ממ טוב ככה השמעות כבר עברו ברשת וזה לא שקר, הWWE באים לארץ ל-2 הופעות חיות עם כל המתאבקים האהובים , לא זה לא חלום.. יום שבת הקרוב ב-12 מתחילה המכירה במשדרי לין.. התאריכים המדויקים במדויק:
27.7 בשעה 20:30
28.7 בשעה 14:00
זה כולה עוד 5 חודשים, זה לא הרבהה והכרטיסים יחטפו. זו הופעה חייה שחבל על הזמן, אני אומר לכם הם יתאבקו ממש מול העיינים של הצופים ולא כמו שאנחנו רואים כל יום בטלוויזה!
עכשיו, לקטע של המחיר .. 350 שקלים .. תצטרכו לשדוד את הארנק של אימא ולהתחנן לאחותכם , יקר אבל לפי מה שהבנתי הם יוצאים עוד מופסדים .. הם באים לארץ בגלל כל המעריצים ואחרי שיכנועים עצומים ..
לינקים נוספים:
https://www.leaan.co.il/show.asp
האתר של לין , שמה במשרדים שלהם הולכים להגיע בשבת הקרובה אלפי מעריצים שינסו להשיג כרטיס ב"הון עתק".
איזה מאנייק חבר שלי, השיג כרטיס ב300 שקל שורה 1 מדודה שלו שעובדת שם חח לא נורא אני ישיג מבטיח לכם.
בקיצור, פראייר מי שלא הולך. זה חד פעמי כן? שלא תחשבו שהם יבואו עוד בעתיד הקרוב , אהה ואגבב אני בעצמי החלטתי לעשות את זה אשכול רישמי לזה. בלי עוד אשכולות אחרים שיבואו על זיבולי שכל. נתתי כאן כל מה שצריך לדעת ממקור ראשון (טוב לא ראשון באמת , רק תמיד רציתי להגיד את זה)
אהה ואל תשכחו להגיד - ניצן המלך

גשם של עופרת יצוקה.

בובית יש רק אחת