ברור שבה'
ה' / אלוהים
אבולוציה
גם וגם / משהו אחר (לפרט)
|
|
ביום שאני רואה סיאנס אני חוזר בתשובה :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא זה,ולא זה :|
כתוב בגמרא מסכת ראש השנה:
"...בך ואת קיימת הכא זיל איכסי א"ל רבי לר' חייא זיל לעין טב וקדשיה לירחא ושלח לי סימנא דוד מלך ישראל חי וקים ת"ר פעם אחת נתקשרו שמים בעבים ונראית דמות לבנה בעשרים ותשעה לחדש כסבורים העם לומר ר"ח ובקשו ב"ד לקדשו אמר להם ר"ג כך מקובלני מבית אבי אבא אין חדושה של לבנה פחותה מעשרים ותשעה יום ומחצה ושני שלישי שעה וע"ג חלקים ואותו היום מתה אמו של בן זזא והספידה ר"ג הספד גדול לא מפני שראויה לכך אלא כדי שידעו העם שלא קידשו ב"ד את החדש: הלך ר"ע <ומצאו> [ומצאו ר"ע] מיצר כו': איבעיא להו מי מיצר ר"ע מיצר או רבי יהושע מיצר ת"ש דתניא הלך ר"ע ומצאו לרבי יהושע כשהוא מיצר אמר לו [רבי] מפני מה אתה מיצר אמר לו <רבי> עקיבא ראוי לו שיפול למטה י"ב חדש ואל יגזור עליו גזירה זו א"ל רבי תרשיני לומר לפניך דבר אחד שלמדתני אמר לו אמור אמר לו הרי הוא אומר (ויקרא כג) אתם (ויקרא כג) אתם (ויקרא כג) אתם ג' פעמים אתם אפילו שוגגין...."
ומי ששואל מזה "חלקים" עפ"י חז"ל השעה מחולקת ל1080 חלקים.. תחשבו את זה ותיווחכו לדעת שכיום עם כל המיכשור והטכנולוגיה הגיעו לאותה תוצאה (עם סטיה של איזה אלפית השניה או פחות לא זוכר.. ומיום ליום מתקרבים לתוצאה שרבן גמליאל אמר לפני כמה אלפים טובים..)
(טוב בדיוק באתי ללכת לישון והייתי חייב להגיב לכל השטויות שמדברים פה ככה שאין לי כוח להביא לכם מאמר שכתוב בו כמה זמן לפי המדע מתרחש חידוש לבנה..)
קיצר אני מניח שגם על זה יהיה לאנשים הרבה מה לומר... ומי שלא רוצה להאמין גם אם יביאו לו את האמת מול העיניים הא יכחיש.. "איש איש באמונתו יחיה"
נ.ב. עפ"י התורה אסור לבצע סיאנס ע"כ נענש שאול המלך למרות שלא עשה זאת בעצמו (וגם את זה תחפשו לבד..)
סלאמת לילה טוב ..
אני רואה שאתה חכם ויש לך מקורות טובים מאוד ..נכתב במקור על ידי Az!
אני מאמין במה שאמרת ..
אבל תבינו !!!!
אין את המשפט הזה :
"איש איש באמונתו יחיה"
אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין אין
שאני יחזור על זה שוב ?
יש "צדיק באמונתו יחיה" ואנחנו לא יודעין מי צדיק ומי לא ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ה'
אבולוציה
וכול זה
=-O
גם וגם, אני בדילמה, אין לי הסבר...
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
בקב"ה!
אין כזה דבר אלוהים זה סתם המצעה של בני אדם...... ןתפסיקו לחיות בסרט "אחד ויחיד" מה אתם במטריקס חחחחחח?
הקיצר אני יותר נמשך לאבולוציה לפחות זה יותר הגיוני
מפץ גדול ושממנו נוצרת נשמע הגיונינכתב במקור על ידי Neo
![]()
(קח 10 חזיזים תצמיד לפלאפון שלך - ושיווצר לך מזה ממיר דיגיטלי של יס -- זה בערך הסיכויים...)
כי בוא נגיד אתה אומר אבולוציה .. אבל אבולוציה ממה.?! ממה נוצר הדבר הראשון שממנו "התפתחו"כל השאר...?
גם וגם... מן הסתם
לא יודע יש לי בזה תאוריה ויש לי בזה תאוריה...
עמוק מדיי
כה אם אתה כל כך בטוחנכתב במקור על ידי Az!
ממה נוצר ה' ? מעצמו לבד??
בתחת שלי אוקיי