תגיד אבל זה לא קצת דפוק נגן mp4
לראות בו סרטים זה טיפה טפשי כי זה ממש קטן
תגיד אבל זה לא קצת דפוק נגן mp4
לראות בו סרטים זה טיפה טפשי כי זה ממש קטן
|
|
הזמנתי הרבה דברים מחו"ל כן, ואם אתה לא מבין בזה אל תכנס לזה אפילו, זה סיבוך מטורף ( לחלק מן הדברים ).
אם אתה מזמין MP4 מחו"ל, זה ייתקע במכס וזה יחכה שם עד שתבוא לשם ותשלם מיסים + מע"מ.
מה שיכול לייקר את זה כל כך שעדיף כבר לקנות בארץ
אם מישהו מביא לך במזוודה אז אין שום בעיה.
ב MP4 לא באמת רואים סרטים, זאת אומרת שלא באמת יושבים ורואים סרט, אבל קליפים כן, סרטונים מצחיקים כאלה, נגיד כתוביות לשירים יש לך שם...
שמע
מה זה אם אתה לא מבין בזה אז אל תכנס בזה
חחחח צריך להכנס לזה וככה לומדים אין מה לעשות...
נכתב במקור על ידי Golan
להזמין מחו"ל זה מוצע אחרון בלבד, אם בארץ זה ממש ממש יקר מדי ואין משהו אחר שיש בארץ ואתה רוצה.
רק אז מזמינים מחו"ל, למה?
בסוף זה 90% מהמקרים יוצא יותר יקר
לקבל אחריות על המוצר זה כל כך קשה, נורא יקר, מסובך.
כמובן צריך לנסוע לנתב"ג כדי לשחרר את זה מהמכס.
אף אחד לא מבטיח שזה יגיע לארץ כמו שצריך ( במידה וזה ב POSTAL CODE או דואר רשום, אם זה ב FEDEX אז זה יהיה בסדר ), ואז כדי להחזיר את זה לחנות אתה משלם עוד כסף על המשלוח, עוד כסף אחרי זה על המכס, ובכלל סיפורים שאתה לא מאמין.
בגלל זה מזמינים במשלוח מחו"ל רק אם אין עוד מה לעשות.
כשאני מזמין דברים מ EBAY אני דואג שהמוכר ייכתוב על זה שזה עולה 30 דולר, ושזה בגדים או משהו כזה, כי אז המכס לא עוצר את זה, לא צריך לשלם מכס, לא צריך לשלם מע"מ, ומגיע ישר הביתה, אבל מחנות אי אפשר לעשות את זה.
כן שמעתי על זה שאם מזמינים מ ebay אז עדיף שזה יהיה מכוסהנכתב במקור על ידי v33t
אבל מה אם זה מכוסה בלי שרשום על זה שום דבר יענטו מבחינת מחיר
אז מה הם לא פתוחים ובודקים את זה נכון?
היו הרבה טיפים פעם בקשר לזה...הייתה כתבה ב ynet
פצצה לא יכולה להגיד לארץ בגלל שזה עושה 20 בדיקות בטחוניות לפני שזה עולה למטוס, בארץ זה עובר בטח בדיקת X RAY אחת בהתחלה רק כדי לבדוק שזה בכל זאת לא פצצה או שום דבר, אחרי זה זה עובר למכס עצמו, אם זה פחות מ 200 דולר, ולא שום מוצר אלקטרוני, הם לא פותחים ולא שום דבר.
בכל מקרה את רוב הדברים הם לא פותחים, רק אם יש סכנה.
גם אם זה משהו אלחוטי הם מחכים למי שהזמין את זה שיבוא וייפתח איתם את זה ביחד ( הזמנתי שלט למטוס שלי מאמריקה, נעצר במכס, לא הסכימו לשחרר אותו בגלל שהכח של השידור שלו היה גדול ממה שמותר בארץ, אני ואבא חישבנו שלהחזיר את זה לחנות יהיה יותר יקר מלהשאיר את זה אצלם, ומאז זה פשוט שוכב שם ( או שהם זרקו את זה כבר או לקחו אליהם הביתה... ).