אני עכשיו בכיתה י"ב מה שאומר שאני מסיים בית ספר עוד חודשיים...
בכל מקרה נכשלתי בכל המבחנים השנה כמעט..חוץ מאיזה -2 שהחומר היה אצלי מתחת למבחן...התעודה שלי ממש גרועה...ואני לא שואף ליותר מלקבל בגרות מלאה....אבל גם זה קשה לי!! קשה לי להוציא 60 במבחנים שאני לומד אליהם יומיים!!!
אני ממש מנסה ללמוד למבחנים..אבל אני פשוט לא מצליח!! אני לא מסוגל..וזה לא שאני עושה דברים אחרים..אני לא עושה כלום....אני כל היום מתבטל בבית ואני רוב הזמן על המחשב..ואני יודע שזה לא בסדר אבל אני פשוט מכורר למחשב!!
גם כשיוצא שאני לומד למבחן אני בסוף נכשל!!!(לקחתי מורה פרטית שילמתי לה 500 שקל+למדתי בבית,חרשתי ונכשלתי במבחן...לא משנה באיזה מקצוע)
חוץ מזה ההורים שלי,שמאוד הזדקנו כבר, מעצבנים אותי, מציקים לי, משגעים אותי..אני לבד בבית איתם כי אחים שלי כבר גדלים והם לא גרים איתנו...
והם תמיד מחפשים אותי בקטנות...אם אני מאחר בדקה הביתה הם מתקשרים לכל החברים שלי..ובגלל זה הם הורסים לי את כל היום....(אומרים שאיך שאתה מרגיש על הבוקר..ככה כל היום שלך יראה..אם תקום בהרגשה טובה..יהיה לך יום טוב)על הבוקר הם מציקים לי.. ואז אני בא לבית ספר עצבני ואני כועס על כולם וחושבים שאני איזה ילד מגעיל...
חוץ מזה..לא יודע אני פשוט בדיכאון כל הזמן....נמאס לי כבר מהכל...מהכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין לי כוח לאנשים מסוימים...יש ילדים בכיתה שלי שבא לי פשוט להרוג (כי הם פשוט אנשים מגעילים)...ולא יודע מה לעשות בקיצור!!
אן לי בשביל מה לחיות...אני לא אתאבד או משהו..אבל תאכלס נמאס לי כבר...אין לי כלום ביום יום..כל יום אותו דבר..משעמם ומסריח!
מה עושים אנשים=(

ציטוט ההודעה