אחד נכנס לבר התיישב על הבר והזמין בירה. לאחר שסיים לשתות ביקש לשלם זה יעלה לך שקל," אמר הברמן" "?בחייך," התפלא הבחור, "אחלה מחיר," וכמה תעלה לי ארוחה" ".זה כבר הרבה יותר יקר," השיב הברמן, "זה יעלה לך ארבעה שקלים" ".שיגעון," אמר הבחור, "תביא לי ותוסיף עוד בירה" לאחר שסיים לאכול ולשתות פנה שוב הבחור לברמן ".תגיד לי איפה בעל הבית של המקום הזה, אני חייב לדעת איך הוא מצליח למכור כל כך בזול" הוא אצלי בבית עם אשתי," השיב הברמן" "?בחייך," אמר הבחור, "ומה הוא עושה עם אשתך" .בדיוק מה שאני עושה לעסק שלו," השיב הברמן"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
גבר מגיע הביתה לאחר שביקר את חמותו בבית חולים.
"נו" שואלת אשתו בדאגה "מה שלום אימא שלי?"
""אמא שלך הולכת להיות בסדר גמור" משיב הבעל
"תוך יום יומיים היא תעמוד על הרגליים, תתחיל לדבר, ותבוא לגור איתנו..."
" מה ?!" קוראת אשתו בתדהמה "איך זה יכול להיות ?! הייתי שם אתמול והיא הייתה
ללא הכרה, מחוברת למכשירים ומונשמת...!!"
"אני לא יודע" משיב הבעל "ניגשתי לרופא ושאלתי אותו מה יהיה עם האמא שלך , והוא ענה לי:
"תתכונן לגרוע מכל !..."
---------------------------------------------------------------------------------------------------
רכבת נוסעת במהירות של 200 קמ"ש ממש טסה...
פתאום! סוטה מהמסלול ונכנסת ליערות וערים,ממש מחריבה את כל מה שבדרכה.
לבסוף עוצרת על איזה גבעה, כל הנוסעים הולכים אל הקטר כדי להתלונן.
מתחילים לצעוק עליו שהוא משוגע ומה הוא עושה, הקטר מנסה להסביר שהיה איש על הפסים ומה כבר הוא היה יכול לעשות. האנשים המעוצבנים לאללה, צועקים עליו שבמקום לסכן עשרים אלף נפשות הוא היה צריך לדרוס את האיש.
אז הוא אומר להם:
"ניסיתי אבל הוא ברח ליער!!!!!"
--------------------------------------------------------------------------------
תהנו

ציטוט ההודעה

:Boxing: