אני לא זוכר מתי פעם אחרונה פתחתי אשכול עכשיו שעה 3 בלילה ולי אין חשק לישון אז נפתח איזה דיון .
בטח מחר שאני יקום 2 בצהריים בערך יהיה כבר מפוצץ חח ..
דבר חדש קורה ברוב הליגות באירופה יש קבוצה אחת שמובילה את הטבלה בגדול ואחרות שאמורות לתת פייט מתחילות לתכנן את העונה הבאה כבר עכשיו או מהמרים על הכול בליגת האלופות שבעצם נשאר הכול בישביל אותם קבוצות ...
והאלופות של הליגות נשארות בלי כלום בליגת האלופות ..
וכמעט בכל ליגה יש דוגמא כזאת של שליטה ..
איטליה יובה
ספרד בארסה
אנגליה צ'לסי
צרפת ליון
גרמניה באיירן
ישראל חיפה
כן 6 הליגות הטובות באירופה :cool:
בישראל זה לא חדש חיפה שולטת גם לא בגרמניה גם לא בצרפת של שנות ה2000 יש קבוצה אחת
באנגליה זה מאז שרומן הגיע לצ'לסי הכחולים (מה הכינוי שלהם ?? העשירים ???) שולטים אליפות בקלות שנה שעברה והשנה בדרך ..
וספרד ואיטליה שכן היה עוד איזה שהוא מאבק שנה שעברה נכון בארסה לקחו יותר בקלות מיובה אבל עדיין ריאל חזרו די יפה בסוף העונה וכמעט הצליחו להתגנב .. ובאיטליה בכלל היה מאבק צמוד ..
והשנה כל הליגות המובילות באירופה נראות די גמורות אז מה בעצם קורה בכדורגל האירופאי הליגות הופכות לחלשות ויש בכל ליגה בעצם קבוצה יותר טובה בהרבה מאחרות ?? או חוסר יציבות וסגלים גרועים של היריבות גורמות לקבוצות שכן יש סגל רחב ומאמן חכם ויציב להגיע רחוק ???
האם אנחנו הולכים לראות גם שנה שעברה כזאת שליטה של קבוצה אחת ?.
כי מילאן ניצחו את יובה העונה אבל אם כל זה הם נמצאים ב12 הפרש לא פחות מיובה ...
והדבר השני שאולי בא מהדבר הראשון הקבוצות שזוכות באליפות בליגות החזקות לא זוכות בליגת אלופות ... שנה שעברה אף אחד מהקבוצות שרשמתי למעלה לא זכתה בליגת אלופות ואפילו לא הגיע לגמר.. וקבוצה שבאמת לא התאמצה בליגה ליברפול זכתה בליגת אלופות .. והוא לפני שנתיים דוגמא פחות טובה כי פורטו היו אלופים גם במדינה שלהם אבל הקבוצות שהגיעו רחוק מונאקו דפורטיבו לא היו האלופים אבל בכל זאת הצליחו להגיע רחוק בליגת אלופות ..
ליגת אלופות זה ליגה של אלופות אבל מי שזוכה בה קבוצות שלא ממש אלופות במדינה שלהם .. כן מסקנה מדהימה ..
בקיצור כל מי שעצלן ולא קרה את הריב העצמי שלי פה שיקרא את זה ויגיב
הליגות האירופאיות התחזקו או התחלשו ?. למה אין יותר מאבק חזק על האליפות
האם אפשר לסמוך תמיד לתת הכול על ליגת אלופות .?? או שגם אליפות המדינה זה נחשב וחשוב ???
וכמובן האם היריבות רואות שאין להם סיכוי להתמודד בליגה שלהם אז הם באות להתמודד בליגת אלופות כי שם יכול לקרות נס

ציטוט ההודעה