מי לדעתכם הקבוצה הכי טובה בארץ??? (אני חושה שחיפה בכמה רמות מהליגה...... עד לשנה הבאה)
מי לדעתכם הקבוצה הכי טובה בארץ??? (אני חושה שחיפה בכמה רמות מהליגה...... עד לשנה הבאה)
|
|
שאלה מטומטמת =/
גם אם איזה תייר יבוא לארץ ויראה את הטבלה הוא יגיד לך מי הכי טובה.
אבל שנה הבאה בע"ה מכבי ת"א תעיף את כל השחקנים ולשם שינוי יביאו שחקנים ברמה של ליגת העל ולא ליגה ב' דרום אז העניינים יתחילו לזוז.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
השנה מכבי חיפה והפעול ת"א ללא ספק הקבוצות החזקות ביותר
בע"ה שנה הבאה זה ישתנה1
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
אף אחד ..
Indianapolis colts Champions!!!
לדעתי הקבוצה הכי חזקה זאת בית"ר ירושלים אני חושב שאם יהיה מכבי חיפה מול ביתר ירושלים יהיה תיקו
Intel Core 2 Duo E7200 BoxGIGABYTE GA-P31-DS3LWestren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MBCrosair 2G RAM DDR2GeForce 9800GT 512MBLG GSA-GH20L X20 DVDLG W2042T
מכבי חיפה אבל אם ביתר ימשיכו להתקדם אז עוד כמה שנים הם יהיו
נו באמת כאילו זה לא ברור מי הכי טובה...
אבל לכיף אני אומר הפועל באר שבע חח אל תזלזלו 2-0 על טירת הכרמל פשש..
אחרי הארכה חחנכתב במקור על ידי juve
גמני אוהד ב"ש![]()
מכבי חיפה איזו שאלה למה מי זאת בייתר עם הגאידמק המעאפן הזה
אללה מכבייי..
לדעתי מכבי חיפה בשנים האחרונות יותר טובה מכולם ואני אוהד של מכבי ת"א ואני מודה שחיפה קבוצה טובה אבל שנה הבאה מי יודע מה יכול להיות נקווה ששנה הבאה הליגה תהיה יותר מעניינת
חיפה ואם בית''ר תיתיצב אז היא.
את מי אתה חושב שמכבי תל אביב צריכה להשאיר לפי דעתי שפונגין נמני,שטואבר,מסיקה,יחיאל,לירן כהן,סאלם אבו סיאם וזהו כול שאר הסגל לחליףנכתב במקור על ידי O~M~R~I
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
אשדוד!!!
ובליגה הלאומיות:
הפועל ב"ש!!
אתם יודעים מה בכול הארץ ב"ש הכי טובה!!
לא יעזור לאף אחד כלום!
כרגע חיפה.. וזה דיי ברור... אבל אם בית"ר תייצב תהגנה וכל הכוכבים יתחברו... ויעיפו את אסולין וישחקו 4-4-2 שיצחקי ואגאנזו חלוצים בית"ר יכולה לעבור את חיפה... כרגע חיפה עדיין יותר טובה לדעתי...