איך אני גובר על הבעיה שנקראת ביטחון עצמי????????. אני משתגע כבר מהבעיה המחורבנת הזאת
איך אני גובר על הבעיה שנקראת ביטחון עצמי????????. אני משתגע כבר מהבעיה המחורבנת הזאת
|
|
פשוט פאקין תתגבר
אף אחד לא ימציא לך פה פתרון קסום
תבין שאין שום סיבה מזדיינת שיהיה לך בטחון עצמי
לא משנה מה אתה חושב
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
שמע אחי פשוט שים זין על כולם!!
כאילו גם אם יורידו לך את המכנסיים מול כל הבצפר שלך אין לך במה להתבייש יש לך בידיוק כמו להם (כניראה...) ומהבנות גם אתה לא צריך להתבייש כי זה עוד יחדור אליהם.. חח זאת הייתה סתם דוגמא אבל תחשוב ככה....
קרא חוקי חתימות
אתה רוצה להתיחל ולארות שאתה גבר ויש לך בטחון עצמי תגיד מי אתה...
=-O
מה הקשר שיו אתה כזה לא קשורנכתב במקור על ידי surfer002
שמע אחי פשוט תתגבר, כשתגיע למצב שאתה עומד במבחן של ביטחון עצמי, פשוט תגיד לעצמך "יאללה זהו עכשיו אני עושה את זה" ואל תחשוב אחרי זה על כלום פשוט תעשה מה שרצית לעשות
אם חסר לך כל כך הרבה ביטחון עצמי אז קח שתה 2 כוסיות וודקה ותבוא ככה לבצפר
תאמין לי ככה יהיה יותר קל מניסיון חח , וסתם לדוגמא אם מורידים לך את המיכנסיים גם אל תמהר להרים אותם ..תישאל מי באה לימצוץ. תפנים שהעולם הזה שלך וחיים רק פעם אחת ומותר לך לעשות כל משעולה לך לראש.
תאמין לי אם לא חיים כמו שרוצים עדיף שלא תיחיה בכלל, אז תתפוס את עצמך בידיים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חזק ביותר אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי SlutFatma
אני ממליץ לך לאמץ את ההצעה של זה שמעליי חחחחחחחחחחחחחח![]()
ספאמר בע"מ
פשוט תחמיא לעצמך.
אם לא תתפוס את עצמך בידיים
שום דבר לא יקרה
אהבתי תתגובה וזה באמת דרך טובה לעלות את הביטחון האישינכתב במקור על ידי <<<BlooD>>>
ויש עוד תגובה שאהבתי "
שמע אחי פשוט שים זין על כולם!!
כאילו גם אם יורידו לך את המכנסיים מול כל הבצפר שלך אין לך במה להתבייש יש לך בידיוק כמו להם (כניראה...) "מזה כנראה יענו מה ניראה לך שיש לו חחחח" ומהבנות גם אתה לא צריך להתבייש כי זה עוד יחדור אליהם.. חח זאת הייתה סתם דוגמא אבל תחשוב ככה...."
:Boxing: