כמה הוא מקבל באן?נכתב במקור על ידי BigBear
יום?
כמה הוא מקבל באן?נכתב במקור על ידי BigBear
יום?
|
|
מה לך אכפת
למה אתה מעודד![]()
יש לי משהו קצר ..
מאוד ..
רק שתדע .. זה יעזור גם פה וגם במקודות אחרים ..
אם לא תסתכן ! לא תגיע לשום מקום !
הסיכון הוא זה שמעלה אותך ..
תהנה .ובהצלחה
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה עובר על כל האנונימיים האלה ?????? על תהיו אידיוטים ! תפסיקו כבר ליבכות !!! תגיד לה וזהו ! ואם לא שתלך לעזאזל - היא לא שווה את זה !
הכי הרבה תעשה בשבילה משהו רומנטי כזה נחמד ואז אם לא אכפת לה יש לך שני אפשרויות - 1.לשבת לה בגינה עד שהיא תסכים לדבר איתך... חחח לקחתי מסרט 8 ימים בשבועה.
2. יותר קלה - אל תעשה כלום פשוט לך לידה ותתחיל עם בנות אחרות ותיגרום לה לבוא אלייך !
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
חח מצטער שלא החזרתי תשובה.....נכתב במקור על ידי OrP
כן תיהיה בטוח שהבנתי שהיא לא שווה את זה..אין מה לעשות רק ברגעי משבר מגלים את הפרצוץ האמיתי של הבנאדם..
ואגב האפשרות השנייה זה מה שבדיוק עשיתי בערך לפחות..גיליתי עלייה כמה דברים בזמן שלא דיברנו ולא היינו ביחד
למשל שהיא עם מישהו אחר...אומר עליה משהו לא..?
אז פשוט אני לא שם עליה לא אכפת לי ממנה לא מתבייש להסתכל לה בפנים ולראות אותה עוד שניה בוכה ואני אפילו לא מצפה ולא רוצה שהיא תבוא..היא מבחינתי מחוקה =)
אגב אני לא שונא אותה..אני פשוט לא אוהב אותה ולא מרגיש כלפיה וכלפי כל הידידיות שלה כלום לא רוצה שום קשר איתן בזמן הקרוב או הרחוק או בכלל לא...לא ממש החלטתי חח שיהנו להסתכל עלי בבית ספר ולאכול את עצמן =)