שמעו מנהלים ראיתי שפתחתם נושא על המשחק הזה, אבל לפי מה שראיתי זה לא רציני.....
תנו לי לנהל את זה...... אני יסביר לכם איך הכול הולך.....
קודם כל צריך לפתוח תת קטגוריה כמו"קבצי מדיה" בפורום הזה(WWE התכוונתי), ולמה? כי זה יהיה תת קטגוריה שתוקדש אך ורק לזה... עכשיו אני יסביר את זה יותר לעומק....
נקרא למשל לתת קטגוריה הזו: awp=atraf wrestling powerfull או שאפשר awe=atraf wrestling entertainment שמות בסגנון הזה....
טוב קודם כל אני מוכן לקחת על זה את כל האחריות.... ואני יקח איתי עוד ילד מהפורום אולי את lirann שהוא חבר טוב שלי מהכיתה.... קיצר אני יסביר את המשחק.......
אני נותן רשימה של שחקנים של כל הרוסטרים של RAW וSMACKDOWN! אנשים בוחרים איזה שחקן הם רוצים להיות, ועם הם רוצים להיות "היל" או "פיס"...
"היל"= בן אדם רע... כמו רנדי אורטון על כל מה שהוא עשה לקברן או כמו בוקר-טי כל מה שהוא עשה לבנואה
"פיס"= בן אדם טוב... כמו בטיסטה, ריי מסטיריו וכ'ו.....
לאחר שיש רשימה מלאה של כל השחקנים מהפורום גם של RAW וגם של SMACKDOWN אנחנו מתחילים.... איך? זה יהיה משחק וירטואלי כאשר אני ולירן נעשה תוכניות רגילות ופעם בשבועיים או שלוש שבועות נעשה PPV... ממש כמו הWWE האמיתי רק וירטואלי..... ואיך התבצע מי שינצח? פשוט מאוד אני עושה הגרלה.. איך? לוקח נייר רושם תשמות המתאבקים של אותה תוכנית שם בקערה מוציא ומי שיוצא מבין הקרבות שיהיו הוא יהיה המנצח של אותו קרב, אבל אתם תידעו זאת אך ורק לאחר שאני ירשום את כל התוכנית כמובן.... איך זה התבצע? ע"י כתיבה של אותה תוכנית.. הנה דוגמא:
אני רושם את ההתחלה של כל התוכנית וכ'ו ואני מתחיל לשדר את הקרב, אני אומר את התרגילים שכל אחד עושה וכל אחד מבצע... ואז לבסוף אומר איך הוא ניצח.... וזהו! ממש פשוט....
ואגב זה יהיה אפילו בלי פרסים עם אתם רוצים, כי בעיקרון זה בשביל ההנה שלנו לא בשביל לקבל נקודות.... אז בקיצור מנהלים תחשבו על זה טוב.... ותגיבו פה.....