לא תגנוב גנבתי מה לעשות הייתי רעב אז נכנסתי לסופר וסחבתי כמה דברים
לא תנאף עדיין לא אבל בקרוב
לא תרצח- עוד לא
כבד את אביך ואת אמך ואללה אני מכבד
לא תחמוד עוד לא
נשיאת השם לה ברור
יאללה חברה תתחילו להגיד מה אתם עשיתם מעשרת הדיברות
לא תגנוב גנבתי מה לעשות הייתי רעב אז נכנסתי לסופר וסחבתי כמה דברים
לא תנאף עדיין לא אבל בקרוב
לא תרצח- עוד לא
כבד את אביך ואת אמך ואללה אני מכבד
לא תחמוד עוד לא
נשיאת השם לה ברור
יאללה חברה תתחילו להגיד מה אתם עשיתם מעשרת הדיברות
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
כבד את אביך ואת אמך - עברתי
לא תשקר -עברתי
חחח
לא תגנוב - כן כן גנבתי
לא תנאף - שתהייה לי אישה אולי מי יודע
לא תרצח - לא נראה לי
לא תחמוד - כולם חומדים.....
לא עולה לי עוד
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא תנאף זה אומר לא תבגוד חברים יש עוד נישאת השם לשווא חילול השבתנכתב במקור על ידי MaNiA
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
אין דיבר אחד שלא עברתי עליו [חוץ מאל תנאף כי אנלא יודע מזה]
לא תגנוב- גנבתי
לא תירצח - ברור שלא
לא תחמוד- כולם חומגים כמו שמישו אמר כבר...
כבד את אביך ואמך - היו כמה פעמים שעברתי...חחח
לא תשקר-שיקרתי
כבד את יום השבת- אני לא שומר שבת
אממ לא עולה לי עוד
רצחת?נכתב במקור על ידי RentGen
טוב לכל המפגרים פה שחושבים אל תנאף זה לא לבגוד אז אתם אהבלים
וגם אם עשיתם את זה עם חברה אחרת שלכם זה עדיין לא נקרא לא תנאף
לא תנאף = אל תבגוד עם אישה נשואה כי אז לא ידעו מי הילד(בתקופה פעם לא ידעו) בגלל זה אסור
לא תחמוד = זה אל תקנא במשהו שיש לאחר ותעשה מעשים רעים לקחת לו את זה בלי שידע משמע לגנוב או כמו שאומרים
ביימנו להשאיל בלי להחזיר (בתאחלס הדבר המקורי זה לחשוב על משהו שיש לאחר ולרצות אותו אבל פרשנים סבורים כמו שאני רשמתי לפני).
טוב אני עברתי על הכל חוץ מ
אל תרצח
אל תנאף
לא יהיה לך אלוהים אחרים על פני...
ומי שרוצה את כל הדיברות אז זה:
- אָנֹכִי יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ, אֲשֶׁר הוֹצֵאתִיךָ מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם מִבֵּית עֲבָדִים.
- לֹא יִהְיֶה לְךָ אֱלֹהִים אֲחֵרִים עַל פָּנָי. לֹא תַעֲשֶׂה לְךָ פֶסֶל וְכָל תְּמוּנָה אֲשֶׁר בַּשָּׁמַיִם מִמַּעַל וַאֲשֶׁר בָּאָרֶץ מִתָּחַת וַאֲשֶׁר בַּמַּיִם מִתַּחַת לָאָרֶץ. לֹא תִשְׁתַּחֲוֶה לָהֶם וְלֹא תָעָבְדֵם - כִּי אָנֹכִי יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ אֵל קַנָּא, פֹּקֵד עֲוֹן אָבֹת עַל בָּנִים עַל שִׁלֵּשִׁים וְעַל רִבֵּעִים לְשׂנְאָי, וְעֹשֶׂה חֶסֶד לַאֲלָפִים לְאֹהֲבַי וּלְשֹׁמְרֵי מִצְוֹתָי.
- לֹא תִשָּׂא אֶת שֵׁם יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ לַשָּׁוְא - כִּי לֹא יְנַקֶּה יְהֹוָה, אֵת אֲשֶׁר יִשָּׂא אֶת שְׁמוֹ לַשָּׁוְא.
- זָכוֹר אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת לְקַדְּשׁוֹ. שֵׁשֶׁת יָמִים תַּעֲבֹד וְעָשִׂיתָ כָּל מְלַאכְתֶּךָ, וְיוֹם הַשְּׁבִיעִי שַׁבָּת לַיהֹוָה אֱלֹהֶיךָ. לֹא תַעֲשֶׂה כָל מְלָאכָה אַתָּה וּבִנְךָ וּבִתֶּךָ עַבְדְּךָ וַאֲמָתְךָ וּבְהֶמְתֶּךָ וְגֵרְךָ אֲשֶׁר בִּשְׁעָרֶיךָ - כִּי שֵׁשֶׁת יָמִים עָשָׂה יְהֹוָה אֶת הַשָּׁמַיִם וְאֶת הָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם וַיָּנַח בַּיּוֹם הַשְּׁבִיעִי, עַל כֵּן בֵּרַךְ יְהֹוָה אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת וַיְקַדְּשֵׁהוּ.
- כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ - לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ עַל הָאֲדָמָה, אֲשֶׁר יְהֹוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ.
- לֹא תִרְצַח.
- לֹא תִנְאָף.
- לֹא תִגְנֹב.
- לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר.
- לֹא תַחְמֹד בֵּית רֵעֶךָ. לֹא תַחְמֹד אֵשֶׁת רֵעֶךָ, וְעַבְדּוֹ וַאֲמָתוֹ וְשׁוֹרוֹ וַחֲמֹרוֹ וְכֹל אֲשֶׁר לְרֵעֶךָ.
אללה משה השקיע חח
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
שקרתי
גנבתי
לא כיבדתי
גשם של עופרת יצוקה.