איש הדת והקדוש , הרב יצחק כדורי , הלך לעולמי בגיל 104.
כאן המקום להתאבל על זכרו.
יהי זכרו ברוך.
איש הדת והקדוש , הרב יצחק כדורי , הלך לעולמי בגיל 104.
כאן המקום להתאבל על זכרו.
יהי זכרו ברוך.
נערך לאחרונה על ידי michal; 30-01-2006 בשעה 00:24.
|
|
זכותו תגן עלינו!!!!!! ת.נ.צ.ב.ה.
הייתי היום במסע ההלוויה שלו בדיוק הוא עבר ליד הביצפר אז כולנו הצטרפנו,אנשים מכל העם.
ופה רציתי לספר סיפור על הרב כדורי זצ"ל.
הוא עשה נס לאחותי הקטנה, היא נולדה עם בעיה בכליה אחת שלא הייתה מתפקדת טוב והרופא אמר שהיא תצטרך לעשות טיפולים רבים וניתוחים ובלאגנים אז אבא שלי לקח אותה לרב כדורי לקבל ברכה ולאחר מכן לקחו אותה שוב לרופא והרופא לא האמין!! הוא היה בטוח שהביאו ילדה אחרת אליו או שעשינו לה טיפולים במקום אחר כי הכליה שלה הייתה ברוך ה' בסדר ואמרו שהיא כבר לא צריכה שום טיפולים. איבדנו אתמול בערב את אחד האנשים הכי צדיקים בדור שלנו והתפילות שלו עזרו לנו המון בזה אני בטוחה.
שישמור עלינו אמן ..
ת.נ.צ.ב.ה ..
זצוק"ל
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחי מה זה זצוק"ל ?נכתב במקור על ידי AvixTz
ספאמר בע"מ
זכר צדיק וקדוש לברכה
יהי זכרו ברוך...
הרב כדורי הוא הבנאדם שאני הכי האמנתי בו כל השנים האלה...לא מאמין ברב עובדיה יוסף ובכל הרבנים האלה...
אני מאמין הרבה בגדולתו של הרב כדורי תחשבו על זה הבנאדם היה צנוע וגם גיל 100+ ממש בנאדם גדול :/
מה זה אומר האמנתה בו ?
שמה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת