תקשיבו יש כמה כללים לזיהוי:
1) ירידה דרסטית בטמפרטורות
2) דברים זזים(זה ברור)
3) צללים
4) דברים נעלמים בצורה קיצונית
5) אורות מהבהבים
איך אומרים? תיזהרו ותשימו לב.![]()
תקשיבו יש כמה כללים לזיהוי:
1) ירידה דרסטית בטמפרטורות
2) דברים זזים(זה ברור)
3) צללים
4) דברים נעלמים בצורה קיצונית
5) אורות מהבהבים
איך אומרים? תיזהרו ותשימו לב.![]()
|
|
שטויות ..
רדוף רוחות ? חחחח אין דבר כזה =\
אם הוא רדוף זה נכנס בבין אדם וזה דיבוק ..
ואם זה קיים אז לא בא"י
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יש להבדיל בין רוח לשד
רוחות יש בארץ,הם גישמיות ואם אני לא טועה הם יכולות להופיע בחלומות של בני האדם.
שדים הם מזיקים והם עושים רק רע ונזק ולא קיימים בארץ ישראל,שלמה המלך הגדול סילק את כולם מן הארץ.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
לא..אלא אם כן הם נכנסות לגוף וזה דיבוק או לא יודע בדיוק מה זה נקרא אני לא ממש בקיא בזה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
יש גם דיבוק לא מזיק ..
אבל אין הרבה כאלה אני גם לא בקיא בזה ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה?!?!?! איפה קראת את זה........... יא מצחיק אתה מציג לנו ת'מידע הזה כאילו זה עובדה אבל בעצם אף ספר ואף בנאדם בעולם לא יכול להוכיח שאתה צודק..... ראית יותר מידי סרטים (-:
צודק חחחחחחחחחח
יש כמה מקרים אבל לא "בית רדוף"
אני יודע שכל הזמן ב DISCOVERY CHANNEL יש תוכנית נקראית A HAUNTING.. סיפורים אמיתיים על משפחות אמיתיות שהבית שלהם היה רדוף
מפחיד רצח
אני מאמין בדברים האלו
אני גר בקנדה .. אבל יש לי מזוזה
ראיתי תתוכנית הזאתי גם כן אני שם כסף שזה מבוייםנכתב במקור על ידי BigBear
כאילו מה כל הבתים רדופים?
זה תוכנית טלויזיה :|
מה אתה מאמין לשטויות האלה ?! $!@#!@$
זאת תוכנית טלויזיה על סמך מידע אמיתי.....זה לא איזה קומדיה
ונכון הם מגזימים באפקטים וזה עושה את זה הרבה יותר מפחיד אבל עדיין, הסיפורים אמיתיים
לא מאמין בזה.
מיכאל ..
זאת תוכנית טלויזיה ..
גם תיקים באפלה הייתה עלזה .. אז ?!