זוכרים שאמרתי לכם לפניי כמה זמן לא יושע שבועיים ככה על מישהיא שאני אוהב והיא עושה לי בעיות אז קיצורר לא משנה אז אני לא מפסיק לחשובב עלייה כול הזמן אני רק עלייה כול הזמן כאילו מישהוא חופר לי בראשש אני כול הזמן רוצהה אותה
תמיד שאני וחבר שלי יושבים ככה במקלט שלו מעשנים נרגילה (נטשה המבין יבין חחחח)
אז אנחנו שומעים שירי סלאוו כזה יענו ברוגע ויש איזה שהוא שיר שאני תמיד כשאני שומע אותו אני חווושב עלייה אני מתאר לעצמי ככה איך אנחנו רוקדים אני והיא
אז קיצור היום נסעתי באוטובוס וככה סתם העברתי שירים באם פי עכשיו האוטובוס עובד בידיוק ליד איפה שהוא גרה ובידיוק שמתי את השיר הזה שכול הזמן אני חוושב עלייה שכשאני שומע אותו וכזה אני עוצם את העיניים והופהההה אני רואה אותה בחוץ כזה עם חברות שלהה היא לא ראתה אותה ואני גם לא ראיתי את הפנים שלה אבל ראיתי אותה וממששש רציתי לרגת מהאוטובוס ולרוץ אלייה אבל משהוע עצרר אותי לא יודע מה זה הייה אז קיצור עכשיו הגעתי ליב וישר הדלקתי מחשב ורשמתי את זה....
ואני חייב ממש חייב לעזרהה אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי לקבוע איתה אבל היא כול הזמן עסוקה ניסיתי ללכת אלייה אבל או שהיא לא בבית או שאבא שלה לא הייה מכניס אותי ()הוא מפחד עלייה)
אז יואוו אני כבר מתת כאן נשבעע לכם זה עוד לא קרה לי בכלל ואני מה זה זקוק תשובה ממכם
אני כולל כךך אוהב אותה אוףף ואני ורצה כבר לחבק אותה ולהיות איתה להתנשקק לדבר לא יודע מיצידי רק להריחח אותה לדעת שהיא לידי לא יודע מה אני רק רוצה אותהה אותה אותה אותה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זה כואבב לי כול הזמן בלבב אנ רוצה אותההה ורק אותהההה
דיי אני מתת כבררררר![]()
![]()

ציטוט ההודעה