיל שלו שהוא יכול לעשות אותם דברים שהוא עושה איתך, למי אתה חושב שהוא ילך? לבני גילו. אני לא אומר לך להפסיק לדבר איתו לגמרי אבל תרד קצת ממנו. תעשה בדיוק מה שהוא עשה. הוא מצא חברים טובים בגילו, תעשה גם אתה ככה. יש לך כבר אחד מהכיתה, תתחבר עם עוד אנשים. כמה שיותר אנשים.

בהצלחה
    צודק

אחי זה תקופה שבה הוא מסתובב עם ילדים בני גילו התקופה הזאת יכול להיות חודש וגם שנה מה לעשות הוא רוצה לעשות " חיים " עם בני גילו להכיר בנות, לעשות שטויות בנתיים תנסה להתבחר עם ילדים בני גילך אולי תהנה יותר ?
    קרא חוקים

GaM3oVeR
    אורח

אני מחכה לתגובה ממישהו יותר בוגר ...

זה לא הבדל של 3 שנים או שנתיים ,ההבדל היחידי בגיל בינינו הוא בכיתות !

עם הוא בן 16 והוא ב י"א , בידיוק כמוהו יש לי חברים בי' שהם בני 16 +

זה לא שאני בכיהת ז הוא ב יוד או יותר זה הבדל קטן . בכל מקרה זאת לא הסיבה .

חחח בקשר לבנות אמממ בו נגיד שהקשר היחיד שיש לחברים שלו עם בנות זה להגיד " מה היתי עושה " על מישהי שעוברת סתם ברחוב .

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    No Psy No Life

אחי אתה לא יכול להכריח אותו להיות איתך, בינתיים תבלה עם החבר שלך תכירו עוד אנשים תכירו בנות ...
    אם החבר הגדול ירצה הוא ידבר איתך הוא יתקשר, בינתיים נארה כאילו הוא רוצה לבלות עם אנשים אנשים אחרים, אל תציק לו, תן לו להיות עם מי שהוא רוצה.

Vicious Delicious 2006

GaM3oVeR
    אורח

סבבה נקודה חשובה שפיספסטי וולי זה משמעותי

הוא גם מתקשר עלי ומזמין אותי לבוא איתם אבל אני פשוט לא מת עליהם ואל המשחק כמו שציינתי למעלה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמע, בהחלט התרשמתי לטובה שממש אכפת לך.
    אני יכול להגיד לך- שהגיל- חבר שלך לא שם זין על הגיל. אם הוא נשאר איתך כל הזמן הזה ועכשיו בגיל התבגרות מתקדם כבר הוא נוטש- הוא לא שרוי בסטיגמות של גיל כי זה ממש בולשיט של ילדים בני 13,14 לדעתי.
    פשוט לפעמים מכירים אנשים חדשים וסבבה מתחברים איתם והכל סבבה וזה רק חברים.
    יש ת'חברים שתמיד ישארו תמידדדדדדדדדדד לא משנה מה- תמיד, ויש ת'חברים שאתה איתם ואז תזרוק אותם.
    החברים האלה- תהיה בטוח שהם בשבילו פחות ממה שאתה בשבילו. הם חדשים- הם בשביל הרגשת השינוי - הם בשביל להעביר ת'זמן כשהוא בלי החברים הטובים.
    אתה עדיין חבר מעולה בשבילו ואתה מוכיח את זה כל פעם מחדש ואני בטוח שהוא יודע... פשוט גם יש לו חברים אחרים שהוא רוצה להנות איתם.

לדעתי אתה צריך להסביר לו שאתה מרגיש בפינה ואתה סבבה עם העובדה שהוא איתם והכל אבל אתה לא מתחבר אליהם ואתה רוצה גם טיפה "צומי" ושלא ישכח גם אותך, כי אולי הוא הלך בצורה קיצונית מידי בקטע של השינוי הזה.

תאכלס, שניכם צודקים ואין פה סיבה להווכח, רק סיבה להסביר- ולהבין.
    ועוד משו... אל תתייאש. זה החבר הכי טוב שלך.... אם יש משו ששווה להתאמץ עוד ועוד ועוד ועוד ועוד בשבילו זה החבר הטוב.

מקווה שעזרתי...

שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש חדש
    שם פרטי
    Edo
    לייקים
    0
    נקודות
    67
    משפט מחץ
    נקודות: 14,564

לפי דעתי ישל לו חברים יותר קרובים כי הם מהכיתה שלו וגדולים ממך בשנה בגלל זה הם יותר זמן ביחד ואולי אתה גם קצת יותר מידי נודניק
    =-O

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    שמע, בהחלט התרשמתי לטובה שממש אכפת לך.
    אני יכול להגיד לך- שהגיל- חבר שלך לא שם זין על הגיל. אם הוא נשאר איתך כל הזמן הזה ועכשיו בגיל התבגרות מתקדם כבר הוא נוטש- הוא לא שרוי בסטיגמות של גיל כי זה ממש בולשיט של ילדים בני 13,14 לדעתי.
    פשוט לפעמים מכירים אנשים חדשים וסבבה מתחברים איתם והכל סבבה וזה רק חברים.
    יש ת'חברים שתמיד ישארו תמידדדדדדדדדדד לא משנה מה- תמיד, ויש ת'חברים שאתה איתם ואז תזרוק אותם.
    החברים האלה- תהיה בטוח שהם בשבילו פחות ממה שאתה בשבילו. הם חדשים- הם בשביל הרגשת השינוי - הם בשביל להעביר ת'זמן כשהוא בלי החברים הטובים.
    אתה עדיין חבר מעולה בשבילו ואתה מוכיח את זה כל פעם מחדש ואני בטוח שהוא יודע... פשוט גם יש לו חברים אחרים שהוא רוצה להנות איתם.

לדעתי אתה צריך להסביר לו שאתה מרגיש בפינה ואתה סבבה עם העובדה שהוא איתם והכל אבל אתה לא מתחבר אליהם ואתה רוצה גם טיפה "צומי" ושלא ישכח גם אותך, כי אולי הוא הלך בצורה קיצונית מידי בקטע של השינוי הזה.

תאכלס, שניכם צודקים ואין פה סיבה להווכח, רק סיבה להסביר- ולהבין.
    ועוד משו... אל תתייאש. זה החבר הכי טוב שלך.... אם יש משו ששווה להתאמץ עוד ועוד ועוד ועוד ועוד בשבילו זה החבר הטוב.

מקווה שעזרתי...

שלך, אלכס
    סבבה אחי תודה , לתגובה שלך חיכיתי .

אל הדרך הזאת לא חשבתי , תודה .

אפשר לנעול .

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציטוט נכתב במקור על ידי dima-
    סבבה אחי תודה , לתגובה שלך חיכיתי .

אל הדרך הזאת לא חשבתי , תודה .

אפשר לנעול .
    אם אתה מחכה לתגובות של אלכס שלח לו לפרטי..
    למה בכלל אתה שולח לכל הפורום אם אתה לא רוצה תגובות של אחרים?
    אחרי שאתה אומר דבר כזה אפחד לא רוצה לעזור לך..
    באמת תנעל פה אני לא בטוח שעוד אנשים ירצו לעזור כאן..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    345

ציטוט נכתב במקור על ידי eDax
    אם אתה מחכה לתגובות של אלכס שלח לו לפרטי..
    למה בכלל אתה שולח לכל הפורום אם אתה לא רוצה תגובות של אחרים?
    אחרי שאתה אומר דבר כזה אפחד לא רוצה לעזור לך..
    באמת תנעל פה אני לא בטוח שעוד אנשים ירצו לעזור כאן..
    צודק..
    זה לא יפה שאתה שואל שאלה אבל אתה מצפה שאלכס יגיב לך ואתה לא מתייחס לתגובות אחרותת..
    כבר היה עדיף לך לשלוח לו לפרטי אם לא רצית תגובות של אחרים אפחד כבר לא יעזור לך יותר \=
    ספאמר בע"מ

GaM3oVeR
    אורח

שאמרתי תגובה של אלקס התכוונית תגבה של מישהו בוגר יותר , כמוהו .

עם מישהוו ניפגע אני מצטער , אחד הסיבות שאמרתי את ה כי אני רואה שאת התגובות הרצניות רק הו מגיב וכל השאר רושמים חרטאות של ילדים קטנים .

כל הקטע שחשבתי שאולי יש פה עוד אנשים כמוההו , ואני בטוח שיש והם פשוט נימנעו מלהגיב פה .

ההודעה לא היתה להעליב מישהו , מצטער עם מישהו ניפגע .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect