חברים אני צריך טיפים למשחק WWE RAW. לדוגמא איך עושים כל מיני תרגילים מיוחדים ויפים. ועוד כל מיני דברים מיוחדים שיש לכם להציע בקשר למשחק. באיזה מקשים וכו'... בבקשה זה חשוב!
דרך אגב הורדתי את הפאטץ' של העידכון כבר.
תודה מראש
עומרי
חברים אני צריך טיפים למשחק WWE RAW. לדוגמא איך עושים כל מיני תרגילים מיוחדים ויפים. ועוד כל מיני דברים מיוחדים שיש לכם להציע בקשר למשחק. באיזה מקשים וכו'... בבקשה זה חשוב!
דרך אגב הורדתי את הפאטץ' של העידכון כבר.
תודה מראש
עומרי
|
|
תראה קודם כל אתה יכול לראות באפשרויות איך לשחק ובאיזה כפתורים ..
תראה כל תרגיל מתחיל אחרי שאתה לוחץ S ואז אתה לוחץ D לבד או ביחד עם אחד החצים או S לבד או ביחד עם אחד החצים וזה עושה כל מיני תרגילים .. יש מצבים שהמתאבק שנגדך קצת מסוחרר אז פה התרגילים היותר יפים בדרך כלל רק אתה צריך לתפוס אותו מהר וללחוץ מהר על התרגיל שאתה רוצה .. עכשיו יש את זה של הקהל שהוא גם חשוב שאתה רואה שהקהל איתך ואתה רואה את האדום מהבהב לא החיים אלה איפה שהקהל זה אומר שאתה יכול לעשות את מכת הסיום שלך אתה צריך להכניס את המתאבק השני למצב סחרחורת ואז ללחץ על S+A ביחד וזה עושה פינישר .. עם A אתה יכול לעשות הצמדה רגילה לפנות לקהל שזה גם חשוב להיכנס לזירה לצאת לתפס על הפינה של הזירה אני חושב שזה הכול אתה יכול לעשות מתאבק שזה הכי יפה לדעתי ולבחור לו את מהמכות ..
Indianapolis colts Champions!!!
תודה רבה גבררר