נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
אוקי, בוא נתחיל עם כמה עובדות בסיסיות...
כיתה ט', בן 14 וחודשיים(קפצתי כיתה), תלמיד מצטיין(ממוצע 96) ואני יחסית מבוגר לגילי.
אך זה מתבטא?
אני מתגלח מסוף כיתה ו', יש לי שערות בבית שחי וחלוציים...
מראה שרירי יחסית, מבנה גוף גדול(לא שמן, ) כלומר הייתי שמן אבל עכשו אני ממש עם משקל טוב, 74 קילו, גובה 1.82... ונראה מאוד שרירי, רואים שאני מתאמן..
עכשו לאחרונה הייתי ילד מאוד מאוד ביישן, דגש על מאוד!
בקושי דיברתי עם בנות, אפילו עם החברים יצאתי פעם ב...
היה לי תקופה שפשוט נסגרתי, ממש נסגרתי מרוב האנשים סביבי, אבל לקח לי חודשיים שלושה, חזרתי לעצמי ...נפגש עם חברים כל יום.. אחלה.. אין בעיות
עכשו נכנס לנושא שבאתי לדבר עליו, אני דלוק על בת מסוימת בכיתה מתחילת כיתה ז'... ילדה מאוד מאוד חמודה, חכמה מאוד(יחד איתי יש לה ממוצע של 95, מקום שני בכיתה, אני שלישי)... נחמדה מאוד, ספורטיבית, דעתנית מאוד, משתתפת בהמון דברים ,בהכול...
בקיצור, בתקופה האחרונה לקחתי אומץ והתחלתי לדבר איתה.. שיחות של חצי שעה בהתחלה, שעה.... וככה זה הולך בשלושה שבועות האחרונים, אנחנו מדברים על פוליטיקה, חברים חברות, ילדים, השקפות עולם.. הילדה הזאתי מאוד פילוספית(כמוני) ואפשר להכנס איתה לדיונים עמוקים מאוד.
עכשו, איך אני נכנס איתה לשיחה על הנושא של אהבה?
כלומר, אני מנסה לראות אם היא משדרת איזה מסרים או משהו, איך אני יכול לבדוק?
איך למשל אני נכנס לנושא הזה?
מישהו יכול לעזור לי?
איך אני יכול לבדוק אם היא מעונינת? לא דרך חברים לא דרך חברות שלה.. לשאול אותה אבל לא לשאול אותה, בדרך עקיפית כזאתי, איך להכנס לנושא אבל בלי לגרום לה להרגיש מאוימת פתתאום או שהיא סתם תבהל, כי באמת בביה"ס ילדה חמודה בטירוף, חברמנית אפשר לדבר איתה בכיף על כל נושא...
אשמח לעזרתכם