קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה|איך מתחילים עם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 10:48
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-04-2008, 22:20
  3. עזרה | איך מתחילים עם בת נכון אה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-12-2007, 16:02
  4. איך מתחילים עם בנות? חח
    על ידי Rilno בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 23:50
  5. איך מתחילים עם קנדים?!
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 00:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

איך...מתחילים?

ברירת מחדל איך...מתחילים?

היי כולם.
    אני אספר לכם על מה אני מדבר,ואשמח אם תוכלו לעזור לי בכך.
    אז ככה-
    לפני כשנה וחצי עברתי דירה.כמה חודשים לאחר מכן מצאתי בשכבה שלי אהבה.ילדה מדהימה,יפה פנימית וחיצונית,חכמה מאוד,חברותית ועוד הרבה דברים שגיליתי(טובים).
    מכיוון שהיא הייתה איתי בשכבה,לא יצא לי ממש לדבר איתה שיחות ארוכות,אבל לפעמים יצא שיחת "היי-ביי" כזאת בלי תכלית,וגם בעיקר בגלל שההורים שלנו מכירים.
    כמה שיכולתי ניסיתי להתקרב אליה בשנה הראשונה,אולם התביישתי לרוב ולא יצא לי לדבר הרבה איתה.חשוב להזכיר שבאותה שנה גם כן הזמנתי אותה ליום הולדת שלי,סביר להניח שהיא פירשה את זה בכך שזה בגלל שההורים שלנו מכירים.
    לפעמים נפגשנו ברחוב או במקום מסויים שחיכינו יחדיו.לפעמים אמרתי "היי" והיא ענתה,אך לרוב בכלל לא דיברנו מתוך התביישות שלי.מה שכן שמתי לב,הוא שאף פעם היא לא אמרה לי "היי" ראשונה כשנפגשנו.
    בשנה הראשונה עוד היו לי ציפיות גבוהות.היו כמה פעמים שהיא התחילה לדבר איתי,אבל היא לא נגעלה ממני או התרחקה ממני.
    עכשיו,עברנו בית ספר(כל השכבה).עלינו כיתה.לצערי הרב,גם הפעם היא הייתה רק בשכבה שלי.
    אולם השנה אני דואג יותר.לדעתי המצב החמיר.כשאני רואה אותה ואני מדבר איתה,לפעמים היא לא מקשיבה,אפילו לא מסתכלת.זה מרתיע אותי.לפעמים אנחנו הולכים הביתה ברגל ביחד,אבל זה נראה לי סתם-הרבה פעמים היא רואה אותי בדרך,וכשאנחנו בדרך הביתה היא פשוט הולכת מהר ומתרחקת ממני.זה עוד יותר מרתיע אותי.גם השנה הזמנתי אותה ליום הולדת שלי,וקיבלתי מתנה יפה.

חשוב לי להבהיר לכם,שהיא לא שונאת אותי,ואפילו אני חושב שאם היא לא הייתה חושבת שאני מתעלם ממנה כי אני מתבייש ממנה לפעמים,אז אולי אפילו יש לה חיבה אליי.אבל אני אוהב אותה ואני לא יודע מה לעשות.
    תוכלו לעזור לי?

תודה רבה מראש.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

קודם כל אם יוצא שכל הזמן אתה אומר לה "היי" ראשון אז למה אתה חושב שאתה בישן? אתה לא נחשב לממש בישן נראה לי אתה רק מתפדח קצת פה ושם אבל לא בישן...
    מה שאני מציע לך זה לחקור אותה טיפה לראות מה היא אוהבת לאיזה תחומים היא מתחברת ואז תתחיל לדבר איתה שיחות ארוכות ואולי גם מרתקות... ואז שתתחברו שתדל להיות מצחיק נחמד ותנסה את מזלך...

אבל בכול מקרה אל תדאג עוד מעט יענו לך פה בפורום גדולים ממני.... 100% יעזור לך

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

אחי קודם כול תבקש שמישהו יבדוק מה היא אוהבת לעשות וכול מיני שטויות כאלו ואז תדבר איתה על נושאים שהיא אוהבת (נראה לי לקחתי את זה מסרט קולנוע ) ונגיד כול מיני שטויות כאלו נגיד היא עשתה מבחן לפניך אז תשאל אותה מה היה ואני מאמין שהיא תעזור לך וכה תתקדם
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בן כמה אתה?
    בעקרון , תפום לעצמך בביצים ולך דבר איתה כמו בנאדם , קח ממנה איסיקיו או מסנג'ר..
    תתחיל לדבר איתה.. אבל אל תציק לה ותדבק אליה יותר מדי..
    ובהמשך תנסה להזמין אותה לצאת איתך וכו' אתה לא צריך להרתע.. להפך אתה צריך להפגין ביטחון,בהצלחה.

יש לי את האיי סי קיו שלה ואת המסנג'ר,רק שהיא אף פעם לא מתחברת.
    מה שמשגע אותי זה שהיא בול כמו כפפה ליד בשבילי-כל מה שאני צריך,היא דומה לי באישיות שלה בחלק לא מועט של דברים.

משתמש משקיע האוואטר של Knuffles
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    B Cool = B Smart

לא דרך האייסי קיו, לעולם !

משתמש חדש
    שם פרטי
    Edo
    לייקים
    0
    נקודות
    67
    משפט מחץ
    נקודות: 14,564

אחי תנשה להיות איתה ישיר אתה לא יודע מה היא רוצה
    =-O

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

קודם כל, אתה לא ביישן זה בטוח. זה שאתה הולך לבחורה שאתה רוצה ואומר לה היי זה לא שביישן יעשה. עכשיו כשאני מקווה שתוציא את הגישה הזאת מהראש שלך תבין משו... בחורות זה לפעמים עם מוזר... הבחורה יכולה להתעלם ממך מהמוןןןןןןןןןןןן סיבות, כולל טובות (מחבבת אבל מתביישת) או רעות (פשוט אין לה כוח אליך ואתה נדבק אליה) וזה ניתן לקבוע רק על פי האופי שלה.
    אני ואחרים פה כמובן שלא יודעים מה האופי שלה אבל אתה יודע יותר מאיתנו.
    לפי דעתי יש לך כמה דרכי פעולה...
    1) ע"פ ההכרות שלך להבין ממה זה נובע... אם אתה מכיר אותה כבחורה חמודה ביישנית שקטה או בחורה יותר עצבנית וחסרת סבלנות... לפי מה שאתה מתאר אני מניח שמדובר בבחורה יותר רגועה ושקטה אבל חשוב האם היא ביישנית ?
    2) שיטה שלדעתי מתאים לאמץ- זה פעם באמצע הליכה כשאתה רואה שהיא מתעלמת ממך תבוא ביציאה: יא סנובית חכי, אבל בצורה כזאת שתשמע לא פוגעת ולא במתכוון אלא סתם בצחוק שתבין שאתה סתם צוחק... המסר הפנימי כמובן זה שתחכה ותדבר איתך ותראה מה נסגר איתה בצורה נחמדה... אבל זה דורש ממך להוציא טיפה את הרצון לפחד את עצמך ולהחליף במקומו את הרצון לדבר ולהכיר ולקחת את השיחה כשיחת הכרות אמיתית אם רק ההכרות היא דרך ההורים... אין לך הרבה בעיות עם זה ולא אמור להיות בעיות כי שוב: אתה לא ביישן וגם ביישן יכול להתמודד בקלות רבה עם שיחה פשוטה ללא שום מחוייבות עם בחורה שמכירים הרבה זמן ויש דברים משותפים ! משם איך שהיא תגיב בשיחה אתה יכול לדעת מה דעתה עליך... אם היא נשארת אדימה אז ככה הרגש שלה כלפיך, ואם היא זורמת אז יש לה חיבה כלשהי ראשונית, ואז מה שעושים זה פשוט ממשיכים לדבר ומהדקים קשרים לאט לאט עד שעובר מספיק זמן, מספיק בטחון צוברים ומתי שמרגישים טוב עם זה אפשר להזמין אותה לצאת ומשם כבר זה סיפור שונה לגמרי... זאת הגישה היותר איטית ולדעתי הטובה כי היא לא דרסטית לאף אחד מהצדדים ואפשר להכיר, לחקור ולגלות דברים לפני שעושים מהלך שרבים מתחרטים ממנו... זה פשוט ניראה להכיר :]
    3) מה שאתה יכול גם לעשות זה פשוט באחת ההליכות האלה לבוא אליה ולהגיד לה שאתה חייב להודות שאתה נורא מחבב אותה ולתת לה איזה מחמאה על עיינים או כל דבר בולט אחר בה (חוץ ממשהו מיני זה לא מתפרש טוב ! ) שכמובן עושה לך טוב ולהזמין אותה לצאת איתך כדי להכיר טוב יותר ושוב מה שיהיה זה סיפור אחר.
    אם לא תסכים אז תדע כבר איפה אתה עומד... זה טיפה יפדח אם תסרב לך אבל בקטנה, כי הדבר הכי הכי הכי בוגר לעשות זה פשוט יום אחרי ללכת איתה הביתה כאילו כלום לא קרה. כמובן לא לנסות עוד ועוד אלא פשוט להתנהג נורמלי- קיבלת לא אז עברת הלאה וזהו ככה זה נגמר, כי אין מה לעשות בסוף מה שקובע זה אם 2 הצדדים מסכימים או שפשוט לא הולך לא משנה מי רוצה ומי לא.

מאחל לך בהצלחה ותעדכן
    שלך,אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

PoisoN
    אורח

תבוא, תתקע לה אצבע בתחת ותצחק...
    =)

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי PoisoN
    תבוא, תתקע לה אצבע בתחת ותצחק...
    =)
    ישל ך אזהרה..

תיקון של DaRk GoD

יש'ך השעייה ל 3 ימים.
    נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 28-02-2006 בשעה 11:28.

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    קודם כל, אתה לא ביישן זה בטוח. זה שאתה הולך לבחורה שאתה רוצה ואומר לה היי זה לא שביישן יעשה. עכשיו כשאני מקווה שתוציא את הגישה הזאת מהראש שלך תבין משו... בחורות זה לפעמים עם מוזר... הבחורה יכולה להתעלם ממך מהמוןןןןןןןןןןןן סיבות, כולל טובות (מחבבת אבל מתביישת) או רעות (פשוט אין לה כוח אליך ואתה נדבק אליה) וזה ניתן לקבוע רק על פי האופי שלה.
    אני ואחרים פה כמובן שלא יודעים מה האופי שלה אבל אתה יודע יותר מאיתנו.
    לפי דעתי יש לך כמה דרכי פעולה...
    1) ע"פ ההכרות שלך להבין ממה זה נובע... אם אתה מכיר אותה כבחורה חמודה ביישנית שקטה או בחורה יותר עצבנית וחסרת סבלנות... לפי מה שאתה מתאר אני מניח שמדובר בבחורה יותר רגועה ושקטה אבל חשוב האם היא ביישנית ?
    2) שיטה שלדעתי מתאים לאמץ- זה פעם באמצע הליכה כשאתה רואה שהיא מתעלמת ממך תבוא ביציאה: יא סנובית חכי, אבל בצורה כזאת שתשמע לא פוגעת ולא במתכוון אלא סתם בצחוק שתבין שאתה סתם צוחק... המסר הפנימי כמובן זה שתחכה ותדבר איתך ותראה מה נסגר איתה בצורה נחמדה... אבל זה דורש ממך להוציא טיפה את הרצון לפחד את עצמך ולהחליף במקומו את הרצון לדבר ולהכיר ולקחת את השיחה כשיחת הכרות אמיתית אם רק ההכרות היא דרך ההורים... אין לך הרבה בעיות עם זה ולא אמור להיות בעיות כי שוב: אתה לא ביישן וגם ביישן יכול להתמודד בקלות רבה עם שיחה פשוטה ללא שום מחוייבות עם בחורה שמכירים הרבה זמן ויש דברים משותפים ! משם איך שהיא תגיב בשיחה אתה יכול לדעת מה דעתה עליך... אם היא נשארת אדימה אז ככה הרגש שלה כלפיך, ואם היא זורמת אז יש לה חיבה כלשהי ראשונית, ואז מה שעושים זה פשוט ממשיכים לדבר ומהדקים קשרים לאט לאט עד שעובר מספיק זמן, מספיק בטחון צוברים ומתי שמרגישים טוב עם זה אפשר להזמין אותה לצאת ומשם כבר זה סיפור שונה לגמרי... זאת הגישה היותר איטית ולדעתי הטובה כי היא לא דרסטית לאף אחד מהצדדים ואפשר להכיר, לחקור ולגלות דברים לפני שעושים מהלך שרבים מתחרטים ממנו... זה פשוט ניראה להכיר :]
    3) מה שאתה יכול גם לעשות זה פשוט באחת ההליכות האלה לבוא אליה ולהגיד לה שאתה חייב להודות שאתה נורא מחבב אותה ולתת לה איזה מחמאה על עיינים או כל דבר בולט אחר בה (חוץ ממשהו מיני זה לא מתפרש טוב ! ) שכמובן עושה לך טוב ולהזמין אותה לצאת איתך כדי להכיר טוב יותר ושוב מה שיהיה זה סיפור אחר.
    אם לא תסכים אז תדע כבר איפה אתה עומד... זה טיפה יפדח אם תסרב לך אבל בקטנה, כי הדבר הכי הכי הכי בוגר לעשות זה פשוט יום אחרי ללכת איתה הביתה כאילו כלום לא קרה. כמובן לא לנסות עוד ועוד אלא פשוט להתנהג נורמלי- קיבלת לא אז עברת הלאה וזהו ככה זה נגמר, כי אין מה לעשות בסוף מה שקובע זה אם 2 הצדדים מסכימים או שפשוט לא הולך לא משנה מי רוצה ומי לא.

מאחל לך בהצלחה ותעדכן
    שלך,אלכס
    וואו,שאפו ענק.נתת פה אחלה עצות(:
    אז לפי מה שראיתי ולמדתי ממנה כמעט שנתיים,היא דיי ביישנית.אבל למשל היום היא שאלה איזה מורה משהו ועניתי לה על זה.היא אפילו לא הסתכלה.זה ממש מעליב.
    ושלא תגידו שהיא לא מכירה אותי או משהו-היא מכירה טוב מאוד!והיא יודעת שאני לא ילד שעושה בלאגנים ושטויות(היא לא מתחברת לכאלה).
    פשוט,לפעמים נראה לי שכשאני רואה אותה ולא מגיב(וזה קורה לא פעם)אז היא חושבת שאני מתעלם ממנה..
    עוד פרט חשוב-בכלל,הראייה שלי לא משהו ויש לי משקפיים להעתקה מהלוח וכאלה,אבל לא קבוע.אז כמעט בטוח שהיו כמה פעמים שהיא ראתה אותי ואני לא אותה.
    ולקטע של ההליכה ברגל-ענק,כבר חשבתי על משהו בקו הזה(:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    בדווווווקקקק יעעעעעעעניייי?!?!

אחי תנסה לפתח איתה אולי שיחות יותר עמוקות ורציניות
    אללה מכבייי..

תקשיבו.
    בנתיים עזרתם לי יופי בבעייה אחת,ובאמת תודה ענקית על כך.
    אבל הבעייה העיקרית עדיין אינה פתורה-לפעמים אני רואה אותה בהפסקות בקומה שלנו(הכיתות שלנו באותה קומה)ואני לא ממש מדבר איתה.מה לעשות?ואל תגידו לי סתם:"תדבר איתה".

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

ציטוט נכתב במקור על ידי DiDieR DrOgbA
    תקשיבו.
    בנתיים עזרתם לי יופי בבעייה אחת,ובאמת תודה ענקית על כך.
    אבל הבעייה העיקרית עדיין אינה פתורה-לפעמים אני רואה אותה בהפסקות בקומה שלנו(הכיתות שלנו באותה קומה)ואני לא ממש מדבר איתה.מה לעשות?ואל תגידו לי סתם:"תדבר איתה".
    תנסה לעשות משו שימשוך את צומת ליבה אולי ?
    אממ אני לא מכיר אותה אז אני לא יכול להגיד לך מה את זה אתה תעשה ^_^

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

לפי מה שאתה מספר פה..
    אתה זה שנרתע ממנה..
    אתה חייב להתגבר על הביישנות שלך..
    להיפתח יותר..
    ולצאת מגדרייך.. קצת..
    בשביל שהיא תבין שאתה אחר..
    שאתה כבר לא ביישן.. ולא מפחד לדבר איתה
    תהיה חופשי !!!
    תהיה הכי חופשי שבעולם
    וזה יוביל אותכם לדבר על יותר נושאים חוץ מהיי וביי..

הכל תלוי בך..
    בהצלחה,
    שני

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect