המורה ליוסי: " אם על הגדר ישנן 5 ציפורים.. ויריתי בציפור כמה נשארו על הגדר?
יוסי: " כלום כי הם עפו מהרעש"
המורה: "התשובה היא 4 אבל אני אוהבת את צורת החשיבה שלך. יוסי למורה: "גם לי יש שאלה בישבילך..
אם 3 נשים אוכלות גלידה ואחת מהן מלקקת את הגלידה ,והשנייה נוגסת בגלידה, והשלישית מוצצת את הגלידה, מי מהן נשואה?
המורה נבוכה ועונה: " זאת שמוצצת"
יוסי למורה: " לא נכון הנשואה זאת שיש לה טבעת נישואין על באצבע, אבל אני אוהבת את צורת החשיבה שלך..!
------------------------------------------
המורה: מי שחושב שהוא טיפש שיעמוד
אף תלמיד לא עומד חוץ מאחד
המורה: אתה באמת חושב שאתה טיפש?
התלמיד: לא, אבל לא נעים לי שאת עומדת לבד.
נהג משאית נוסע בכיף פתאום עוצר אותו גמד ואומר:"אני גמד מניאק צהוב, אם לא תביא לי בננה לא תוכל להמשיך לנסוע."
חושב הנהג למה לו להסתבך בגלל בננה מביא לו בננה וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר לו :"אני גמד מניאק אדום אם לא תתן לי חיבוק לא תוכל להמשיך בנסיעה". חושב הנהג אותו דבר וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:" אני..." והנהג עוצר אותו ואומר "אני יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה?"
הגמד אומר: "רשיונות בבקשה..."
גרוזיני אחד בלי ידיים היה עצוב וממורמר על כך שחייו לא כמו שהיו פעם עוד שהיו לו ידיים. לפתע הוא מביט מן החלון ורואה עוד אדם בלי ידיים, אך ההוא, בניגוד לו קופץ רוקד משתולל. הגרוזיני ירד למטה בכדי לראות מה פשר שמחתו של האדם. אז הוא שואל אותו "תגיד, אין לך ידיים, איך יש לך חשק לרקוד ולקפוץ כמו משוגע?" אז הוא עונה לו: "איזה רוקד, אני מת לגרד ת'תחת!!!"
שמן ורזה נפגשים ברחוב
השמן אומר לרזה: "כשמיסתכלים עליך חושבים שאין אוכל בעולם!".
עונה לו הרזה: "וכשמיסתכלים עליך מבינים למה..."
בדיחה: שלושה ערפדים רבים מי מוצץ יותר דם הראשון אומר: "אני מוצץ יותר דם הלך הלך הלך אחרי כמה שעות חזר שכל הפה שלו מלא דם הערפדים האחרים אומרים לו " איך עשית את זה" הערפד הראשון עונה "רואים את העמוד ההוא מאחוריו יש כפר מצצתי שם את כל הדם" אחרי זה הערפד השני אומר: " אני מוצץ יותר דם" הלך הלך הלך אחרי כמה שעות חזר שכל הפנים שלו מלאים דם. הערפדים האחרים אומרים לו " איך עשית את זה" הוא אומר להם " רואים את העמוד ששם, מאחוריו יש עיר מצצתי שם את כל הדם". אחרי זה הערפד השלישי אומר שהוא מוצץ יותר דם הוא הלך הלך הלך אחרי כמה דקות חזר שכל הגוף שלו מלא דם הערפדים האחרים אומרים לו " איך עשית את זה הלכת רק לכמה דקות וכל הגוף שלך מלא דם" אז הוא משיב להם: "רואים את העמוד ששם הם עונים לו: "כן" הזהו שאני לא ראיתי.
בדיחה: אישה אחת שראתה רב ברחוב אמרה לו: "רבי,רבי" הרב הוציא רובה וירה בה.
אמא נכנסת לחדר של הבת שלה ורואה מכתב סגור על המיטה המיועד עליה עם תחושה לא טובה היא פותחת את המכתב וקוראת אמא יקרה, אני מצטערת להודיע לך על זה בצורה הזאת אבל עזבתי את הבית והצטרפתי לחבר שלי ואנחנו עוברים לגור ביחד, ממש התאהבתי בכל התכשיטי פירסינג שלו ובכתובת הקעקוע שיש לו. ובאופנוע הגדול שלו. אני בהריון ואחמד אמר לי שאנחנו ניהיה מאוד שמחים בבקתה שלו ביער לא רחוק מההורים שלו. הוא רוצה עוד הרבה ילדים ממני וזה אחד החלומות שלי.
שני משוגעים ברחו מבית המשוגעים שהיה מוקף מ100 חומות .
לאחר ששניהם עברו 20 חומות
שואל משוגע א': אתה עייף?
עונה לו משוגע ב': לא
הם עוברים 50 חומות
עונה לו משוגע ב': לא.
הם עוברים 75 חומות
עונה לו משוגע ב': לא.
הם עוברים 99 חומות
עונה לו משוגע ב':כן.
והם מתחילים לחזור חזרה לבית המשוגעים.
בשיעור תנ"ך שואלת המורה: "מי שבר את לוחות הברית?"
עונה לה גונזו: "המורה זה לא אני, אני נשבע לך.
לפני כן עבר המנהל במסדרון ושמע את התשובה.
הוא נכנס לכיתה ושאל את המורה באכזבה מה גונזו ענה?
והמורה שהבינה שהמנהל שמע זאת. מיד קפצה ואמרה: "זה באמת נכון הוא לא שבר אותם באמת שלא".
-איזו עוגה מביאים להומלס?
עוגת הבית
-מה אומר סוס לעגלה
תשובה: תודי שאני מושך אותך!
איש שמן ואיש רזה יושבים באוטובוס
מגיעות 2 זקנות האיש השמן אומר לרזה אולי תקום ותיתן לאחת הזקנות לשבת.
הרזה עונה לו אולי אתה תקום ותיתן ל-2 הזקנות לשבת!!!!
המורה:רק טיפשים בטוחים בעצמם! חכמים מוכנים להטות אוזן, לשמוע דעות של אחרים ולהודות בטעותם!
התלמיד למורה: את בטוחה?
המורה: במאה אחוז.
בטיול שנתי הגיעו לפתח מערה חשוכה ואחד התלמידים פחדן ממדרגה ראשונה התחיל לרעוד. יש במערה עטלפים? הוא שואל את המדריך. היו בה עטלפים הרגיע אותו המדריך, אבל אל דאגה הנחשים אכלו את כולם.
אמא שלך כל כך שמנה שהיא הולכת לרפת הפרות שרות לה בואי הביתה.
קיפוד הולך ברחוב פתאום רואה מסרק...
עוצר ושואל אותו:
אמא??? זאת את?!
3 אנשים גרוזיני ישראלי ואמריקאי הולכים לארמון של המלך.
המלך:מי שיצליח להזיז את היד של פסל החירות מקבל חצי מלכות. בסדר,הישראלי מפציץ פגזים פצצות לא מצליח האמריקאי אותו דבר לא מצליח אז הגרוזיני מפליץ והיד זזה.
אחרי שבוע אחרי שהוא קיבל את הכסף שלו,עושים עוד תחרות מי שיצליח להזיז את הראש של פסל החירות מקבל מלכות מלאה הישראלי פגזים פצצות לא מצליח האמריקאי אותו דבר לא מצליח הגרוזיני שואל את פסל החירות רוצה עוד פלוץ?
אז פסל החירות עושה לא עם הראש..
יש בחור שכל פעם שהוא מתחיל עם בחורה אחרי דקה היא נותנת לו כאפה והולכת .
יום אחד הבחור הלך לפאב והמלצר שואל אותו: תגיד אחי למה בחור כמוך שניראה טוב יושב לבד? אז הבחור מספר לו שכל פעם שהוא מתחיל עם בחורה אחרי דקה היא נותנת לו כאפה והולכת. אז אמר לו המלצר: אתה רואה את זאת שניכנסת עכשיו לך תגיד לה עייניך הכחולות כמו הים הכחול .
הבחור ניגש לבחורה ואומר לה עייניך הכחולות כמו הים הכחול . הבחורה מתלהבת
ואומרת גם בחור יפה גם רומנטיקן גם חכם מה אני צריכה יותר? ואמרה לו להמתין כי היא צריכה לשירותים, אז הבחור מסתכל אל המלצר ושואל אותו מה עוד להגיד לה אז המלצר אומר לו לזרום איתה. הבחורה יוצאת מהשירותים והבחור שואל אותה: נו אז מה,חירבנת?
שאלה: מה שרים בהלוויה של סומלי?
תשובה :"רק בגלל הרוח".
מדוע פילים אינם משחקים במחשב? כיוון שהם מפחדים מעכברים ! ! !
איש אחד יושב בבית פתאום הטלפון מצלצל ואומרים לו שהוא צריך להגיע לבית חולים האיש בא לבית חולים הוא רואה רופא הרופא אומר לו שאשתו נפגעה קשות בתאונת דרכים האיש שואל אם הוא יכול לראות אותה אז הרופא אומר לו אשתך במצב מאוד קשה לכן כל פעולה הכי קטנה אתה תצטרך לעזור לה אז האיש אומר וואוו זה אחריות כבדה אני לא יודע אם אני יוכל לעמוד בזה אז הרופא צוחק ואומר סתם היא מתה.
בלונדינית אחת שואלת את חברתה הבלונדינית תגידי מה יותר רחוק לונדון או הירח?
עונה לה חברתה: הלו, את רואה מפו את לונדון?!
במשרד אחד מחליף את המנהל הקודם שהיה פופולרי בקרב העובדים.
המנהל החדש רצה לבחון את סגן המנהל שהוא מקבל ושואל, "תאר לך שאתה מפליג בים עם סירה ופיתאום פורצת סערה מה תעשה?"
הסגן אומר לו" "אני אשליך עוגן".
"יפה", אומר המנהל, "ואם פורצת עוד סערה?"
" אז אני אשליך עוגן נוסף", משיב הסגן.
"יפה מאוד" אומר המנהל, "ואם פורצת עוד סערה?"
"אז אני אשליך עוד עוגן", אומר הסגן.
" מזה", מתפלא המנהל, "מאיפה אתה משיג את כל העוגנים האלה", עונה לא הסגן "מאיפה שאתה מביא את כל הסערות ...."
שאלה: מה שונה בין אלמנה לאישה נשואה?
תשובה: שאלמנה יודעתאיפו בעלה שוכב.
תהנו! בקרוב עוד

ציטוט ההודעה

:Boxing: