עם אתם לא יכולים להוריד תמישחק ואתם יכולים להשאיר את המחשב דלוק יום יומיים בערך אז קבלו
אתם מתקינים את ה C3 רגיל ואז עושים את האפדריד של המיחשק שזה לוכף בערך יומיים 36 שעות משו כזה ואז אתם שמים תפאטצ' החדש של אקסטרים והכל עובד .
עם אתם לא יכולים להוריד תמישחק ואתם יכולים להשאיר את המחשב דלוק יום יומיים בערך אז קבלו
אתם מתקינים את ה C3 רגיל ואז עושים את האפדריד של המיחשק שזה לוכף בערך יומיים 36 שעות משו כזה ואז אתם שמים תפאטצ' החדש של אקסטרים והכל עובד .
|
|
אחי תביא את האפדיט החדש....
עריכה: אה שחכתי אני ממילא צריך להוריד מהתחלה הכול כי אני רואה את החליפות של s grade באפור וזה מעצבן אותי
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
אל תקשיבו לשטויות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אמרתי יותר מפעם שלא לעדכן דרך המשחק זה יחסום אותכם משרתים אחרים דברים כאלה ממש מעצבנים אותי!
אז תתעצבן >.<נכתב במקור על ידי ron4ever
ורון מתי אני יבוא אלייך לקנות?? ואל תהיה קמצן תקנה לי קניה טובה לא כמו פעם שעברה חרא טמה קנה לי 3 שרקנים ב40 שקלאז סלחתי לך וגם לקחתי לך 20 שקל
אז תקנה לי ככה ה60-70 שקל ואני יביא לך תביא לי גם זיקוק קטן ובלי רמדן
![]()
![]()
![]()
אז תתעצבן >.<נכתב במקור על ידי ron4ever
ורון מתי אני יבוא אלייך לקנות?? ואל תהיה קמצן תקנה לי קניה טובה לא כמו פעם שעברה חרא טמה קנה לי 3 שרקנים ב40 שקלאז סלחתי לך וגם לקחתי לך 20 שקל
אז תקנה לי ככה ה60-70 שקל ואני יביא לך תביא לי גם זיקוק קטן ובלי רמדן
![]()
![]()
![]()
לול איך יכולים למכור לך 3 שרקנים ב40 שח ?
איזה פראייר
חחחח בוא אליינכתב במקור על ידי veronix
אחי אתה רוצה להיתערב?שזה עובד?רוצה זה שלא עשית את זה זה לא אומר שזה לא עובד אז שתוק
שכחתי אתה סוס נכון..נכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
נסיתי וגם רשום באתר קיצר זדיין מה אי בכלל מתווכח איתך :\
ד"א אל תפתח יותר אשכולות עם
"רון כנס"
במילא לעזור אני לא יעזור לך יותר
יאלה יאלה שתוק silver
רון מבין יותר טוב ממך אחי
אם הוא אומר שזה יחסום אותך משרתים אחרים
זה יחסום
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
סבבה יבני זונות תביאו אזהרות תביאו מה שבא לכם אני מנסה לעזור פה ואנשים פה ממש זבלים סבבה יבני זונות פורום מסריח שאתה מנסה לעזור למישו מיתנפלים אליו אז לכו להיזדיין ופבל הפורום סתם פורום הומו בן זונה ואנשים חראות ..
יאלה תביאו באן חופשי יא נמושות מסריחות שלא יודעות לכבד אנשים.
LOLנכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
מה הקשר עכשיו?
רק אומרים שאל תתבקווח אם רון
כי יש לו ניסיון בזה
מבין?
אז אם הוא אומר שיחסמו לך שרתים בגלל זה יחסמו
ולא אמרתי שזה לא שיטה טובה או משו
זה סבבה רצח השיטה הזאת
אבל אם זה סתם חוסם אותנו משרתים
למה עשינו את כל זה?
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אחי עובדה לא ניחסמו לי מה תגיד?