היום סיכמו ברק יצחקי ועמית בן שושן על חוזה ל4 שנים. זאת לאחר שאבירם ברכואין כבר סיכם על חוזה. היחיד שנשאר מהצעירים הוא מאור מליקסון שהבעיה בחוזה שלו היא אורך החוזה. בנוסף לצעירים המוכשרים של בית"ר סיכמו גם דוד אמסלם ואיציק קורנפיין על חוזה חדש. לקורנפיין יש סעיף השתלבות בצוות המקצועי לאחר הפרישה. כל החוזים אמורים להחתם כבר בשבוע הבא.

מאמנה של בית"ר ירושלים שכבר נכנס לסכסוך עם טון קאנן וגיא לוי נכנס כעת לעוד סכסוך הפעם עם יו"ר התאחדות הכדורגל הישראלית איצ'ה מנחם.
הבוקר פורסם כי מנחם אסר על איגוד המאמנים להזמין את פרננדז להרצות בפני מאמני הכדורגל בישראל ביום שני, עד שלא יתנצל בפניו של מאמן הנבחרת האולימפית, גיא לוי, בגלל התבטאויותיו כלפיו.

לפי הפרסום, הצרפתי היה אמור להרצות באותו ערב בפגישה השנתית של מאמני ליגת העל והלאומית בנושא "הכדורגל האירופי מול הישראלי*,"‬ וסיכום כבר הושג עמו.

מנחם אמר היום: "פרננדז מעולם לא הוזמן באופן רשמי כמרצה אלא כמו כל המאמנים. היה רעיון לזמן אותו במקום לזמן מרצה זר אבל אף אחד לא קידם את הרעיון.

"מי שמחפש כותרות זה פרננדז. אם היה בודק היה מבין שלא כך הדברים. אומרים נאה דורש נאה מקיים. אולי לא נאה לו לדבר עם יו"ר ההתאחדות בישראל, כמו שהוא דורש שיכבדו אותו הוא צריך לכבד כל מאמן בישראל גם אם שמו לא קאפלו".

פרננדז הגיב בציניות ואמר: "אני מודה להם על ההחלטה. הם רק עזרו לי כי עכשיו יש לי יותר זמן להיות עם המשפחה שלי".

בתשובה לשאלה האם יסכים להתנצל בפני גיא לוי, ענה פרננדז: "בחיים צריך להתנצל רק אם עושים משהו לא בסדר, ועם כל הכבוד אני לא חושב שעשיתי או אמרתי משהו כזה".

נ.ב: בהצלחה לנבחרת ישראל שמשחקה מתחיל עוד חצי דקה בול!