קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיות התנתקות אחרי חצי שעה...עזרה
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 18:15
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 18:41
  3. ב-ר-א-ש-י-ת === הסיפור האמיתי...חח כנסו...=]
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 19:24
  4. הסיפור הכי הזוי שראיתי השנה
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 01:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

התנתקות?מה הסיפור הדתי?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

ברירת מחדל התנתקות?מה הסיפור הדתי?

לפני 4900+- שנה בקירוב הגיע אברהם אבינו לארץ ישראל,הארץ הובטחה לזרעו של אברהם יש הבאים בשאלה.." גם ישמעל זרעו של אברהם אז אולי גם לערבים מגיע את השטח שלנו?אז זה ושלא,אותה הבטחה הובטחה גם ליצחק וגם אחר כך ברכת פוריות אם אני לא טועה מיצקח ליעקב.

אז מה שקורה פה בעצם,התנתקנו מעזה?למה?הרי השטח הוא שלנו כל ישראל היא שלנו!
    אז זהו..שלא
    עזה לא שטח ישראלי/עברי/יהודי (איך שאבי יעדיף לקרוא לזה )
    עזה תמיד הייתה של הפלישתים בתקופת המקרא וכרגע לא שייכת לנו היא שייכת לפלשתינאים,אין שום הגדרת גבולות שעזה היא שלנו..אז בעצם היא לא..בכל זאת איך זה מתקשר להתנתקות?

מה הם בעצם כל ההתנחלויות שה"תנתקו?"
    התנחלויות האלו הם תוכנית 5 האצבעות של צה"ל

תנסו לדמיין אותם בגושים הירוקים הקטנים האלו,
    אז ככה שההתנתקות בעצם מותרת לפי הדת כי גם ככה היא לא שייכת לנו נכון?
    אז כאן הקונפליקט מה הם ההתנגשויות?
    ממשלת ישראל היא ממשלה בעלת משטר דמוקרטי וידוע בתורה שכשאר ראש הממשלה (בתקופת התנ"ך מלך) מחליט משהו מצווים לעשות אותו אלא אם כן זה נוגד את האמונה,מצד שני 5 האצבעות האלו שייכים לעם ישראל כי הם שלנו אנחנו כבשנו אותם ,תחת התאכלסות יהודית שרוב המתנחלים מאמינים באיכלוסה של הארץ דווקא בישובים הללו.

וכן רבותיי(ומיכל) הקונפליקט ,לשיפותכם

אשמח אם תוסיפו קצת מהידע שלכם גם כן בנוגע לנושא
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אני מאמין ביציאה מהשטחים מסיבות פוליטיות כלכליות ולא מסיבות אידיאולוגיות.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

הארץ הזאת היא שלנו, הקב"ה הבטיח לאברהם ולזרעו (שהכוונה היא לנושאי הגרעין של עם ישראל זאת אומרת- מאברהם ליצחק ומיצחק ליעקב ומיעקב ל-12 בניו כי 12 בני יעקב נשאו את גרעין עם ישראל ) את ארץ ישראל השלמה.
    טוב עכשיו יש לי בקשה ממש קטנה וחשובה שככה כולם יבינו מה זה גבולות הארץ הזאת. תיפתחו תנ"ך שלם ,עכשיו דפדפו עד סוף התנ"ך לקטע של המפות , המפה החמישית לפי תנ"ך של הוצאת קורן (לפי מה שאני מיסתכלת) יש את המפה "הארץ המובטחת בברית בין הביתרים" (ההבטחה הראשונה על ריבוי הזרע לאברהם והבטחת ארץ ישראל) ויש שם פשוט וקל להבין את גבולות הארץ שהקב"ה הבטיח לנו לעם ישראל "לזרעך נתתי את הארץ הזאת מנהר מצרים עד הנהר הגדול נהר פרת"
    טוב עד לפה הכל טוב ויפה ראיתם את גבולות ארץ ישראל השלמה וגם עזה בתוכה שזה אומר שעזה שייכת לעם ישראל ולמי שלא הבין אז יוצא מפה שגוש קטיף שלנוווו!! כאשר עם ישראל נכנס לארץ עם יהושע היו מקומות בארץ שהם כבשו ויש מקומות שהם לא כבשו באותו רגע והמקומות האלה ניקראים "הארץ הנשארת" ועזה הייתה בתוכם. לאחר מכן דוד המלך כבש את זה.תמשיכו עם התנ"ך ותגיעו למפה של "ממלכת דוד כפי שהורש לשלמה" ותראו שעזה היא גם חלק ממלכת דוד והוריש אותה לשלמה כך "ושלמה היה מושל בכל הממלכות מן הנהר ארץ פילשתים ועד גבול מצרים ...מתפסח ועד עזה" (כשאתה אומר עד זה כוללל גם אותו!!!!!!!!!!! ורואים את זה גם במפה ממש שזה שייך לנווו!!)
    טוב אז לסיכום.....ה' הבטיח לנו את הארץ כולל עזה כשאר נכנסו לארץ עם יהושע באותו זמן לא כבשנו את עזה והיא הייתה עם המקומות שעדיין לא נכבשו על ידנו ולאחר מכן בא דוד וכבש אותה. (זה שלא כבשנו אותה ישר לא אומר שזה לא היה שלנו מלכתחילה)
    רוצים את המשך ההיסטוריה של ההתישבות היהודים בעזה? (חח תרצו או לא תרצו אני רושמת את זה..)
    לאחר שדוד המלך כבש את רצועת עזה
    נבוכדנאצר הרס אותה
    אך המכבים כבשו אותה מחדש
    במרד הגדול גלו היהודים ממנה
    ובכל זאת במאה ה-3 היהודים חזרו
    נפוליאון הרס ישובים ברצועה
    אף ב-1914 אלפיים יהודים חזרו אלייה
    הבריטים גרשו אותם
    אבל ב-1946 היהודים חזרו
    ב-1948 המיצרים כבשו את עזה
    1956 ישראל חזרה לרצועה
    1957 נמסר השלטון ברצועה לידי מצרים
    וב-1967 ישראל חוזרת לרצועת עזה
    ב-2005 יהודים גרשו יהודים מבתיהם
    בעז"ה אנחנו עוד נחזור!!!!!!!!!

אביחי אני מקווה שעכשיו הבנת שזה שלנו וזה רשום בתנ"ך ואין לנו ולאף אחד אחר בעולם לוותר על המקום הזה כי עזה היא בדיוק ארץ ישראל כמו ירושלים, תל אביב וטבריה...וכו'...
    נערך לאחרונה על ידי michal; 17-03-2006 בשעה 12:21.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אבל הזמן הזה ברגעים אלו,עזה לא מתאימה לנו,אני לא יודע אם שמת לב אבל ממשלת ישראל עומדת תחת התפוררות טוטאלית וכרגע צריכים לעמוד מאחורי הממשל שלנו,עוד 11 יום בחירות,תבחרי את מי שאת מאמינה שישמר את האידיאולוגיה שלך שאני מאמין שאלה מפד"ל,ש"ס ...
    בנתיים לא צריך להילחם בצה"ל במיוחד שהוא צבא הגנה לישראל!להגן עליי ועלייך וגם על באד דימון,אז כל הרעש שנוער הגבעות עשה מסביב היה מיותר,פשוט תמתינו בסבלנות עד לעוד "התיישבות" או עד שנראה לפלשתינאים שאנחנו לא כאלה פראיירים.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

מצטער לא קראתי כל מה שכתבתם ( כואב לי הראש כרגע )

בכל מקרה ...
    אם אלוהים הבטיח לאברהם את הארץ
    אז בעצם מה הקטע של להתנגד ליציאה מעזה ומהשטחים ?
    אלוהים הוא זה שאמור לתת לעם היהודי את ארץ ישראל השלמה
    ולא ראש הממשלה

כשהוא (ה') יחליט זה יקרה כבר .. אז מה כל ההתנגדות עכשיו ?
    לא אמורים לחכות שהזמן הזה יגיע וזהו ?

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

שניה אז עכשיו נקום למלחמה במצרים, בירדן, בסוריה, בלבנון ובעירק כדי להשיב את השטחים שלנו?
    אנחנו חיים מצויין בלי 2 הגושים המוצצי דם האלה. חיינו מצויין לפני זה ונחייה מצויין גם בלי זה.
    מה צריך להיות שם בכלל? מה יש לנו לחפש שם? זה רק עשה לנו רע, רע ועוד פעם רע. שום דבר טוב לא צמח מזה. תנו לי דבר אחד משמעותי טוב שצמח לנו מלהתיישב שם.
    מילה שלי שישראל לא תרגיש בחיסרון הגושים האלו. אין עוד מדינה בעולם ששולטת על שטחים כבושים. מלחמה וכבישה בכוח זה לא תירוץ, אין עוד מדינה אחת ששולטת על שטחים אחרים שהיא כבשה במלחמה. הגרמנים כבשו את כל אירופה והחזירו אותה. היפנים כבשו את מנצ'וריה וקוריאה והחזירו אותה. לא קיימת מדינה ולא יתכן מצב שנשלוט בשטחים כבושים של עם אחר ובטח שלא לדכא עם אחר.
    ~Che Guevara

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

למה צריך את באר שבע?אין פה אצלנו נמל וגג 2 מפעלים..למה צריך אותנו אז מה אם אנחנו עאוכלוסייה גדולה פה?למה צריך את כל המדבריות מסביבנו?אין שמה כלום כלום כלום חוץ מחול ובדואים?
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

משתמש כבוד האוואטר של Alonh
    שם פרטי
    אלונח
    לייקים
    1
    נקודות
    8,094
    משפט מחץ
    Winners always want the ball when the game is on the line

וקריית מחקר גרעינית
    ואילת ( תיירות )
    ומפעלי ים המלח
    ויטבתה ( שוקו )

ואותי (הכי חשוב)

God loves to tease

"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."

Ran
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    למה צריך את באר שבע?אין פה אצלנו נמל וגג 2 מפעלים..למה צריך אותנו אז מה אם אנחנו עאוכלוסייה גדולה פה?למה צריך את כל המדבריות מסביבנו?אין שמה כלום כלום כלום חוץ מחול ובדואים?
    יש יותר מפעלים אחי...
    למרות שרמת חובב לא נקראת באר שבע יש שם הרבה יותר מ2 מפעלים חחח
    אה ויש בית כלא משהו בן ז*נה

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

טוב אביחי אתה אמרת שלא רשום בתורה שעזה שלנו אז הראיתי לך שרשרום ועוד איך רשום ולא של שום פלישתים ולא נעליים...שלנו שלנו שלנוווו!!!!!
    אין לי עצבים להתווכח פה שוב על ההתנתקות זה כמו לדבר אל קיר ויותר גרוע....
    אלון, אנחנו צריכים להשתדל. ליפעמים הקב"ה גוזר משו אבל אתה יודע מה יכול לבטל גזירה.?? תפילה, מעשים טובים-גמילות חסדים, לימוד תורה וכו'...
    אנחנו לא יכולים לשבת כמו איזה גולם ולחכות שה' יביא לנו את הארץ זה לא ככה, אנחנו צריכים לכבוש אותה ולבנות אותה אנחנו צריכים לעשות את המאמץ. אם הכל יבוא לנו מוכן לא נדע להעריך את זה ונוותר על זה בקלות (כמו מה שקורה עכשיו לא?)
    אפשר לשאול לאן כל התפילות הענקיות האלה הלכו? אולי הן ביטלו דבר יותר גרוע שהיה צריך לקרות לנו. אי אפשר לדעת חשבונות שמייים.
    נערך לאחרונה על ידי michal; 17-03-2006 בשעה 16:46.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי BaD~DemoN
    שניה אז עכשיו נקום למלחמה במצרים, בירדן, בסוריה, בלבנון ובעירק כדי להשיב את השטחים שלנו?
    אנחנו חיים מצויין בלי 2 הגושים המוצצי דם האלה. חיינו מצויין לפני זה ונחייה מצויין גם בלי זה.
    מה צריך להיות שם בכלל? מה יש לנו לחפש שם? זה רק עשה לנו רע, רע ועוד פעם רע. שום דבר טוב לא צמח מזה. תנו לי דבר אחד משמעותי טוב שצמח לנו מלהתיישב שם.
    מילה שלי שישראל לא תרגיש בחיסרון הגושים האלו. אין עוד מדינה בעולם ששולטת על שטחים כבושים. מלחמה וכבישה בכוח זה לא תירוץ, אין עוד מדינה אחת ששולטת על שטחים אחרים שהיא כבשה במלחמה. הגרמנים כבשו את כל אירופה והחזירו אותה. היפנים כבשו את מנצ'וריה וקוריאה והחזירו אותה. לא קיימת מדינה ולא יתכן מצב שנשלוט בשטחים כבושים של עם אחר ובטח שלא לדכא עם אחר.
    גרמנייה הובסה והוחזרה בכוח לגבולותיה...ועוד פילגו אותה כך שזה ממש לא קשור לפה

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

אוקיי נמאס לי שאנשים דוחפים לי מקומות אחרים שכן נמצאים בשטחי ישראל.
    למה אתם חושבים שאני אומר שצריך לצאת מהשטחים אז אוטומטית אני חושב שצריך לתת להם את הנגב ת"א וכו'?
    אתם ממש מגזימים ואתם יודעים את זה.
    תנו לי סיבה אחת אחרת חוץ מסיבות דתיות. עזבו אותו מהשטויות האלו אני לא מקבל ולא מקשיב לסיבות דתיות.זה בשבילי כמו להגיד לי שסיגריות זה בריא.
    ~Che Guevara

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan
    גרמנייה הובסה והוחזרה בכוח לגבולותיה...ועוד פילגו אותה כך שזה ממש לא קשור לפה
    לא פילגו את גרמניה היא התפלגה עקב כך שהצדדים לא הסכימו על אותו השלטון בעצם..
    בכל מקרה לנושא:
    לדעתי זה היה מעשה חכם לצאת מגוש קטיף,ככה לא מסכנים את החיילים המסכנים שלנו שם שצריכים לשמור על 5 משפחות בלחץ....[טוב אני טיפה מגזים אבל הבנתם תרעיון]
    לדעתי צריך פשוט להתנתק מהפלשתינים לתת להם את עזה שלהם ולא לתת להם יותר כספים וזהו שלא ינסו לחבל אצלנו ואנחנו לא נהרוג אותם...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אחי משפט צבאי עתיק אומר "מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח" ותאמין לי שהם באמת מבינים רק כוח,תעשה לי טובה אם נפציץ להם מסגד בשעה 6 וצי בבוקר הם יתחילו לעשות פיגועי נקמה נעשה עוד 2-3 כאלה ,זין על העולם שיגידו שאנחנו חארות אבל אז הפלשתינאים יתחרבנו כמו גדולים!
    אז שלא ישחקו עלינו פוזות יותר מידי...
    חוץ מזה שצה"ל בנתיים רק מתגונן ואני מאמין שיש לו את השיקולים שלו למה הוא רק מתגונן בנתיים ולא תוקף יותר מידי וברגע שהוא יתקוף תוך שבוע הוא יכול למחוק את כל עזה והם לא עושים ככה.
    יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
    1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה

לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    אחי משפט צבאי עתיק אומר "מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח" ותאמין לי שהם באמת מבינים רק כוח,תעשה לי טובה אם נפציץ להם מסגד בשעה 6 וצי בבוקר הם יתחילו לעשות פיגועי נקמה נעשה עוד 2-3 כאלה ,זין על העולם שיגידו שאנחנו חארות אבל אז הפלשתינאים יתחרבנו כמו גדולים!
    אז שלא ישחקו עלינו פוזות יותר מידי...
    חוץ מזה שצה"ל בנתיים רק מתגונן ואני מאמין שיש לו את השיקולים שלו למה הוא רק מתגונן בנתיים ולא תוקף יותר מידי וברגע שהוא יתקוף תוך שבוע הוא יכול למחוק את כל עזה והם לא עושים ככה.
    כך אמר הרמט"כל הגדול A41.
    מה אתה חושב שאתה מבין יותר מראשי הצבא והביטחון?
    עזה לא תימחק. אנחנו נחטוף מהם אלימות קשה שלא לדבר שהעולם יכסח אותנו.
    ~Che Guevara

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect