"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
|
|
אין ספק שדירק יותר טוב
הקטע הוא שהוא לא ממש היה טוב באירופה
אלא בארה"ב![]()
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
שחקן השנה באירופה זה שארס ... האירופאי של השנה זה נוביצקי יש הבדל אני חושב או שזה אותו תואר
Indianapolis colts Champions!!!
יש לו יד מחצי מרחק ושלשות של נמר סורי אפריקאי אשר גדל בעיצומו של השבר הסורי אפריקאי דבר הגורם להוצרוות 7 מטר בולבול
כל הכבוד
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
זה קצת מאוחר להגיב אבל עדיף עכשיו מאשר אף פעם לא...
בקשר לכותרת
"שאראס וכל מי שבחר בו "לשחקן השנה באירופה" יכולים למצוץ"
אהה, אז אתה מעדיף גרמני שכניראה שונא יהודים אבל לא מדבר על זה כי זה הNBA ויש הרבה אנשים יהודים בהנהלה מאשר בנאדם גדול ששיחק בישראל ואוהב את המדינה שלנו?
אתה לא שמח בשבילו? אתה שמח שאיזה גרמני ענק בגובה וקטן במוח ניצח אותו?
סתם משהו שחשבתי עליו =\
אני מאוכזב שמישהו בגיל 16-17 עוד לא מבין שגרמני הוא לא אוטומטית נאצי או שונא יהודים.נכתב במקור על ידי Frisky
אבל מצד שני אני לא יודע מה לומדים בקנדה, או מה מנת המשכל הממוצעת שם. פשוט משפט של בורים. לעזאזל עם הכדורסל, פשוט משפט מגעיל.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
אני נאלץ להסכים עם הקוסם האפלנכתב במקור על ידי הקוסם האפל
אחרי הכל הוא יכול פתאום להעלים אותך
קוסם
שמע אם התאר זה שחקן השנה באירופה אז זה שארס
ובקשר ליציאה על הנאצים שמע אצלנו היהודים כל גרמני אוטומטי הופכים אותו לנאצי ככה זה אצלנו זה משהו תרבותי
איכס פריסקי מזעזע פשוט.
כל כך בורות.
כל גרמני נאצי נכון? שונא יהודים?
רוב הסיכוי שממש לא איכפת לנוביצקי איזה דת אתה.
עכשיו לגבי שאראס, אוהב את המדינה, MEH לא יודע אוהב את הישראליות בטח, הוא עשה פה תקופה יפה נכון.
אבל ראסמי לנוביצקי מגיע שחקן האירופאי של השנה נקודה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
תגיד לי, איך אפשר להגיד שכל מי שבחר בשאראס יכול למצוץ כשהייתה לו תקופה כזאת יפה במכבי? אתה לא שמח בשבילו? המשפט שלי, עם כמה שהוא משפט קדום (שהוא בכלל כמו מסורת לישראלים) לא יותר גרוע מהמשפט שלך, או יותר נכון מהצורה שבה אתה צוחק ולא מכבד את הדיעה של כל מי שהעדיף את שאראס...נכתב במקור על ידי הקוסם האפל
אם זה היה סתם גרמני לא היה אכפת לכם שהייתי קורא לו גרמני נאצי, אבל בגלל שהוא אולסטאר שאתם אוהבים, לקרוא לו נאצי פתאום יוריד את מנת המשכל הממוצעת בקנדה ויהפוך אותי אוטומטית לבור נכון?
ואם לא שמת לב, אמרתי כניראה שונא יהודים, כי זה ידוע שבצרפת ובגרמניה יש המון נאצים ואנטישמיים, ולמרות שהמשפט שלי היה "נוראי" לפי דעתך, לך תדע מה הוא באמת ומה ההיסטוריה שלו...
עזוב, אין לי כוח להתווכח... זה שאתה לא שמח ששאראס ניצח זה דבר אחד, זה שאתה לא מכבד דיעות של אחרים זה דבר אחר, אבל לקרוא לי בור ולהיות "בשוק" כדי להפוך את המשפט שלי ליותר גרוע ממה שאמרת זה כבר בכלל נחות...
כי היי, בסה"כ יש כזה דבר שנקרא סטטיסטיקות... אבל בוא נגיד ככה:
רוב הנאצים הם גרמנים, אבל לא רוב הגרמנים הם נאצים...
תחשוב על המשפט הזה קצת ותבין מאיפה הבאתי שהוא "נאצי"...
זה לא שאני לא יודע שיש גרמנים שהם לא נצאים, זה מן אינסטיקט, וזה היה גם בגלל שהכותרת שלך עצבנה אותי כי שאראס הוא אחד השחקנים האהובים עלי ובמה שאמרת אתה מזלזל בדיעה שלי...
זה הכל
נערך לאחרונה על ידי Frisky; 03-02-2006 בשעה 21:58.
מה אתם כזה בהלם
הכללה גסה אבל האנטישמיות באירופה זה לא דבר חדש
בייחוד לא בגרמניה/אוסטריה/פולין/צרפת
אמנם זה לא נאציזם אבל עדיין לא הייתי ממהר להגן עליהם
כי הם גרמו להכללה הזאת
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אלון שכחת גם איטליה לצערי מדינה שאני דווקא אוהב אבל לא פעם מראים איזה סוג אנשים יש שם ככה זה בכל אירופה ..
ורואים את זה כמעט בכל משחק של מכבי של אוהבים אותנו יותר מדי ...
אבל אני נגד זה שכל גרמני הוא נאצי כי זה לא נכון אבל לא צריך לעשות מזה עניין גדול חבל על הריב ..
שארס נתן את העונה הגדולה ביותר באירופה עצמה זכה ביורוליג עם מכבי וזהו לא צריך לריב ..
Indianapolis colts Champions!!!
"אהה, אז אתה מעדיף גרמני שכניראה שונא יהודים אבל לא מדבר על זה כי זה הNBA ויש הרבה אנשים יהודים בהנהלה מאשר בנאדם גדול ששיחק בישראל ואוהב את המדינה שלנו?"
לא יעזור לך, עשית פה הכללה מגעילה ואתה מדבר על שאראס כאילו אתה החבר הכי טובשלו שמכיר אותו מהגן.
אני אישית הייתי מצפה ממך לקצת פתיחות ראש, גרמני שכנראה שונא יהודים, מה איכפת לי מהדעה שלו על ישראל והיהודים, זה משאל כדורסל נטו.
וקשה לי להאמין שנוביצקי באמת מוטרד בלילה מהיהודים.
אתה לא שמח בשבילו? אתה שמח שאיזה גרמני ענק בגובה וקטן במוח ניצח אותו?
איזה זלזול מגעיל, אחד השחקנים המיוחדים ביותר בנ.ב.א, השילוב המדהים של יכולות הגארד שלו בגוף של PF.
שחקן חכם שמוליך קבוצה מהטובות בנ.ב.א לעונה נהדרת, והביא אותה שנה שעברה לחצי גמר מערב כולל לעבור את יוסטון של טי מאק אחרי שנאש עזב אתדאלאס.
שחקן ענק, שמגיע לו כל הקרדיט והוא ללא ספק ה-שחקן של אירופהב2005.
נ-ק-ו-ד-ה.
לגבי האנטישמיות באירופה, תתפלאו נכון שהרבה שונאים את היהודים באירופה עדיין אבל גם להרבה פשוט לא איכפת מאיתנו הם טרודים יותר בעבודה שלהם ובחיים שלהם, לא לכך אחד איכפת נורא מישראל הגיע הזמן שנוריד פרופיל קצת.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
לדעתי שחקן חדש שרק עכשיו נכנס לNBA והשתלב בצורה כל כך מדהימה זה אפילו יותר מדהים, ואני שמח בשבילו במיוחד בגלל שהוא שיחק במכבי, והזכירו את זה לא מעט פעמים (השדרנים) בNBA, וזה סוג של גאווה למרות שהוא לא ישראלי... זה מה שאני מרגיש אישיתנכתב במקור על ידי Reggie Miller