אוקיי שמעו יש לי לוח אם p4s533 שהוא תומך בagp x4 עכשיו השאלה היא אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא x8 הוא יפעל בלוח הזה יענו יתחבר בכלל למחשב?
תודה רבה זה ממש ממש ממש דחוף כי אני מתכנן היום ללכת להזמין תודה רבה שוב
אוקיי שמעו יש לי לוח אם p4s533 שהוא תומך בagp x4 עכשיו השאלה היא אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא x8 הוא יפעל בלוח הזה יענו יתחבר בכלל למחשב?
תודה רבה זה ממש ממש ממש דחוף כי אני מתכנן היום ללכת להזמין תודה רבה שוב
|
|
יתחבר ויעבוד. מה שכן, סביר להניח שהכרטיס לא יתן 100% ממה שהוא מסוגל בגלל רוחב הפס הקטן יותר.
אז מה שאתה אומר שלא כדי לקנות ? אני יגיד לך ת'אמת אני רציתי לקנות גיפורס 6600 256 מגה 128 ביט שמתחבר לAGP X8 עכשיו השאלה אם שווה לי להשקיע ואני לא יקבל ביצועים טובים? עכשיו יש לי גיפורס 4 440MX אני ירשיב בהבדל?
אתה תרגיש הבדל זה ברור.
אבל קצת בעייתי שהלוח שלך תומך עד 4X זה די מגביל אותו =\
אין תקציב לחתימה
אז אתה ממליץ לא לקנות או אולי להחליף לוח ואם אני מחליף לוח איזה דברים אני צריך להחליף איתו?
גם ב AGPx4, מGF4 ל 6600 אתה תרגיש הבדל משמעותי בביצועים, אבל במצב כזה קח בחשבון שה 6600 לא מנוצל ויכול לתת יותר.
החלפת לוח אם זה כבר סיפור אחר ותלוי בהרבה שיקולים.
החלפת רכיבים נוספים תלויה ברכיבים שיש לך עכשיו.
אז אתה לא ממליץ ללכת על זה אלה על משהו פחות טוב?
יעבוד
וההפרש בין 4X ל8X הוא רק 2-4 FPS במשחקים
אחי אתה מדבר איתי סינית בוא נגיד ככה הבדל בן x8 לx4 הוא משמעותי ביחס לכרטיס מסך גיפורס 6600 256 מגה 128 ביט או המקביל שלו בATI שהוא X700 256 מגה?
ואני בררתי עוד קצת ואמרו לי שיכול להיות שהלוח שלי ישרף או שהמסך יעשה כאלה טיקים כלומר שהוא יכבה וידלק כל כמה זמן בגלל שאין ללוח שלי כח לסחוב את הכרטיס זה נכון?
ממש לא.נכתב במקור על ידי GURAM
ובקשר לכוח גם לא צריכה להיות בעיה, אלא אם הספק כוח לא מסוגל להחזיק את הכרטיס.
תוכל לפרט יותר על ההבדל בן X4 לX8 ? ויש סכנה ממשית לשרפה של הלוח או הטיקים האלה ?
אין סכנה ואין כלום
הכל יעבוד
והבדל הביצועים בין 8X ל4X ממש קטן כמו שאמרתי אולי תפסיד איזה 2-3 FPS במשחקים בגלל ה4X
לי היה 9800PRO 8X AGP על לוח 4X AGP
הביצועים היו נמוכים ממש בקצת מחבר שלי עם 8X ו9800XT ככה שההבדל ממש לא משמעותי, כמובן שלא כדאי ללכת על 7800GS או משהו
אם אתה רוצה לוח אם חדש כדאי להשקיע בPCI-E אבל אז גם צריך כנראה להחליף מעבד... וזכרונות וזה כבר יקר